ved ja uz som ju na foto videl.............. bola kraaaaaaaaaaaaasna ne jak TUDOR zhovadenykillerhammer píše:jeho prve auto co bude robit by mala byt octavia III
Nová ŠKODA TUDOR - jak se vám líbí?
- _djproces
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nová ŠKODA TUDOR - jak se vám líbí?
- Rumcajs1
- Test driver
já teda nevím, asi mám zvrácenej vkus, ale mě se ten Tudor líbí
, snad jen krom tý mřížky, tu by to chtělo trochu poupravit. Já prostě miluju dlouhý čumáky. Ale stejně z toho nic nebude, takových konceptů se za pár let v časácích naschromáždilo a ještě ani jeden nejezdí.
Superb je celkem pěknej, ale chtělo by to vyšší čumák, je to posazený hrozně nízko a z boku to vypadá blbě

Superb je celkem pěknej, ale chtělo by to vyšší čumák, je to posazený hrozně nízko a z boku to vypadá blbě
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
- killerhammer
- Test driver
fotky este nie su. to bol stary koncept este toho nemca co chodilo po webe_djproces píše:ved ja uz som ju na foto videl.............. bola kraaaaaaaaaaaaasna ne jak TUDOR zhovadenykillerhammer píše:jeho prve auto co bude robit by mala byt octavia III
jozko to prepracuje cele uvidite, da tam par liniii z audi a hned to bude ine auto, ak mu to teda VW nezatrhne

- _djproces
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
aha. teď je to jasnekillerhammer píše:fotky este nie su. to bol stary koncept este toho nemca co chodilo po webe_djproces píše:ved ja uz som ju na foto videl.............. bola kraaaaaaaaaaaaasna ne jak TUDOR zhovadenykillerhammer píše:jeho prve auto co bude robit by mala byt octavia III
jozko to prepracuje cele uvidite, da tam par liniii z audi a hned to bude ine auto, ak mu to teda VW nezatrhne![]()