Fugas: jasne kazdy ma ine priority.
Len pre vysvetlenie

. Zmyslel ovladania audia vidim v tom, ze po hmate viem okamzite urobit zakladne veci, zmenit - hlasitost, stanicu, ci zdroj audia, bez toho aby som prestal ocami sledovat situaciu. A vobec pri tom nepustam volant - len sa trochu prstami natiahnem za spravnym tlacitkom - dlan s palcom ostava na volante. Samozrejme v zatacke (pri vytocenom volante) to nerobim.
Este ku klime

. Chapem, ze ju pouzivas malo. Ja tiez, na kratke jazdy po meste sa ani nevyplaca, jedine ked je naozaj horuco (osobne 28+°C alebo ak je dusno/vlhko). Na to je ovela vyhodnejsie mat v elektrike vsetky okna. Ale pri dlhsej ceste je klima celkom potrebna, aj pri nizsich teplotach - povedzme uz kolo 24°C.
Tiez mam este oblubenu cast vybavy - elektrochromaticke spatne zrkadlo (super je, ked je aj vonkajsie take).
Dalsim oblubenym prvkom vybavy je asfericke zrkadlo - najma ked je aj prave (za toto ford chvalim), alebo taka malickost, pri cuvani sa pravy spatak sklopi tak, ze vidim dolu k obrubniku (neskutocne vyborna vec).
tiez mam rad - sedadla s pamatou + zrkadla samozrejme a to ani nehovorim o dazdovom ci svetelnom senzore
a cim som starsi, tym viac aj automaticku prevodovku (ale poriadnu)
Ale tieto tu veci by som bol ochotny za urcitych podmienok ozeliet, aj ked najradsej nie.
(ako tak citam, asi som dost narocny)