Cena od 2 330,- já koupil za 2480,- v Datartu.
další plus:
externí mikrofon na kabelu pro handsfree
Dálkové ovládání třeba pro zadní osádku vozu aby neotravovali

výkon 4x53W - hraje opravdu super
Já měnil origo CD 6000 za JVC KD-R 401 a znát to je. Navíc máš možnost nastavit vlastní ekvalizér a dostat z repráků co nejvíce.odjinud píše:Pánové, má cenu ze zvukovýho hlediska měnit to origo rádio na kazety? (Ford 5000)
Leží mi doma jedno levný rok straý Alpine s cd/mp3/USB... ale nevím jestli ho má cenu měnit... přijdu o ovládání na volantu, je malé (1DIN - horší ovládání), vhledově se tam nehodí a hlavně - to staré mi nikdo neukradne.
Alpine hraje dobře... ale je to taky proto, že jsem do původního auta dával pěkný kompo repráky asi 3000kč a tlumil jsem dveře asi 15ti kilama nějaký tecsoundu. Jde mi o to, jaký bude Alpine na těch origo FoFo reprákách, jestli to poznám. FoFo už v tomhle vylepšovat nehodlám...
Jinak kazet mám doma hromadu a cdéček se naposlouchám dost doma. Takže aspoň si poslechnu to, co nehraju doma. To by mi ani tak nevadilo. Jde o ten zvuk.
Osobně mi přijde že origo Fofácký repráky na tom nejsou až zase tak špatně, mám ve fofu LG radio - viz pár příspěvků výše, a hraje celkem solidně, ani mě nějak nenapadlo že by ty repra nějak brzdily zvuk kterej je schopnej udělat to rádio. Takže odpověď? Ano, má to smysl, a věř že i to USB si zvykneš používat. protože vemeš 4GB flasku (nebo i větší) nakomeš na ni kvantum hudby a máš vystaráno na několik hodin, když to omrzí, za pár minut doma nakopíruješ novou a valíš v autě dál zase pěkně z čerstvaPánové, má cenu ze zvukovýho hlediska měnit to origo rádio na kazety? (Ford 5000)...
Podle mě je Alpine a Clarion asi top, pak je zbytek "komerce" - Panasonic, Sony, Pionner (ten patří pod panasonic), JVC... no a Sencor a LG, to je ještě níž. LG sice super mehcaniky, ale zvuk přece jen bude horší, Secor - sice spousta funkcí, ale problémy všeho druhu a zvuk nic moc.Nicco píše:Ktora znacka je "zvukovo" najlepsia - Pioneer, Alpine, Kenwood alebo Clarion?
Niedke som cital, ze bud Pioneer alebo Kenwood (nie som si isty) je o malo horsi, nez zvysok?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti