http://forum.fordclubs.org/viewtopic.ph ... &start=180

tento vikend som v ba ... a btw. vie niekto ze ako dlho mozem jazdit s tou svietiacou kontrolkou ? dojdem aspon 200km normalne este???
  tento vikend som v ba ... a btw. vie niekto ze ako dlho mozem jazdit s tou svietiacou kontrolkou ? dojdem aspon 200km normalne este???
strana 9, předposlední příspěvek, baxíkiggyrock píše:A kde to tam píšou?

Přijeď, smažem, no problemjama píše:kua chlapi, najdem nejaku dobru dušu čo mi to zadara zmazne? aby som neplatil v servise za tento pokustento vikend som v ba ... a btw. vie niekto ze ako dlho mozem jazdit s tou svietiacou kontrolkou ? dojdem aspon 200km normalne este???

Odpoj na chvíli baterku a máš to smazané! Ale můžeš s tím klidně jezdit, pokkud se to týká záslepky ventilu EGRjama píše:kua chlapi, najdem nejaku dobru dušu čo mi to zadara zmazne? dojdem aspon 200km normalne este???
 . Iggyrock
. Iggyrock
 ..a sa mi vidi ze akoby mi zacali klepat ventily alebo co... teda na benzine bol tak zvuk ked som mal podtoceny motor a klepali ventily tak teraz sa mi taky klepkavy zvuk zacal ozyvat tu na mojom tdci
 ..a sa mi vidi ze akoby mi zacali klepat ventily alebo co... teda na benzine bol tak zvuk ked som mal podtoceny motor a klepali ventily tak teraz sa mi taky klepkavy zvuk zacal ozyvat tu na mojom tdci   .... snad ked zajtra  vyhodim zaslepku tak sa aj to klepkanie strati ..inak auto jazdi skvele...dnes na mna nestihal kamos s 2,2dCi X-trialom pri zrychleniach
  .... snad ked zajtra  vyhodim zaslepku tak sa aj to klepkanie strati ..inak auto jazdi skvele...dnes na mna nestihal kamos s 2,2dCi X-trialom pri zrychleniach   a nedymil som pri tom
  a nedymil som pri tom  

. Ale hlavně, že Ti pomohlo to vyčištění
. Ale hlavně, že Ti pomohlo to vyčištění  . Iggyrock
. IggyrockUživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti