tak za mně doporučuji Dunlop SP Sport FastresponseInfinter píše:Potřebuju letní v tom "super" rozměru 205/50 R16, původně jsem si říkal že nedám víc jak 2000Kč/ks. Tam mě vycházely slušně Matador MP44 Elite 3, měl jsem na autě od Matadoru Aquilla Evo, které nebyly špatné, ale na konci se strašně rychle sjely a byly hlučné.
V dražší kategorii jsem vybral GoodYear Effecient Grip, už jsou dražší, ale co nadělám. Od GoodYearu mám už několikátou verzi zimních, které byly vždy na 1*.
Ocením nějakou radu, přepomínku a hlavně doporučení
Infinter píše:mouse + ballu: Díky kluciTeď už mě čeká jen vybrání toho správného obchodu.
já v tom samém jako balluballu píše:Já kupuji na http://www.pneunet.cz
Prosim nepřeháněj,každý ať s tou informací naloží po svém.ballu píše:Tak to tu pročítám a zvažuji, proč byla tato větev " Rady na letní pneu", to samé u zimních gum, založena.
Dle mého se má v této sekci řešit vlastní zkušenosti a vlastní doporučení na osobně odjetých pneumatikách. Možná se někoho dotknu, ale vůbec mě nezajímá nějaký výsledek testů okopírovaný ze zahraničních časopisů a vložený zde, od nějakého Helmuta , který je na výplatní pásce, třeba Continentalu. Většinou jsou testy prováděny na jiných podvozcích , než jsou Fordy, tak pak informace mají pro mne význam, jako studie o vlivu papeže na porodnost v Evropě. Konečně pochopte, že guma sedící na podvozku pažouta s dobrým nájezdem, může být na podvozku Forda zvukovou odezvu, jako jízda 8 -mi kolové Tatry po kočičích hlavách.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host