Navigační systém Blaupunkt TravelPilot
- martyG
- Pokročilý
Re: Navigační systém Blaupunkt TravelPilot
toto by som aj ja rád vedel, tie hodiny sa mi po každom vypnutí rádia vynulujú..... 

Ford Focus 1,5 ecoboost, 182 PS
- Lari
- Zkušený
Sice je to Blaupunkt,ale má miniiso zapojený trochu jinak,aby fungoval Ford changer.spachal píše:Tak jsem dnes zkusil do TravelPilot zapojit audio-in z iPhone, uspech se nedostavil .. Nevite, jak prinutit tohle radio, aby prehravalo zvuk z vnejsiho zdroje? Redukci jsem pouzil tuto: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... 0521493633, zapojuje se do konektoru C3 (modry, 8pin) pro CD changer, ale po prepnuti z radia na CD mi to hlasi pouze chybu, ze neni vlozene zadne CD :/ ..
Nejake napady, jak tohle vyresit?
Byl-Ford Focus 1,8 TDDi r.v. 2000,16" ALU, xenony,,4el.okna,,BC, webasto, EIBACH,ST170 LOOK, DIGI klima, motor 1,8TDCi 85kW,tempomat,ABS,ASR

- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
A Ty znas spravne zapojeni, aby bylo mozne pouzit line-lin? Pokud ano, sem s nim, rad si konektor prepajim :]
ex. FFI 1.6 kombi 2000, soucasne Chrysler Grand Voyager 3.3i
-
- Test driver
Jediné, co se mi podařilo nastavit je letní/zimní čas, takže si myslím, že to bere přesný čas z GPS.spachal píše:Tak ozivim zase vlakno, netusite, jak tohle radio donutit zapamatovat si nastaveny cas? Pokazde pri vypnuti motoru se cas resetuje (stanice si ale pamatuje). Je to otazka nejake vybite zalozni baterie, nebo si radio pokazde stahuje presny cas z gps (nemam jeste antenu, uz je mesic a pul na ceste).
Dik za info, kasny den! :]

Na druhou stranu - alespoň to nemusím nastavovat

Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno
- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
No jo, to jsou ti stastnejsi, co maji do radia pripojenou antenu ;]] .. Ja jsem vcera psal timtanovi na eBay, kde ze je ta antena, kterou jsem 01/11 objednal a zaplatil a jako odpoved mi prisel refund penez :/ ..
-
- Test driver
Alespoň že refund, než nic...
Seat Altea XL-prodáno
- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Takze pro info, antena vcera prisla :]. Prodejce jsem o tom informoval, nechtel skoro verit, ze mu o tom pisu, kdyz uz mi vratil penize (s jakyma lidma asi musi jinak obchodovat :/ ..), vystavil mi na pp fakturu, zaplatil jsem a je vyreseno.
Ale mam jeden dotaz, mam stazene mapy CZE_POL 2010-2011 DX, navigace asi funguje (CD to sice s obtizemi, ale nacte), ale nejsem schopny zmenit hlasovou navigaci z polske na ceskou. Nevite nekdo jak toho dosahnout? Menu v radiu jsem uz prolezl asi 5x a nic nenasel.
Hadam, ze bude nutne CD vypalit znova se zmenenym config.sys, ale nenasel jsem nikde popis parametru. Predem diky za nakopnuti spravnym smerem! :]
Ale mam jeden dotaz, mam stazene mapy CZE_POL 2010-2011 DX, navigace asi funguje (CD to sice s obtizemi, ale nacte), ale nejsem schopny zmenit hlasovou navigaci z polske na ceskou. Nevite nekdo jak toho dosahnout? Menu v radiu jsem uz prolezl asi 5x a nic nenasel.
Hadam, ze bude nutne CD vypalit znova se zmenenym config.sys, ale nenasel jsem nikde popis parametru. Predem diky za nakopnuti spravnym smerem! :]
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
myslím, že Lari má stejný rébus, tyhle mapy mu drmolí po polsky
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
No, to je mi asi jasne, ze nejsem sam. Problem je ale v tom, jak jazyk zmenit, polsky se mi ucit ani tech par vet moc nechce :] a hlasova navigace je ta jedina, ktera je vzhledem k displayi a umisteni radia pro navigovani pouzitelna .. Az mi prijdou dalsi nosice (uz jsem par let nic nevypaloval), zkusim pripravit image, ktera uz bude s cestinou, drzme si palce :]
-
- Test driver
Mám stažený img pro češtinu, ale do rádia jsem to nedával. Je to z fora pro model rádia, co je v Oktávce a sice by to mělo být stejný, ale nechci riskovat smrt rádia, pokud při nahrání img bude rozdíl.
Postup je takový - nahrát img, kde je čeština, pak v menu přepnout na tuším angličtinu, dát CD s mapami, neměnit jazyk a mluví to česky.
Vzhledem k velikosti displeje jsem další experimentování s navigací v autorádiu ukončil. Je to hezká funkce, ale než otočným knoflíkem natočím cíl cesty, tak už bych tam byl...
Prostě když pominu displej, tak vstup dat=klávesnice citelně chybí.
Co používám je nahrávání dopravních zpráv.
Navigace k tomu určená (TT, Garmin, Mio) je 1000x lepší. I navigace v telefonu (Nokia C5) se líp ovládá... Navíc nemusím řešit problém s rychlostí pálení
Postup je takový - nahrát img, kde je čeština, pak v menu přepnout na tuším angličtinu, dát CD s mapami, neměnit jazyk a mluví to česky.
Vzhledem k velikosti displeje jsem další experimentování s navigací v autorádiu ukončil. Je to hezká funkce, ale než otočným knoflíkem natočím cíl cesty, tak už bych tam byl...

