Já si jen nedokážu představit ten kvikot tady, pokud by náhodou vyhrál ten druhý agent.

A zakazuje mi někdo mluvit s jinými řidiči a domlouvat se, kam s čerstvým ridicakem vyrazim?miki21 píše: 05.02.2023 09:20 Uděláš zkoušky a jízdy v autoškole, přijdeš domů a sedáš za volant a jedeš? Nemusíš počkat, až ti úřad vydá řidičák? Autoškolu přece máš, tak co?
Ano nadpis je pěkný, ale i ten zbytek článku.
Hlavně, že už jsi to stihl posoudit ty, takze nikdo.miki21 píše: 05.02.2023 09:48 No tak skoro o nic, jen by se pan budoucí prezident mohl zdržet některých prohlášení, které mu ještě nepřísluší. To už posoudí jiní, takže nikdo.
miki21 píše: 05.02.2023 08:49 Prezidenta máme, tak se uvidí. Zatím se moc nepředvedl a to ještě ani není podle ústavy prezident.
Myšleno to bylo tak, že nebude politická vůle něco posuzovat.
Jediné pozitivum vidím v pár věcech:Sentik píše: 05.02.2023 09:55![]()
A co bys čekal? Že se začne servilně plazit před čínou a rusem? Nebo že začne rozdávat dělnému lidu nějaký drobný a zařídí za tejden levnej plyn? Nebo jakou máte vlastně představu...
Já třeba jsem spokojen, stejně tak jako jsem spokojen s Fialou v roli premiéra ...Voliči Babiše to asi vidí jinak... očekávali míre a koblihe, okamžitě!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti