ale poslední zakazka je super,je to 5000ks sestav (1sestava=7ks....1sestava=600kč...super práce za celkem dost solidní peníz.teda alespon pro šéfa),co drží plexiskla (někde se staví nové metro tak tam na nějaký skleněný výlohy)
kostik píše:To ROMOSCH: no před nedávnem jsem dělal s materiálem za 750 tis... byl to hliníkjinak většinou jsou to věci do automobil.prum....ted hodně do BMW,často do medvěda,dělal jsem i do talianska do fiatu a do alfy... jinak párkrát něco pro letecký prumysl
ale poslední zakazka je super,je to 5000ks sestav (1sestava=7ks....1sestava=600kč...super práce za celkem dost solidní peníz.teda alespon pro šéfa),co drží plexiskla (někde se staví nové metro tak tam na nějaký skleněný výlohy)
On to zase tak hezký pohled není. Je to horda betonu (chladící věže) no a samá železná konstrukce. Je fakt, že člověk to má vidět, aby měl představu.pelen píše:Loni cestou na Krivovnosku jsme to vzali kolem Temelina, aby babky videli atomku zblizka.Fuks píše:Koukám, že se to tady hemží elektrikářema. Ani jsem netušil kolik nás je.
Když jsem dělal ve Strojobalu, tak tam byl větší karusel - na větší průměry, protože se na něm opracovávaly řezací desky do řezaček na řepu pro cukrovary. Ovládání měl ve skříni mimo stroj. No byla to mašina.romosch píše:Tak chlapci tohle je ten Karusel.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 1 host