Jaký skvost jste řídili?
-
- Test driver
-
- Nováček
- rainmann
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký skvost jste řídili?
Tak tohle to jsem sice neřídil,ale jednou jsem to viděl tak z 10-ti metrů.Každopádně takový pickup je můj sen.
.Jeden tady v Havířově jezdí, je to tuším 5.7 v benzínu, má to na 22 palcových kolech.Černý.Dodge Ram.

-
- Test driver
Tak zas jak pojede kolem tebe tak mu skoč do korby a můžeš říct, že si v něm aspoň jel 

- rainmann
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem nastartovaný.
Neříkej že se ti to nelíbí.Jinak Václav Varaďa prodává v Kopřivnici Cadilac Escalade za 1.2mil. kdyby měl někdo zájem.
Má to na 24 palcových kolech.
. Ale ta spotřeba.

-
- .
Ja sa nemam cim chvalit....ale jazdil som na H1 vojenskej verzii, a este na VBL to je francuzske a tiez vojenske.....
okrem spotreby som si nevsimol nicoho extra ani na jednom 

Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i
-
- Test driver
Ten kdo má přes mega na auto asi nemusí řešit spotřebu ne?rainmann píše:Už jsem nastartovaný.Neříkej že se ti to nelíbí.Jinak Václav Varaďa prodává v Kopřivnici Cadilac Escalade za 1.2mil. kdyby měl někdo zájem.
Má to na 24 palcových kolech.
. Ale ta spotřeba.
Kdybych měla barák tak by se mi líbil, ale k paneláku je i kombi velké

- Písař
- Junior
Já jednou kamarádovo Lexuse.Bylo to hrozný dělo.Automat
Dalo jse stím jet jen na první st.autom.,páč jinak pořád hrabal.
A byl modrej
P.s.:Když jsem otočil klíčkem na první polohu,tak jsem myslel,že mě asi chce sežrat,co všechno se otvíralo a vyjíždělo

P.s.:Když jsem otočil klíčkem na první polohu,tak jsem myslel,že mě asi chce sežrat,co všechno se otvíralo a vyjíždělo

- racetiger
- Junior
Tuhle krasavici,takhle vypadala kdyz jsem pro ni jel
To uz je ale davno a buh vi kde je ji konec
- Merdy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak já mám za sebou BMW 530i E60 - s tím autíčkem se jezdilo fantasticky. Bylo komfortní, ale sportovní zároveň. A ten motor - eňoňuňo
Potom BMW X5 (novou generaci) s 3-litrovým turbodieselem - nikdy bych nevěřil, že taková velká fena, bude tak ovladatelná a agilní. Na pětku sice nemá, ale je až neuvěřitelné, jak to auto potlačuje boční náklony.
Navíc ten exemplář měl komfortní sedačky nastavitelné snad v každém možném směru. Vždycky jsem se musel začít smát, když jsem si nastavoval boční vedení
Ono by mě to snad i rozmáčklo, kdybych si nedával pozor

Potom BMW X5 (novou generaci) s 3-litrovým turbodieselem - nikdy bych nevěřil, že taková velká fena, bude tak ovladatelná a agilní. Na pětku sice nemá, ale je až neuvěřitelné, jak to auto potlačuje boční náklony.
Navíc ten exemplář měl komfortní sedačky nastavitelné snad v každém možném směru. Vždycky jsem se musel začít smát, když jsem si nastavoval boční vedení

- wlk
- Junior
asi nej zážitek mám ze svezení se BMW 330i kupátko rv 2003-nevím tovární označení..bejvalej šéf to měl v automatu se sekvenčním řazením a s M paketem a asi větší brko jsem nikdy neřídil. ještě dneska se mi zvýší tep, když si na to vzpomenu 

- Nightmix
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem ted prodal G III a koupil so Ford Focus
Obcas se mi, ale po golfiku

Obcas se mi, ale po golfiku

Ford Focus 2,0 Zetec r.v. 2000 - výměna za ...
Říká kočka praseti: "Hej čuníku, už vím, co z tebe bude, až vyrosteš." "Jé ty jsi četla můj horoskop?" Kočka: "Ne, kuchařku."

Říká kočka praseti: "Hej čuníku, už vím, co z tebe bude, až vyrosteš." "Jé ty jsi četla můj horoskop?" Kočka: "Ne, kuchařku."

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zeptám se blbě a sry za OT. proč si prodal golfistu a šel do FoFo ?
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- Nightmix
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Golfa jsem koupil jako serii a mel jsem ho 2 a pul roku. Trosku jsem si ho predelal k obrazu svemu. Byl to muj sen uz od 15 let mit golfa treti generaceBoban píše:Zeptám se blbě a sry za OT. proč si prodal golfistu a šel do FoFo ?

Ted jsem presel k Fordu, zkusit zase neco jineho ...
Abych pravdu rekl, chtel jsem VW Bora (zustat u koncernu, byl jsem na klubu a seznamil jsem se s hodne lidmi a ted uz i prateli), ale bohuzel na tu jsem nemel dostatek financi a 1.6 jsem nechtel. Premyslel jsem jeste o G IV, ale ta uz se mi tak pohledove nelibi. Pote jsem si precetl recenze na Focuse a prolistoval internet. Rozhodl jsem se ho zkusit a uvidim, jestli jsem udelal dobre. Focuse jsem nasel na internetu a dojel si pro nej do Nemecka, az k Lucemburskym hranicim. Pevne verim, ze jsem udelal dobre. Focus je vuci Golfu III uplne na jine urovni (treba se mi moc libi interier focusu, golf je takovy tuctovy, ale na druhou stranu v jednoduchosti je krasa).
Cetl jsem o dobrych jizdnich vlastnostech na Focuse, atd ... (i kdyz je pravda ze G III na tu dobu byl take hodne na urovni). Ale prave v te dobe. Rozhodl jsem se auto trosku omladit i kdyz ne o moc, ale alespon trosicku.
Jsem se nejak rozepsal, omlouvam se a pokud tu je teto muj prispevek na vic, muzete ho samozrejme smazat

Ford Focus 2,0 Zetec r.v. 2000 - výměna za ...

- HORST
- Test driver
Navic tu urcite neni a je to docela zajimave srovnani!!!
Ja jsem take nemel "v ruce" asi nic lepsiho, nez FoFo, kdyz neberu Galaxy, ale to je jina trida!!!

Ja jsem take nemel "v ruce" asi nic lepsiho, nez FoFo, kdyz neberu Galaxy, ale to je jina trida!!!