Jaké máte neorig. autorádio? Recenze v 1. prispevku!

Odpovědět
Quickie
Moderátor
Moderátor

Re: Jaké máte neorig. autorádio? Recenze v 1. prispevku!

Příspěvek od Quickie » 08.12.2010 08:31

jawun píše:napiste zewloj, at to hodi na zacatek do seznamu :D
je to v zozname.
zewl uz nema opravnenie upravovat prispevky..
ked bude nejaka nová recenzia, poslite ktoremukolvek moderatorovi SZ nech recenziu pridá do zoznamu.. diky

vitacz
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od vitacz » 08.12.2010 12:46

Zewl už totiž tahá za jinej team
Ford Focus 1.8 TDCi 74kW chip 92kW 125HP Kombi 2004 ->Galerie<-
Ford S-Max 2.0 TDCi 103KW - 2011
ObrázekObrázek

BlueShark
Nováček
Nováček

Příspěvek od BlueShark » 09.12.2010 12:51

Borja píše:Tak jsem hned z kraje docela rozčarovanej. Mám rádio z dřívějšího vozu PIO DEH55BT nebo tak nějak a protože jsem chtěl místo 6000CD dát tohle tak jsem objednal propojky kabelů, zatím nepřišly. A hlavně plastový rámeček s kastlíkem od "autorádio prodejce.cz" , no dnes přišel... s poštovným 450,-Kč.
Ale je jen 8 až 9 cm hlubokej a CD z něj trčí 4 cm před rádio. Myslel jsem že tam zapadnou celý a teď tohle. Jak to máte vy. Taky tak mělký? Nebo jsem dostal něco jiného. Tohle je tak na audio kazetu.
Jo, tak ten kastlík vážně nevymysleli dobře... Je to tak jak říkáš. Nevím jestli je ještě nějaký (hlubší), ale já mám také ten mělký.
Pořád ale lepší než kastlík se záslepkou. Alespoň se tam vejdou nějaké drobné blbosti. Já tam CD stejně necpu, jedu na flashku...
Ford Focus, combi, 1.8 tddi, 2004, ink blue
Obrázek

Borja
Nováček
Nováček

Příspěvek od Borja » 09.12.2010 19:06

Tak jsem do toho říznul.... minulý měsíc jsem totálně zbořil R. Lagunu, po dálnici v protisměru mi ve tmě vyjel naproti nějaký Švýcar, tak tak jsem se vyhnul čelní srážce ale stejně sem jí rozsekal, no a z toho mi zbylo rádio a pod ním byl kastlík hluboký tak akurát ale byl taky 1 DIN ...
Takže ten jsem rozřezal a na tomto koupeném malém kastlíku jsem uřízl dno a dolepím to epoxidovým lepidlem s tím co jsem rozřezal
tak aby se tam vešlo CD v krabičce. :bravo22: Až budu hotovej tak to nějak nafotím..
Taky jsem přemýšlel o tom, že koupím ještě jeden kastlík ten rozřežu a nastavím :bebng:
Ford FOCUS 1.8 TDCi 85KW/115 Hp, 9/2002, 5rychl. manuál - MTX75, Hatchback/5, Trend Silver Vitrum

Borja
Nováček
Nováček

Příspěvek od Borja » 12.12.2010 02:02

Ještě se chci optat protože jsem zatím nekoupil redukci pro dálkové ovládání pod volant, podle obrázků jsou tam konektory Ford i ISO, budu potom ještě potřebovat tu jednoduchou redukci Ford/ISO ?
Ford FOCUS 1.8 TDCi 85KW/115 Hp, 9/2002, 5rychl. manuál - MTX75, Hatchback/5, Trend Silver Vitrum

BlueShark
Nováček
Nováček

Příspěvek od BlueShark » 13.12.2010 12:04

Tak to nevím.. Instalaci jsem přenechal elektrikáři. Ale myslím, že někde výš se to pravděpodobně dočteš :wink:
Ford Focus, combi, 1.8 tddi, 2004, ink blue
Obrázek

kajo-garage
Junior
Junior

Příspěvek od kajo-garage » 18.01.2011 19:56

Tak prispievam aj mojim novym radijkom, je to PIONEER DEH-P88RSII

Chcel som ho uz daaavno(este ked bola jeho cenovka okolo700€) nakolko ma veľmi zaujali recenzie a jeho vyzor. No ako to tak chodi, ked som nan mal konecne zvysne peniaze tak sa nedalo zohnat, kedze sa uz nevyraba :D Nakoniec sa mi vsak podarilo splašiť cca 2-tyzdnovy kus a uz ho nejaky mesiac pouzivam.

Kedze som o nom mal načítané a napozerané všetko co existuje:D, vedel som co kupujem a ziadne extremne prekvapenia som necakal. Predny panel je presne podla mojho vkusu, vyzera velmi jednoducho a pekne ladi snáď s kazdym interierom :) on, aj dva otocne ovladace su vyrobene z hliniku. lavy otocny potenciometer sluzi klasicky na kontrolu hlasitosti a prepinanie medzi Tunerom/CD, pravy je vpodstate joystick, ktory pouzivate v 6 smeroch a ovlada sa snim takmer vsetko...ovladanie menu je vdaka nemu rychle a intuitivne, len je treba si nan zvyknut. Jednoznacne neodporucam vsetko skusat bez pozretia navodu :) Absencia USB ci SD a inych mp3 nosičov mi unho vobec nechyba, vyvazuje to mnozstvom inych kladov :) Kto by surne chcel pouzivat toto radio s usb je moznost dokupit externe zariadenie s ktorym spolupracuje, cena tejto srandy je vsak okolo 120€ :)

