Alkohol a vy za volantem
-
TripleJay
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Alkohol a vy za volantem
Prave to ze spala pri tebe ta "zachranilo". Clovek ma vtedy zodpovednost a strach o druhych, nie o seba. Keby si siel sam, bolo by to urco horsie si myslim 
- Stehnak
- Test driver

Pred cca 8 letama:
Dosel jsem pesky za kamosem (1 km), udili jsme vselijake dobroty. Kdyz uz nebylo co jist, rikam ze mam doma klobasy a ze pro ne zajdu... Zel nechal sem se presvedcit ze si mam pujcit kamosova formana. Takze jsem po 2 pivech sednul vedome za volant.
Co nasledovalo: v klidku a pohode sem dojel domu, zaparkoval, auto zamknul, otevrel dvere, zul si boty, dosel pro klobasy, vratil se, nazul boty, dosel k autu a... klice nikde. Celej barak ze me mel prdel kdyz sem venku hledal klice od auta s baterkou. Nenasel. Hledam doma a nic... Rikam si, udelam presne to co jsem delal kdyz sem prijel a sel od auta domu... Klice sem nasel v botach co byly vedle tech mojich
Pote uz jsem nikda do auta vopitej nelozil.
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Nissan Leaf 24 -> 40 kWh 2012 / bylo Ford Mondeo ST 220 2006 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- panther7
- Test driver

I když sem byl taky pionýr, tak sem se jako pionýr nechoval, bohužel situace tomu chtěla a já jel 2x posilněn, jednou jsem jel asi 150km (1l vína+tvrdý za večer) a podruhé to bylo horší(více posilněn) jel sem asi 15km z vesnice (zábava-konec roku-ne Silvestr) do města. Vždy já a manželka, já samozřejmě mistr světa, že to bude v poho ono to bylo OK, ale ještě ted si nadávám jaký sem byl hova..Mira píše:.............čestný pionýrský![]()
- Redmann
- Junior

Ani raz. Ked mam soferovat, neliznem si ani na ochutnanie, co za vino ma manzelka v pohari. U mna absolutne plati "Ked soferujem, nepijem." Neviem, ci by som sa dokazal vyrovnat s tym, keby som nieco sposobil a mal v sebe co len kvapku.
- BAZOWSKI
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Ani kvapka! A to ked nahodou ideme vecer niekam sadnut s kamosmi (bez auta) a viem, ze rano pojdem autom, tak to pijem veeeelmi malo.
- Mata
- Pokročilý

nooo, téda pánové!
ani za boha s vypitým byť jedním pivem za volant! Mám z toho vážně velký respekt, říkám si, já pojedu v pohodě, ale nějakej debil to do mě narve a průser budu mít já!
Jednou jedinkrát jsem měla bobky, loni v prosinci jsem s kámoškama seděla v Potrefený huse v Liberci, moc pěkně se sedělo, vypily jsme nějakou tu lahvinku vína...domů šly asi ve dvě ráno. V deset dopo jsem jela po Liberci za "byznysem" a docela jsem měla bobana, že by tam zbytkáček mohl být....i když jsem byla OK.
Radši si dávám bacha i když mám jet až ráno...jistota je jistota...
ani za boha s vypitým byť jedním pivem za volant! Mám z toho vážně velký respekt, říkám si, já pojedu v pohodě, ale nějakej debil to do mě narve a průser budu mít já!
Jednou jedinkrát jsem měla bobky, loni v prosinci jsem s kámoškama seděla v Potrefený huse v Liberci, moc pěkně se sedělo, vypily jsme nějakou tu lahvinku vína...domů šly asi ve dvě ráno. V deset dopo jsem jela po Liberci za "byznysem" a docela jsem měla bobana, že by tam zbytkáček mohl být....i když jsem byla OK.
Radši si dávám bacha i když mám jet až ráno...jistota je jistota...
- Fokal
- .

- Kontaktovat uživatele:
Tak jednou jsem jel po cca 8 pivech, ale bylo to jen na cestě k baráku, která patřila kamarádovi, tudíž byla na jeho pozemku. Vyloženě jsem si chtěl vyzkoušet, jaké to je řidit pod vlivem a nikdy více
Zní to divně, ale chtěl jsem se utvrdit v tom, že alkáč rozhodně za volant nepatří a člověk zdaleka nemá takovou koordinaci a už vůbec ne postřeh či pozornost 
P.S.: neohrožoval jsem tím sebe ani nikoho jiného, všude bylo jen pusto a prázdno
P.S.: neohrožoval jsem tím sebe ani nikoho jiného, všude bylo jen pusto a prázdno
ST150
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
taky jsem měl zhruba před deseti roky tohle období, kdy jsem občas usedal za volant pod vlivem
naštěstí to netrvalo dlouho a nic se nikdy nestalo. když už jsem jel, tak jsem si dával sakra majzla, páč mě papíry živily a stále živí.
naštěstí to netrvalo dlouho a nic se nikdy nestalo. když už jsem jel, tak jsem si dával sakra majzla, páč mě papíry živily a stále živí.
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
-
zirafak
- Test driver

Ked viem ze budem jazdit,nepijem nikdy.Ak som niekam pozvany a viem ze je tam riziko,ze sa bude pozivat,idem bez auta pekne na pesaka.Ale celkovo musim priznat,ze alkohol mi uz vôbec nesmakuje a pijem skôr zo slusnosti a od smädu.
- Jairo
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ked soferujem,nepijem.
Ked soferujem rano, den predtym pijem primerane,lebo zvyskovy alkohol je svina.

