Ach jo. Naprosto chápu situaci, ale nikdo nikomu neprokáže, kdo to točil a kdo falšoval servisku. Jestli prodejce z Čech nebo talibanec v Německu. Mám ale obavy, že prodejce v čechách má šikovně postavený záznam o tech.stavu a jak znám výsledek několika soud. sporů, tak bazarista vyhrává.mcs píše:Zkušenost (poměrně čerstvou) s Elitecars mám podobnou, jako Zuza nebo xxycht - právě jsem koupil Mondeo. Servisní knížka, razítka z autorizovaných servisů - nicméně fungl nová knížka z roku 2008, razítka ovšem s daty 2006, 2008, 2009. Budiž (vůz vypadal zachovale, skoro jako nový - je z přelomu 2005/2006, na tachometru 60 tis., dovoz z Německa). Pochopitelně v servisech uvedených v knížce vůz nikdy nebyl (volal jsem tam). Zvažuju další kroky. Servisní knížka zfalšovaná, kilometry očividně přetočené, takže jasný podvod. Toto se dá (dle konzultace) posuzovat jako trestný čin, nerozpakoval bych se ani ohlášení na policii kvůli nekalé podnikatelské činnosti (v tom případě dotyčnému mladému panu prodejci S. hrozí zabavení koncese a jiné postihy). Během příštího týdne provedu ještě další šetření u předch. majitele uvedeného v papírech, jak na tom vůz byl v momentu prodeje do Čech (kilometry, závady, servisní zásahy atd.) a uvidím dále. Kdybyste cokoliv dalšího k tomuto měli, budu rád za vaše reakce.
Já znám pouze placenou službu Autotracer od Cebie. Za prověření jednoho auta se platí necelých 500 kč.Igy píše:Ako zistim podla VIN kodu kde bolo auto servisovane? Rad by som sa na to mrkol pri mojom aute.
vitej mezi mondeaky ,stantheman píše:mne ale rekli, ze pri posledni garancni oprave v unoru 2009 melo auto najeto 190000km. coz byl celkem sok
kdyz jsem panu prodejci volal, kde ze se stala chyba, odbyl mne tim, ze v databazi fordu maji bordel a ze se to stava, pak zavesil.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host