Co používám je nahrávání dopravních zpráv.
Navigace k tomu určená (TT, Garmin, Mio) je 1000x lepší. I navigace v telefonu (Nokia C5) se líp ovládá... Navíc nemusím řešit problém s rychlostí pálení

Seat Altea XL-prodáno
- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
No, prave ze ja beru tu navigaci jako takovou zachrannou moznost, je jasne, ze to co je dnes v mobilech, je proste lepsi. Navic si ani pri sebevetsim a barevnem displayi nedokazu moc predstavit se neustale v cizim prostredi divat dolu na stredovy panel, ja naopak mam navigaci (iPhone) co nejblize zornemu poli predniho skla.
Proto prave ten hlas je to jedine, co je v praxi pouzitelne, holt nakoupim nejake nosice a zacnu experimentovat. Skoda jen, ze nekde neni seznam paramatru s popisem, pouzitych v config.sys. Kdyby to nekdo mel (a ne jen ty kratke komentare v souboru), sem s tim! :]
Alespon ted mam v radiu presny cas, k tomu je antena uzitecna :D ..
Proto prave ten hlas je to jedine, co je v praxi pouzitelne, holt nakoupim nejake nosice a zacnu experimentovat. Skoda jen, ze nekde neni seznam paramatru s popisem, pouzitych v config.sys. Kdyby to nekdo mel (a ne jen ty kratke komentare v souboru), sem s tim! :]
Alespon ted mam v radiu presny cas, k tomu je antena uzitecna :D ..
-
- Nováček
Zdravím. Nemohl by js mi poslat CD k navigaci Travel Pilot DX. Mam FF TDCi 1.8 rv 2003, ale cd k navigaci nemam.
Díky, Tomáš
Díky, Tomáš
- spachal
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, pokud to je prosba a na me, muzu poslat odkazy (snad nejake funkcni najdu). Soukrome. Ze bych nekomu posilal nosic s kradenym softare, to nemyslis snad vazne ..
-
- Nováček
Jestli najdeš nějaké odkazy, pošli, prosím. O zbtek se musím postarat sám. Je mi to jasný .... Díky Tomáš
- StenliH
- Nováček