Ked soferujem rano, den predtym pijem primerane,lebo zvyskovy alkohol je svina.
Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza

- HORST
- Test driver

Me sice papiry nezivy, ale prijit o ne by byla skoda.
Ovsem take netvrdim, ze jsem nikdy po pivu za volant nesedl. Ale 300 metru me bylo za tezko dojit.
Jinak jak uz tu bylo receno, pokud vim, ze druhy den pojedu, snazim se uz i den predtim vse podrizovat tomu.
Ovsem take netvrdim, ze jsem nikdy po pivu za volant nesedl. Ale 300 metru me bylo za tezko dojit.
Jinak jak uz tu bylo receno, pokud vim, ze druhy den pojedu, snazim se uz i den predtim vse podrizovat tomu.
-
čajda
- Test driver

Já parkrát taky zhřešil, v 19-ti po vesnici v noci asi kilometr dost pod vlivem, nekdo me prasknul našim a dostal jsem takový pxxxb, že jsem takovy nikdy předtím ani potom nezažil.
A taky nějaké ranní zbytky možná proběhly. Teď v posledních cca 6 letech ani prd no možná zbytkáč jednou
A taky nějaké ranní zbytky možná proběhly. Teď v posledních cca 6 letech ani prd no možná zbytkáč jednou
-
MikeyM
- Nováček

Nikdy, ze bych pil a pak jel. Od dob co jsem mel nejaky auto, delam ridice ja a uz ani nevim, kdy sem sel do nejaky hospody a mohl jsem pit. Jestli jsem nekdy ridil s alkoholem, tak to bylo se zbytkovym, ale i to jsem si snad v poslednich letech ohlidal.
FoFo 1.8 TDCi 74kW 06/2003 X-Trend
-
Culex42
Ja principialne nie. Ani kvapku. Hoci vela ludi dokaze povrdit, ze minimalne mnozstvo, moze byt prospesne, mna sa to netyka. A aj ked by sa na tuto temu dalo polemizovat, vzdy je tu jeden nevyvratitelny argument:
Mozem si byt sebeisty, nemusim spravit vobec ziadnu chybu, ale pokial do mna nabura nejaky amater, ktory to nezvlada, a za normalnych okolnosti by bol na vine on, alebo mi skoci pod priamo pred auto rozjasene dieta, aj keby som isiel 10 km/h, tak pokial som si dal co i len male pivo, lietam v tom ja. A to skutocne npotrebujem. Mozem byt zodpovedny sam za seba, ale nikdy nebudem moct byt zodpovedny za vsetkych ostatnych ucastnikov cestnej premavky.
Ak by sa to naozaj malo stat, tak uz by to musela byt neviem aka krizova stuacia a ziadne ine riesenie po ruke. Ako napriklad odviezt niekoho zraneneho z chaty niekam kde sa uz moze dostat sanitka alebo neviem co. A aj to by som hladal toho najmenej opiteho pred tym :o)
Mozem si byt sebeisty, nemusim spravit vobec ziadnu chybu, ale pokial do mna nabura nejaky amater, ktory to nezvlada, a za normalnych okolnosti by bol na vine on, alebo mi skoci pod priamo pred auto rozjasene dieta, aj keby som isiel 10 km/h, tak pokial som si dal co i len male pivo, lietam v tom ja. A to skutocne npotrebujem. Mozem byt zodpovedny sam za seba, ale nikdy nebudem moct byt zodpovedny za vsetkych ostatnych ucastnikov cestnej premavky.
Ak by sa to naozaj malo stat, tak uz by to musela byt neviem aka krizova stuacia a ziadne ine riesenie po ruke. Ako napriklad odviezt niekoho zraneneho z chaty niekam kde sa uz moze dostat sanitka alebo neviem co. A aj to by som hladal toho najmenej opiteho pred tym :o)
- J-K
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Já se taky přiznám. Bylo to jen jednou a to jsem tenkrát ještě neměl ani řidičák, takže pohoda
Měl jsem jen dva malý panáčky, ale ostatní byli hrozně ožralý, a někdo musel odvést jednoho pána do vedlejší vesnice. Skoro jsem v sobě ten alkohol necítil, tak jsem neměl ani výčitky. Vzpomínam na to s úsměvem 
Je: Ford Focus 5dv, 1.6Ti-VCT 77kw, r.v. 2015 - Black Panther
Byl: Ford Focus 5dv, 1.6 74kw Zetec, r.v.2002 - Moondust Silver -- Fofogalerie

Byl: Ford Focus 5dv, 1.6 74kw Zetec, r.v.2002 - Moondust Silver -- Fofogalerie