Buď statečný ,všichni držíme palce!Radek 1.8 16V píše:Ale jestli je to přání většiny, tak se zkusím obětovat.

Jseš ideální testman!!! Dobrou chut.Radek 1.8 16V píše:Já mám chuť pořád na něco, třeba teď, ale nic tu neníromosch píše:Radku a nemáš ted někdy chut si zajet do těch Čertous na oběd?
Třeba zjistíš že to tam je fajn a dáš nám vědět?!!! Nevím, jestli zrovna já jsem objektivní vzorek, protože sežeru všechno a chutná mi taky všechno. A když je někde jídlo - tak se mi tam líbí. Ale jestli je to přání většiny, tak se zkusím obětovat
.
ale je domluvena praha . a tamto je kousek od cernaku .romosch píše:JÁ JSEM PRO,TO JE SUPÉÉÉÉÉR, JE TO KOUSEK OD ŽEHROVIC TAM BYDLÍ MANŽELKY RODIČE.
A NENÍ TO V PRAZE JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ![]()
![]()
![]()
![]()
Hele Foki, teď jsem si všimnul, že u příspěvků nesedí čas a ani datum vložení, můžeš to někde seřídit?foki píše:ale je domluvena praha . a tamto je kousek od cernaku .romosch píše:JÁ JSEM PRO,TO JE SUPÉÉÉÉÉR, JE TO KOUSEK OD ŽEHROVIC TAM BYDLÍ MANŽELKY RODIČE.
![]()
![]()
![]()
Já myslel že se ještě vede debata kde to budefoki píše:ale je domluvena praha . a tamto je kousek od cernaku .romosch píše:JÁ JSEM PRO,TO JE SUPÉÉÉÉÉR, JE TO KOUSEK OD ŽEHROVIC TAM BYDLÍ MANŽELKY RODIČE.
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host