Ja mám na ukazovateli 95000km, mám ho rok a 3 mesiace, dovoz z fr. Po 2 mesiacoch sa mi rozpadla guma na hriadeli alternátora, cez ktorú je poháňaný-výmena 150euro,keďže sa to stalo v Rakúsku Ďalej výmena priečnych spodných ramien na zadnej náprave-boli zahrdzavené excentrické šroby aj so silentblokmi na štelovanie geometrie. Ináč klasika-zadné tlmiče,tušim pravé zadné ložisko,rozvody,baterka,pravá kostička pred. stabilizátora... a pravé zad. dvere chytajú zvnútra hrdzu. To už by aj stačilo, dúfam
Ford Focus hatchback 1,8TDDi GHIA, 110+PS, 243+Nm, 12/2000, lightning blue, MOMO S-five black 17", H&R TwinTube-40-70mm, K&N, Alpine IVA-D511RB, chrom, airbrush... FOTOGALÉRIA
Ford Transit 350L MR FWD Trend,2.2TDCi 140PS 350Nm,r.2013,frozen white
Já mám svého fordíka od 5/06.Když sem ho kupoval tak měl něco přes 63000 a teď tam mám přes 80000km. V motoru měněny zatím jen filtry a olej. Na rozvody se ale chystám hned na jaře.
Jestli se dá údaji o najetých km věřit nebo ne? Podle toho jak auto vypadá, tak možná může mít o něco víc, ale věřím fokimu že tacháč je v pořádku ))
Tak ja mam sveho krasavce měsic,ma najeto 137tis a spokojenost maximalni. Vyměnil jsem zadni tlumiče-3800Kč Ještě musim vyměnit fitry,olej a rozvody a pude připraven.
Ja mam sveho FoFo uz dva roky.Kdyz jsem ho kupoval mel najeto 83000km,ted ma kolem 117000.Za to dobu minimalni investice krome oleju a filtru mam meneno cerpadlo klimy a predni tycky stabilizatoru.Nepocitam veci jako sportovni podvozek,svetla,filtr atd. Jinak jsem max. spokojen
Ford Focus 1.6 16V r.v.00 Polar silver K&N,Eibach, lehký styling - PRODÁNO
Ford Fiesta 1,25 16V r.v.98 Modrá Metalíza-po letošní zimě lehký styling