Vezmi rozum do hrsti. Uprostred je chladic a ten bude hycovat na senzor, proto bych senzor dal nekde na levou stranu tak, aby nebyl v proudu vzduchu pri jizde, jinak zase zkresluje, reflektor take prihriva.

Už vejde.Sem to před tím nějak pozapomněl upravit.pelen píše:Ano, presne tam je to tahane a ted se tam u Damona objevuje fotka, ktera myslim ani na celou obrazovku nevejde.pavka píše:to fireice. ten origo senzor teploty je jestli se nepletu na ramu za levím
předním světlem ze zhora asi tak 8 cm velky neco jako černá fixa přidělany k tomu ramu když se tam pozorně podíváš je myslím vidět
ale nevím to na 100pro ja mel venku celej předek a tak byl krásně
vidět![]()
Tak kolem žádnýho zdroje tepla mi to nevede. zkusím ho šoupnout tam jak ho máš ty a uvidim.Damon píše:Mám ho pod horním pantem dveří.Zhruba jak na fotce prochází ten modrý drát do podběhu.
Mě to tam ukazovalo blbě když jsem to tam šoupnul na služ octavce a to proto že šly dráty blízko rádia a to mi je zahřálo a tím se změnil odpor a tím i teplota.
to podle toho TISu netvrdím že má to čidlo být přesně pod chladičem uprostřed, ale na tomto místě by se měl nacházet konektor senzoru. A jestli od tohoto konektoru vede nějaký kabel k senzoru, tak to netuším. Teploměr vv autě ještě nemám, jen jsem poskytl info co je v mých silách.pelen píše:to Fireice:
Vezmi rozum do hrsti. Uprostred je chladic a ten bude hycovat na senzor, proto bych senzor dal nekde na levou stranu tak, aby nebyl v proudu vzduchu pri jizde, jinak zase zkresluje, reflektor take prihriva.
Jo kámo...to je přesně to o co mi jde. V zimě náledí ( v lesích a tak) a v létě abych to nepřehnal s klimatizací.Proto je pro mne důležitá poloha senzoruBeri píše:to Fireice: jasný, mě jde hlavně o teplotu v zimě, abych poznal kdy hrozí námraza apod., takže rozpálený plast nebo nárazník asi moc nehrozí. Ale na druhou stranu, to že je v létě teplo, tak stejně neovlivním. Jedině abych podle toho přizpůsobyl teplotu klimatizace aby to se mnou neseklo až bych vylézat z auta...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host