Zvukove nastavenia su samostatna kapitola, rozpisovat ich tu by bolo zbytocne, takze opisem len hlavne veci ktore si cenim najviac:) Hlavne vyuzivam filtre, nakolko nemusim behat do kufra, davat dole kryt zosilnovaca a nastavovat, bezat naspet do auta pocuvat a zase naspak behat do kufra :D jednoducho na zosilnovaci dam vsetko na full, a vsetky filtre si nastavim klikanim v radiu, takisto mozem otacat fazu subwooferu, nastavit si časove korekcie a priblizne milion dalsich veci :D koho to nebavi moze napojit prilozeny mikrofon a prenechat nastavenia radiu. Mna vsak bavi nastavovat manualne a rovnako som nazoru ze ked viete co nastavujete, urcite si to nastavite lepsie(podla svojich usi) ako nejaky stroj :) i ked naozaj fajnovy stroj :D

Co sa mi paci:
-Ovladanie menu joystickom, cokolvek si nastavite nemusite nijak potvrdzovat, jednoducho idete dalej a nastavenia zostavaju v polohe aku ste zvolili
-Vyhladavanie skladieb je jednoduche, takisto za pomoci praveho ´joysticku´
-Perfektný tuner chyti naozaj cokolvek, predtym s Alpine som chytil doma 3 stanice, teraz cca 7
par dni som nemal zapojenu antenu kvoli chybajucej redukcii, a v miestach s dobrym signalom som naladil 3 stanice, uplne bez anteny :D nechapal som :D takisto vam radio zobrazuje intenzitu signalu ako napriklad mobil
-Grafický display je vynikajuci, krasne biely a nikdy som este nemal pocit ze by mi nejaky udaj chybal, pri MP3 skladbach ukazuje kvalitu,super vec
-Celkove podsvietenie radia nabielo je krasne :)
-Poriadne počutelný zvukovy posun oproti predoslym radiam
-Zvukove nastavenia, časové korekcie,nastavovanie hlasitosti wooferu, a milion inych :)
-Pribalene dialkove ovladanie je rovnako dobre ako priame ovladanie radia, je na nom takisto joystick ktory je funkcne totozny s tym na radiu :)
-Na vyber mate rozne efektne pozadia, setrice, pripadne mozete display uplne vypnut...super vec je napriklad zobrazovanie stavu nabitia baterie :)
-Motorický panel
-A mnoho inych pozitív ktore ma bud nenapadnu alebo sa mi uz nechcu opisovat :)

Co sa mi nepaci
-Hlavne to, ze ho prestali vyrabat a nemaju zatial priameho nástupcu :/ v danej cene podla mna proste nenajdete radio s takou vybavou, zvukom, decentnym vzhladom a super ovladanim...
-Zatial nemam vsetky ostatne komponenty take, ktore by naplno vyuzili zvukovy potencial tohto radia

Takze to je odo mna zhrnutie k tomuto radiu, pouzivam ho kratko no uz som si nan poriadne zvykol, a ked budem najblizsie menit nejaky komponent v mojom audiu, radio to urcite nebude :D

Lepsie foto som zatial nepořídil :roll: :)
Přílohy
PIONEER_DEH-P88RS-II.JPG
P1090359.JPG
P1090364.JPG
P1090366.JPG
P1090362.JPG
1,8 TDdi, 10/2000,perlet Lamborghiny Arancio, vrch metaliza Ford :D
1,6 VTEC, Civic KIWI Coupe..............................:P
Obrázek https://www.garage-tuning.sk , https://www.carbontoys.sk

Vlast1k
Test driver
Test driver

Příspěvek od Vlast1k » 18.01.2011 20:08

Jak jinak :palec_nahoru:

Borja
Nováček
Nováček

Příspěvek od Borja » 18.01.2011 22:09

Tak jsem udělal fotku mýho starýho PIO a upravenýho kastlíku. Radio je na fotce barevný schválně aby bylo vidět že se dá nastavit barva displeje a třeba jiná tlačítek. Po úpravě kastlíku se tam ponoří CD celé.
Přílohy
radio v focus 2.jpg

Cowley
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Cowley » 18.01.2011 22:25

FoFo II Colection 1.6 74kW Turnier 2007 Obrázek
FoFo III Titanium 1.5 110kW 2017 Obrázek
Obrázek

kozlow
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kozlow » 28.01.2011 15:42

klucí, dotaz :mrgreen:
neví někdo jaká je šířka kastlíku pro umístění autorádia ?

zatím jsem dohledal pouze rozměr 22cm..
bohužel to v současné chvíli nemůžu změřit přímo v autě:(

globe
Test driver
Test driver

Příspěvek od globe » 28.01.2011 16:49

jakej kastlik myslis? diru na radio ? ta je 10,1 x 18,9 :nazdravi:

ale prepokladam, ze hledas uplne neco jinyho :lol:
Ford Focus 1.8 TDCi 74kw hatch, black edition 100 years Ford

Obrázek
__FOTOGALERIE__

kozlow
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kozlow » 28.01.2011 17:33

těch 18,9 by i šlo.
zjednodušeně se dá říct, že mě zajímá šířka rádia při čelním pohledu na něj :D

globe
Test driver
Test driver

Příspěvek od globe » 28.01.2011 17:51

tak to je 18,9 :cooler:
Ford Focus 1.8 TDCi 74kw hatch, black edition 100 years Ford

Obrázek
__FOTOGALERIE__

kozlow
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kozlow » 28.01.2011 18:15

:beer: máš ho u mě. Díky !

Odpovědět

Zpět na „Focus - rádio a muzika“