přidám svoji ženskou radu jestli mohu:
jestliže čekáte mímo v březnu, věz, že ještě v zimě bude potřeba, aby v kočáru leželo, ale bude dost velký a bude se tam muset vejít s fusakem! takže vážně vybírejte velkou korbičku. Bacha na to, že u těch tříkolek ta korbička je sice dost dlouhá, ale v nohách kočárku se zužuje a pak se tam ten fusak vážně nevejde.
Opravdu vybírejte větší kolečka, tedy záleží kde bydlíte a kde budete převážně jezdit, ale jak je trošku "terén" jsou malý kolečka k vzteku, obzvláště ty aretační...
Taky si dej bacha na to, když kočárek povezeš (nebo manželka), aby ti nevadila ta osa u kol blíž u tebe, měli jsme totiž takový kočárek, že když člověk šel, brkal o tu osu...byla moc blízko rukojeti či co...
určitě přehazovací rukojeť, když fouká vítr, svítí slunce - kočár se fakt blbě táhne za sebou...
Dostatečně velký košík - mě osobně kočárek sloužil taky jako náklaďák (nákupy a tak...)
Taška na rukojeť na různý nezbytnosti (flaška - pro mimčo jasně..., plína, krémik....)
Vůbec není špatný podvozek, na který lze nacvaknout vajíčko z auta...né že by bylo OK vozit v tom dítě nějak dlouhodobě, ale např, při jízdě do obchoďáku ti dítě v autě spolehlivě usne, ty ho vyndáváním z kočárku zcela bezpečně probudíš...takhle vajíčko nacvakneš i s prckem na podvozek a snad ještě chvíli vydrží spát...mockrát jsem si říkala, jak by mi to bodlo, když jsem jela s malým např. k mudře....Vajíčko se totiž uplně blbě nosí! když je v něm tak 7 kilový mimino je to i docela záhul...
Doporučuji nějaký neutrální barvy....hlavně né světlý...to je fakt šílený to pak čistit!!!obzvláště sportovní kočárek pak mrňous dovede tak zaprasit, že bys tomu snad ani nevěřil!
Určitě pláštěnku!