Musel by jsi přes BrnoPedroH píše:Až pojedu přes Prostějov a náhodou mě zastavíš, tak jsem zvědavý...babakmiroslav píše:i mezi policajty jsou dobří chlapiKdyž se podívá na auto a vidí, že to není šrot, že opravdu majitel zapoměl, což se může stát každému, něco se dá vždy vymyslet
Hodný pan policajt...
- CODY
- Junior

Re: Hodný pan policajt...
- Peters56
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Anebo přes Litvínov 
- Palec4
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Je smutne ako vsetci bojime tych rakuskych policajtov pokial by bol takyto respekt aj na slovenskych a ceskych cestach urcite by nebolo tolko deb...ov na cestach ako prave tu..... 
- Rumcajs1
- Test driver

taky jsem měl propadlou technickou na Citroenu Saxo, ale nevěděl jsem o tom. Jel jsem jednou z noční a neměl jsem v úmyslu jít spát, protože to byla poslední šichta v řadě. Měl jsem v plánu, jet se podívat k rodičům a auto jsem zaparkoval tak na 3 hodinky před jedním obchůdkem kde je parkování jen pro zákazníky. Když jsem potom přišel k autu, byla na něm bota, zavolal jsem policajty aby mi ji sundali a jak jsem na ně tak čekal, obcházel jsem auto a všimnul si, že mám technickou půl roku propadlou a emise ještě dýl (to nevím jak bylo vůbec možný). Policajti přijeli, byli tvrdí a nekompromisní, dali mi to za 600 Kč a když si pak zezadu opisoval SPZku, málem jsem se strachy poděl*l aby si toho nevšimnul. Naštěstí měl asi špatný oči 
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Jo tak tohle beru, ale to si to jednou šinem s kámošem po Jižní spojce v Práglu v jeho Golfu II. Moje Fiesta je proti němu krasavice (prodávám jí za 5000,-) a zastavěj nás policajti. Pane řidiči atd........ a najednou: Víte že máte propadlou stk?babakmiroslav píše:i mezi policajty jsou dobří chlapiKdyž se podívá na auto a vidí, že to není šrot, že opravdu majitel zapoměl, což se může stát každému, něco se dá vždy vymyslet
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
-
čajda
- Test driver

- CODY
- Junior

Něco na tom bude
Manželka už netelefonuje ani během chůze

-
Fordik
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
To máš dobrý za 500,- Mě takhle chytli před časem taky.Původně za rychlost (trapný místo na měření,spíš jen na vybírání peněz
), tak sme začali kecat a on najednou - za něco Vám pokutu dát musím a protože nemáte STK,tak to bude jen za tisíc a bez bodu (rychlost by byla horší). Já o STK nevěděl že ji nemám, tak říkám - ok,děkuju. Načež to byla neděle.Pondělí i úterý jsem byl v práci do 9-21 a technickou nestihl, tak si jedu v út z práce vesele domů(dělal sem 3km od baráku a furt po hlavní), po cestě sem si dal sraz s kámoškou na parkovišti u cesty a jak kecáme u aut,tak jeli kolem policajti.Mrkli na nás,na auta (já to měl čerstvě umyté na Wolfech,kámoška o něco mladší s fungl novou Fobií
) a jeli dál.Po hodině sme dokecali,rozloučili se a jeli každý domů a to by ste nevěřili-ty sv... na mě celou dobu čekali za rohem.Trochu sem jim nechtěně ujel,ale protože sem je neviděl(bohužel),tak mě dojeli a hned majáky a jestli vím za co mě zastavili. To už mi to bylo jasný, ale dělal sem mrtvýho brouka. A on stejně - tak to máme za litr
Druhej den volno, jel sem na technickou, kterou sem projel samozřejmě v pohodě. No a to sem zjistil,že sem bez té technické jezdil skoro půl roku 
-
chmelko
- Test driver

tak to je maaker...aspon vidiet ,kolko maju prace,ked mali čas na teba čakat hodinu, no vlastne si počkali na 1000, kde si zarobíš za hodku v aute a počuvanim radia 500kc???
inač to je u vás normalne,že ti auto na parkovisku obzeraju policajti?
čo sa týka STK,stale mam nejak zakodovane,že pred zimou treba zkontrolovat cele auto a viem,že mam aj STK,len neviem ,ktory rok, preto každy rok to riešim,či už mam alebo nemusím ist...
mimochodom minuly mesiac čakali cely deni policajti na parkovisku pred stk v jablonci a vyberali kto prišiel po vlastnych s prepadnutou
inač to je u vás normalne,že ti auto na parkovisku obzeraju policajti?
čo sa týka STK,stale mam nejak zakodovane,že pred zimou treba zkontrolovat cele auto a viem,že mam aj STK,len neviem ,ktory rok, preto každy rok to riešim,či už mam alebo nemusím ist...
mimochodom minuly mesiac čakali cely deni policajti na parkovisku pred stk v jablonci a vyberali kto prišiel po vlastnych s prepadnutou
- Boban
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no tak to je mazec, potřebujou na premie pod stromeček a tam na tuty na někoho narazí

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
-
čajda
- Test driver

Tak chlapi na to jak mate radi svoje auta a nevite kdy mate s nima jit na preventivni prohlidku k doktorovi 
- CODY
- Junior

Nevím, jak to kde dělají, ale pokud jdeš na technickou po tom, co ji máš již propadlou, a je to delší dobu, měli by tě z STK nahlásit. A pokutu by měl dostat, jak majitel, tak tem, co s autem přijet. Ale nechci prudit, protože někdo dělá svou práci a někdo zbytečně práci navíc 
-
chmelko
- Test driver

ak dovezieš auto na odtahovke, tak nevidim jediny ravny dovod, za čo by si tu okutu mohol dostat 
- CODY
- Junior

To je samozřejmě něco jiného. Jde o to, když přijedeš po vlastní ose.chmelko píše:ak dovezieš auto na odtahovke, tak nevidim jediny ravny dovod, za čo by si tu okutu mohol dostat
- petersbond
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
A já nevidím důvod, proč by mě měla STK hlásit. Kdo tohle vymyslel!chmelko píše:ak dovezieš auto na odtahovke, tak nevidim jediny ravny dovod, za čo by si tu okutu mohol dostat
byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015