co vas v posledni dobe vytocilo
- hunger
- Pokročilý
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Ale defakto nic tak hroznyho z letny jsem si udělal procházku na stanici 17 před výstavištěm u galerie, potřeboval jsem se dostat nahoru na kobylisy nutno podotknout že jsem tamtudy tramvaji jel naposledy před 5 lety a ani ve snu by me nenapadlo že zrusej 14 a ze část 17 končí už na výstavišti navíc podle dpp mela je tahle tramvaj az nahoru... Tak sedam s radosti ze se konecne dostanu domu a zacal jsem resit maily na telefonu tramvaj zastavila na zastávce a nic žádný hlášení o konečný hele tak pet sekund po zastavení vylez sasek z kabiny ja porad čuměl do telefonu takže jsem fakt nemel tušení co se děje a najednou slyším nejaky nadávky a tón na kterej jsem fakt nebyl zvědavej... kokot byl linej zmacknout tlačítko s hlášením o stanici+konecna prosíme vystupte a radši si tam sel na mě vylepšit den, tak začala kratka hádka o tom kdo je kretén... jo jakoby o nic nešlo akorát me nasral ten způsob jeho komunikace... a to tramvajakum na holesovich toho toleruju hodně ani jednoho tam nenapadne ze když jede cyklista 45 km/h po hlavní že by mu měl asi dát přednost. ..
Naposledy upravil(a) hunger dne 26.11.2016 00:15, celkem upraveno 1 x.
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- Nonid
- Test driver
Tak to je jeste v pohode, ja cekal treba prujezd tramvajaka na cervenou a auto na kasi
ale v tom momente to nasere.
CP me taky nasrala, dneska jsem celej den doma, jmeno na zvonku citelny a ve schrance listecek o nezastizeni

CP me taky nasrala, dneska jsem celej den doma, jmeno na zvonku citelny a ve schrance listecek o nezastizeni

Ford Focus ST170, 2002, 5dv, Panther Black, 2016-
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Ford Focus 1.6 16V, hatchback, aquamarine blue
Ford Focus 1.8 16V, 2003, 5dv, Černá Panther, 2013-2017
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
- hunger
- Pokročilý
Jo to bych byl už ve zprávách
ale ani to nevylučuju, obden parkuju nahoře v trojský a je to celkem adrenalinovej zážitek
, asi tak 55° svah tam kde končí separovanej tramvajovej pás, takže tramvaje tam jezděj ze zatáčky tak 65 km za hodinu a ty parkuješ na chodník s 5m autem do 6 m místa přes den je to v pohodě to funguje semafor a víš kdy ti pojde tramvaj, ale v noci když vypnou semafor tak jsi v prdeli
Samozřejmě že se tam žádnej tramvaják nechce rozjíždět, takže to že by tě nechali zaparkovat nepřipadá v úvahu... zvoněj jako magoři, v zástabě ve 2 ráno, tam kde jsou všechny domy 2 metry od silnice...
Já jsem tam teda s tramvají ještě konflikt neměl(parkuju rychle), ale když jednou trošku déle parkovala máma tak ten zvonek málem sežral a když mu z okénka naznačila ať teda přestane zvonit a radši jí objede přes protisměr tak se chlapec málem posral

Já jsem tam teda s tramvají ještě konflikt neměl(parkuju rychle), ale když jednou trošku déle parkovala máma tak ten zvonek málem sežral a když mu z okénka naznačila ať teda přestane zvonit a radši jí objede přes protisměr tak se chlapec málem posral

Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- mouse
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mno tak ohledně toho, že tato měla jet až na horu, a teď promiň si usuzoval dle čeho ? dle času v JŘ ( jízdní řád ) ?
byl na 99,9 % spožděnej, ale i mohl dostat příkaz z dispečinku aby se otočil přes výstaviště, ale to je malá pravděpodobnost
dále na čele a z boku tramvaje je transparent s cílovou zastávkou, stačí se koukat na to co je tam napsáno, dále on mohl, podotýkám mohl zmáčknout to vyhlášení zastávky, ale ty jsi na to nemusel reagovat, jak jsi byl zabranej do mobilu, i to se stane, dále je to elektronika a i to blbne, jemu v kabině to odkecá, ale on to už nemusí slyšet zda to kecá ve voze, za další ano měl to říct v klidu a né hned vystartovat
máš možnost na něj napsat stížnost, ale potřebuješ přesnej čas v kolik to bylo, dá se to dohledat, ale nejlepší je znát pořadí liny, pak ten řidič se k tomu musí vyjádřit a může požadovat konfrontaci mezi několika očima a to je ty, on, jeho šéf, zástupce odborů a ještě třeba tvůj svědek, to je asi tak všechno co ti k tomu mohu napsat
byl na 99,9 % spožděnej, ale i mohl dostat příkaz z dispečinku aby se otočil přes výstaviště, ale to je malá pravděpodobnost
dále na čele a z boku tramvaje je transparent s cílovou zastávkou, stačí se koukat na to co je tam napsáno, dále on mohl, podotýkám mohl zmáčknout to vyhlášení zastávky, ale ty jsi na to nemusel reagovat, jak jsi byl zabranej do mobilu, i to se stane, dále je to elektronika a i to blbne, jemu v kabině to odkecá, ale on to už nemusí slyšet zda to kecá ve voze, za další ano měl to říct v klidu a né hned vystartovat
máš možnost na něj napsat stížnost, ale potřebuješ přesnej čas v kolik to bylo, dá se to dohledat, ale nejlepší je znát pořadí liny, pak ten řidič se k tomu musí vyjádřit a může požadovat konfrontaci mezi několika očima a to je ty, on, jeho šéf, zástupce odborů a ještě třeba tvůj svědek, to je asi tak všechno co ti k tomu mohu napsat
- mouse
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak tomu nevěř, že tam jede 65 km/hhunger píše:asi tak 55° svah tam kde končí separovanej tramvajovej pás, takže tramvaje tam jezděj ze zatáčky tak 65 km za hodinu
Samozřejmě že se tam žádnej tramvaják nechce rozjíždět, takže to že by tě nechali zaparkovat nepřipadá v úvahu... zvoněj jako magoři
14T a 15T by to daly, ale nemohou, jsou tam omezovače na max. 60 km/h
zkus rozjet cca 50 tun železa, plastu a živého masa ( cestující ) do takového krpálu, jako je trójskej kopec, když každé kolo má odpor vůči kolejnici 2cm/2 a na všech typech tram. je 16 kol, mimo 14T, ta má 12 kol, třeba když začne mrholit a nebo když je na kolejích listí, tak tě upozorňuju, že se na 90% nechytáš pokud si včas nepodsypeš pískem a věř tomu, že ten člověk je kolikrát rád, že dojede na konečnou, dojde si na hajzlík a rychlý cigáro a zase maže na druhej konec a tyto situace vytvářej z 70% řidiči aut, 25%lidi venku a těch 5% řidič z tram a teď to bude horší a horší, vánoce za dveřma a lidi jsou čím dám víc jak tupé a slepé ovce
- hunger
- Pokročilý
Mousi na to sere bílej tesák, tohle se prostě stalo a pro mě je to minulost... kdybych měl žalovat šéfovi každýho, kdo mě jen trochu naštval asi bych se z toho zbláznil...
No jak jsem koukal na jízdní řád tak tam teďka jezdí jedna 17 za druhou, podle appky DPPčka a řádu to bylo dost zmatečný přijel asi o minutu pozdějš než tramvaj na kterou mě hnalo dpp, a o 3 dřív než měla přijet další 17, takže jestli byl zpožděnej max o 5-6 minut? což je na takový vzdálenosti zanedbatelný...
No jak jsem koukal na jízdní řád tak tam teďka jezdí jedna 17 za druhou, podle appky DPPčka a řádu to bylo dost zmatečný přijel asi o minutu pozdějš než tramvaj na kterou mě hnalo dpp, a o 3 dřív než měla přijet další 17, takže jestli byl zpožděnej max o 5-6 minut? což je na takový vzdálenosti zanedbatelný...
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- hunger
- Pokročilý
No tak dobře tak tam jezdí odhadem stějně rychle jako když mám 60-65 na tachometru....
Tak hlavní problém je že by hlavně v Trojský žádný tramvaje jezdit neměly, nevim kterej magor to povolil x desítek let po provizornim armádnim mostu a teď po Tojáku... ale ta úzká silnice na to prostě kapacitně nemá... chápu tramvajáci to nemaj zrovna jednoduchý, ale nechat se vytlačit tramvají až nahoru když se v trojský pomalu nedá otočit taky neni zrovna příjemný, nejhorší je že se tam nedá zaparkovat ani vyjet na poprvý musíš si najet couvnout a dotočit to a ve chvíli kdy ti po tom chodníku jde žesnká s kočárem tak prostě s tou vystčenou prdelí do kolejí musíš počkat a modlit se aby místo zvonku taky použil brdu jinak tě ta tramvaj hodí příma na chodce co máš před čumákem... navíc všechny baráky v trojský jsou od tramvajovýho provozu dost výrazně poškozený náš úplně zbytečně protože ještě před pár lety tam chlapci používali magnety když museli úplně zbytečně stavět při cestě dolů teď už to naštěstí můžou projíždět bez zbytečnýho stavění...
Tak hlavní problém je že by hlavně v Trojský žádný tramvaje jezdit neměly, nevim kterej magor to povolil x desítek let po provizornim armádnim mostu a teď po Tojáku... ale ta úzká silnice na to prostě kapacitně nemá... chápu tramvajáci to nemaj zrovna jednoduchý, ale nechat se vytlačit tramvají až nahoru když se v trojský pomalu nedá otočit taky neni zrovna příjemný, nejhorší je že se tam nedá zaparkovat ani vyjet na poprvý musíš si najet couvnout a dotočit to a ve chvíli kdy ti po tom chodníku jde žesnká s kočárem tak prostě s tou vystčenou prdelí do kolejí musíš počkat a modlit se aby místo zvonku taky použil brdu jinak tě ta tramvaj hodí příma na chodce co máš před čumákem... navíc všechny baráky v trojský jsou od tramvajovýho provozu dost výrazně poškozený náš úplně zbytečně protože ještě před pár lety tam chlapci používali magnety když museli úplně zbytečně stavět při cestě dolů teď už to naštěstí můžou projíždět bez zbytečnýho stavění...
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- mouse
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj bejval tam, před několika lety bezpečnostní bod na kterém se zkoušela kolejnicová brzda, jinak chápu tvoje rozhořčení skrze barák, ale asi ti nezbyde nic jiného než se odstěhovat, nebo pak nějakým způsobem zbrojit za zrušení tramvají v trójský, ale to se ti asi nepovede, jinak s tím vytlačením se nahoru tou tramkou, je blbý, ale zase je to pouze o lidech a co mám zkušenost, tak většinou jsou blbci z pankrácké vozovny, ale ty blbci se najdou v každé vozovně
- TomFocus
- Test driver
Hunger jestli chceš zažít tramvaj-peklo zajed do Brna. A to konkrétně u hlaváku, okolí Mor.nám, Cejl, Rooseveltova a jistě jiný místa kde do tebe bez rozmyslu nahuli tykadlem a nebo minimálně dlouho bzuci ci řve, když parkujes nebo ne svoji vynou zavazis. V Praze mhd jezdí profesionálneji, jasný vadný kusy se najdou všude.
- hunger
- Pokročilý
Hele od toho jsou tam jiný, teď jim nejvíc vaděj auta z Blanky, ale nás ty auta a tramvaje tak moc neomezujou většinu pohltí 2-3m vysoká opěrná zeď, ale jako při představě že bych bydlel na druhý straně silnice kde jsou baráky na úrovni silnice, tak bych se z toho asi zbláznil
Hele to bych ani netvrdil od tý doby co tu je metro tak je tam ta tramvaj víceméně zbytečná, když předělávali silnici a koleje tak měla asi půl roku výluku a nikoho to ne... rok a půl to nejezdilo přeš řeku....Pokud se těm "zelenejm bláznům" podaří prosadit tramvaj přes Bohnice tak by mohli Trojskou omezit nebo zrušit, ale to by bylo to nejhorší možný řešení...
Tome tam jsem byl jednou a místo tramvaje přijel vlak
Jasný řidiči MHD jsou tady v pohodě
Hele to bych ani netvrdil od tý doby co tu je metro tak je tam ta tramvaj víceméně zbytečná, když předělávali silnici a koleje tak měla asi půl roku výluku a nikoho to ne... rok a půl to nejezdilo přeš řeku....Pokud se těm "zelenejm bláznům" podaří prosadit tramvaj přes Bohnice tak by mohli Trojskou omezit nebo zrušit, ale to by bylo to nejhorší možný řešení...
Tome tam jsem byl jednou a místo tramvaje přijel vlak

Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- enjoy
- Test driver
Vjede vám do křižovatky na červenou jako pán motorkář, jenom díky vaší reakci si ho nepřehodíte přes kapotu a ještě vám vynadá do čůráků... prostě klasická sobota na silnicích v Praze.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
- Nonid
- Test driver
Na jednoho takovyho jsem nedavno startoval s klicem v ruce...a zmizel jak para nad hrncem 

Ford Focus ST170, 2002, 5dv, Panther Black, 2016-
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
- Žofre
- Nováček
mě dneska vytočilo to, že když jsem přišel odpoledne k autu a chtěl jsem nastartovat, tak nic. Baterka úplně v hajzlu (auto je r.v. 2013). Myslel jsem si, že vydrží daleko déle. Tak jsem naštěstí ještě stihnul ochotnýho pána, který už měl zavřeno, že na mě počkal, až si dojedu k němu pro novou. Pak tedy hodina výměny baterie - dost hrozně se vyndává, ale pak auto naskočilo. To už by ale mělo býr ve vláknu co mě potěšilo. Tak snad zam není nic, co by tu baterku vybíjelo..
Ford Mondeo Combi Trend 2,0 rv. 05/2013, diesel, Silver Moondust (met.)
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem byl na vytažení stehů po osmičkách a mám tam zánět, takže sem dostal drén
už mě to fakt sere. Držku mám natrženou z háku, kterým mi drželi tvář, když mi rval spodní osmu, a do toho několik aftů
Hlavně, že mu setřička říkala, ať mi tam dá ATB vložku, když sem tam měl zánět a on, že ne, že to mám vyčištěný kysličníkem
ani antibiotika mi nechtěl na to napsat, musel sem si říct sám a ještě mi dal slabý, když se mi to rozjelo zase 

Hlavně, že mu setřička říkala, ať mi tam dá ATB vložku, když sem tam měl zánět a on, že ne, že to mám vyčištěný kysličníkem

- petulak
- Test driver