To s tym napatim diody je vcelku jedno. Kedze mas diody s mensim napatim, musis mat vacsi odpor, a pokial s vacsim napatim, tak mensi odpor. Jednoducho malo by ist do diody take napatie, ake potrebuje, a o to sa viac-menej stara ten odpor, ze vsetko ostatne zozerie on.
Takze skusim to popisat ako som to spravil:
Ked zhodis tapec dole a aj vanicku, tak za nou je dalsia akoby vanicka a v nej drzi cele to tiahlo aj s packou. Dal som naspat tu vonkajsiu vanicku a pritiahol napevno srobikom. Tu je vidno tu vnutornu vanicku (nemam lepsiu fotku). Cervenou bodkou som oznacil kde som vrtal 5mm vrtakom dieru cez obe vanicky.
Potom som vonkajsiu vanicku vytiahol von. Pouzil som 5mm plastovu tycku ako svetlo vodic. Nieco ako na obrazku
Odrezal som kusok, zabrusil smirglom oba konce (len konce) a nalepil priamo na vonkajsiu vanicku. Zo spodnej strany je trubicka zarovno s povrchom. Takze to co svieti neni priamo dioda ale ta trubicka.
Na druhej strane trosku trci. Diodu som umiestnil priamo do tej vnutornej vanicky. Medzi tymi vanickami je dostatok miesta. Dolezite aby svietila dioda do tej plastovej trubicky. A este som spravil zo zmrstovacej buzirky (neviem ci sa to tak vola aj uvas, ale je to na izolaciu vodicov a teplom sa stahuje) taku suknicu a tu nalepil priamo na diodu. Takze svetlo nesvieti zbytocne dookola a ide priamo do tej trubicky.
Takze neni problem zdemontovat vanicku a dioda ostava stale v tej vnutornej. Dufam ze sa to bude dat pochopyt.
Ford Mondeo, 2.0TDCi 85kW, M6, 2004, Liftback, Magnum Grey, Titanium S Limited Edition 1/1