Znam nekolik lidi, kteri klimu nemaji a hrozne jim chybi. Vezl jsem se nedavno takovym autem a bylo to na umreni. Myslim, ze teprve kdybys ji nemel, bys dosel k tomu, ze ji potrebujes

Můžeš mi říct, proč bych kecal, co by mi to přineslo? Holt mám prostě jiné priority. Miluju lidi, co si myslí, že mají patent na pravdu a kdo to vidí jinak je buď lhář nebo debilFlip27 píše: Klíma samozrejme. Ten maník čo ju nepotrebuje je buď z Islandu alebo kecá.
no, az na stresni okno se da vsechno dodelat, a daleko levneji - mam parkovaci senzory za 4000 i s praci, loketka stoji kolem 2,5k a prumerny Parrot je za podobnou cenu. Jinak stresnim oknem doufam myslej sibr (a elektrickej), ne takovej ten kus vyklapeciho pruhlednyho plastiku co se dal poridit uz do 120kyFUGAS píše: - zadní parkovací senzory (dostupné pouze v sadě City za 13.900Kč)
- loketní opěrka (nejlevněji v sadě Top za 10.900Kč)
- Bluetooth handsfree (sada Audio3 za 10.500Kč)
- střešní okno za 21.500Kč
Predpokladam, ze to je ten samy, jen lehce upraveny motor jako u FFII. Tam je rozdil hlavne v jinem turbu, ktere ma naklapeni lopatek a samozrejme bude i upravena ridici jednotka. Stare verze byly 66 a 80kW. Ty nove jsou o neco silnejsi a splnuji Euro 5 oproti Euru 4 v minule verzi.stal123 píše:Kluci...hlavne treba No name.
U 1,6 TDCI duratorg jak jsou ted u novych focusu. jsou 2 vykonnosti verze...cca 90 koni a cca 110koni....jakej je v nich rozdil. Jen "software" a tim padem "marketingovy tah aby si lidi museli za vykon priplatit a nebo jsou tam i nejaky jiny soucastky atd?
Diky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti