Tak prispievam aj mojim novym radijkom, je to
PIONEER DEH-P88RSII
Chcel som ho uz daaavno(este ked bola jeho cenovka okolo700€) nakolko ma veľmi zaujali recenzie a jeho vyzor. No ako to tak chodi, ked som nan mal konecne zvysne peniaze tak sa nedalo zohnat, kedze sa uz nevyraba

Nakoniec sa mi vsak podarilo splašiť cca 2-tyzdnovy kus a uz ho nejaky mesiac pouzivam.
Kedze som o nom mal načítané a napozerané všetko co existuje:D, vedel som co kupujem a ziadne extremne prekvapenia som necakal. Predny panel je presne podla mojho vkusu, vyzera velmi jednoducho a pekne ladi snáď s kazdym interierom

on, aj dva otocne ovladace su vyrobene z hliniku. lavy otocny potenciometer sluzi klasicky na kontrolu hlasitosti a prepinanie medzi Tunerom/CD, pravy je vpodstate joystick, ktory pouzivate v 6 smeroch a ovlada sa snim takmer vsetko...ovladanie menu je vdaka nemu rychle a intuitivne, len je treba si nan zvyknut. Jednoznacne neodporucam vsetko skusat bez pozretia navodu

Absencia USB ci SD a inych mp3 nosičov mi unho vobec nechyba, vyvazuje to mnozstvom inych kladov

Kto by surne chcel pouzivat toto radio s usb je moznost dokupit externe zariadenie s ktorym spolupracuje, cena tejto srandy je vsak okolo 120€
Zvukove nastavenia su samostatna kapitola, rozpisovat ich tu by bolo zbytocne, takze opisem len hlavne veci ktore si cenim najviac:) Hlavne vyuzivam filtre, nakolko nemusim behat do kufra, davat dole kryt zosilnovaca a nastavovat, bezat naspet do auta pocuvat a zase naspak behat do kufra

jednoducho na zosilnovaci dam vsetko na full, a vsetky filtre si nastavim klikanim v radiu, takisto mozem otacat fazu subwooferu, nastavit si časove korekcie a priblizne milion dalsich veci

koho to nebavi moze napojit prilozeny mikrofon a prenechat nastavenia radiu. Mna vsak bavi nastavovat manualne a rovnako som nazoru ze ked viete co nastavujete, urcite si to nastavite lepsie(podla svojich usi) ako nejaky stroj

i ked naozaj fajnovy stroj
Co sa mi paci:
-Ovladanie menu joystickom, cokolvek si nastavite nemusite nijak potvrdzovat, jednoducho idete dalej a nastavenia zostavaju v polohe aku ste zvolili
-Vyhladavanie skladieb je jednoduche, takisto za pomoci praveho ´joysticku´
-Perfektný tuner chyti naozaj cokolvek, predtym s Alpine som chytil doma 3 stanice, teraz cca 7
par dni som nemal zapojenu antenu kvoli chybajucej redukcii, a v miestach s dobrym signalom som naladil 3 stanice, uplne bez anteny

nechapal som

takisto vam radio zobrazuje intenzitu signalu ako napriklad mobil
-Grafický display je vynikajuci, krasne biely a nikdy som este nemal pocit ze by mi nejaky udaj chybal, pri MP3 skladbach ukazuje kvalitu,super vec
-Celkove podsvietenie radia nabielo je krasne
-Poriadne počutelný zvukovy posun oproti predoslym radiam
-Zvukove nastavenia, časové korekcie,nastavovanie hlasitosti wooferu, a milion inych
-Pribalene dialkove ovladanie je rovnako dobre ako priame ovladanie radia, je na nom takisto joystick ktory je funkcne totozny s tym na radiu
-Na vyber mate rozne efektne pozadia, setrice, pripadne mozete display uplne vypnut...super vec je napriklad zobrazovanie stavu nabitia baterie
-Motorický panel
-A mnoho inych pozitív ktore ma bud nenapadnu alebo sa mi uz nechcu opisovat
Co sa mi nepaci
-Hlavne to, ze ho prestali vyrabat a nemaju zatial priameho nástupcu :/ v danej cene podla mna proste nenajdete radio s takou vybavou, zvukom, decentnym vzhladom a super ovladanim...
-Zatial nemam vsetky ostatne komponenty take, ktore by naplno vyuzili zvukovy potencial tohto radia
Takze to je odo mna zhrnutie k tomuto radiu, pouzivam ho kratko no uz som si nan poriadne zvykol, a ked budem najblizsie menit nejaky komponent v mojom audiu, radio to urcite nebude
Lepsie foto som zatial nepořídil