pomoc zamčené auto
- HonzaV
- Junior
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- HonzaV
- Junior
No nejhorší bylo sehnat d..tFOCKI píše:a jak ses tam dostal?![]()
![]()

Ford Mondeo kombi 2.0 TDCi, 120kW, 2014
dříve Ford Mondeo kombi 2.0 TDCi, 85kW, 2008
Ford Focus kombi 1.8 TDCi, 74kW, 2003
dříve Ford Mondeo kombi 2.0 TDCi, 85kW, 2008
Ford Focus kombi 1.8 TDCi, 74kW, 2003
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ty si, ale rypadlo

Edit : Focki máš na mysl třeba vlákno Chmelán : Salám a bylo by to třeba lepší jak hokej.
Saláme počkej až budeš na sraze, budeš vyhjlášenej, za nej rypadlo rocku

Edit : Focki máš na mysl třeba vlákno Chmelán : Salám a bylo by to třeba lepší jak hokej.
Saláme počkej až budeš na sraze, budeš vyhjlášenej, za nej rypadlo rocku

Naposledy upravil(a) Boban dne 15.11.2007 09:30, celkem upraveno 3 x.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- -Ladis-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Např. kdybych nebyl informován o možnostech toho, "jehož jméno se nesmí vyslovit" (jak už tu někdo vtipně pojmenoval), nenapadlo by mě objednat si třeba takovou "blbost", jako je dvojité zamykání.
Takže jsem rád, že jsem byl informován. A to dříve, než se to tu začalo rozebírat - takže v povědomí lidí už to stejně je
Takže jsem rád, že jsem byl informován. A to dříve, než se to tu začalo rozebírat - takže v povědomí lidí už to stejně je

Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

galerie: zde

galerie: zde
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mozno to sem nepatri, ale pri rozjazde sa vam zamknu vsetky dvere? Mne to do teraz nefungovalo. Vyskusal som tento postup:
- Otočte klíček zapalování do polohy "II"
- Třikrát za sebou uzamkněte a odemkněte dveře zevnitř pomocí uzamykací páčky na dveřích
- Otočte klíček zapalování do polohy "0" nebo "I"
- Znovu třikrát za sebou uzamkněte a odemkněte dveře zevnitř pomocí uzamykací páčky na dveřích
- Otočte klíček zapalování do polohy "II" - měl by se ozvat pípnutí (programování připraveno)
- Jednou uzamkněte a odemkněte dveře zevnitř pomocí uzamykací páčky na dveřích - toto zapne/vypne automatické uzamykání
- Dlouhé pípnutí - automatické zamykání zapnuto, krátké pípnutí - automatické zamykání vypnuto
- Pro ukončení programování nastavte klíček zapalování do polohy "0" nebo "I" - krátké pípnutí
a normalne to funguje. Pri rozjazde sa mi vsetky dvere zamknu. Ci to je na nieco dobre, to neviem, ale predtym som o tom nevedel. Funguje to na FoFo1 od roku 2002.
- Otočte klíček zapalování do polohy "II"
- Třikrát za sebou uzamkněte a odemkněte dveře zevnitř pomocí uzamykací páčky na dveřích
- Otočte klíček zapalování do polohy "0" nebo "I"
- Znovu třikrát za sebou uzamkněte a odemkněte dveře zevnitř pomocí uzamykací páčky na dveřích
- Otočte klíček zapalování do polohy "II" - měl by se ozvat pípnutí (programování připraveno)
- Jednou uzamkněte a odemkněte dveře zevnitř pomocí uzamykací páčky na dveřích - toto zapne/vypne automatické uzamykání
- Dlouhé pípnutí - automatické zamykání zapnuto, krátké pípnutí - automatické zamykání vypnuto
- Pro ukončení programování nastavte klíček zapalování do polohy "0" nebo "I" - krátké pípnutí
a normalne to funguje. Pri rozjazde sa mi vsetky dvere zamknu. Ci to je na nieco dobre, to neviem, ale predtym som o tom nevedel. Funguje to na FoFo1 od roku 2002.
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: