zamrznuty sneh okolo kolies....
- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: zamrznuty sneh okolo kolies....
Taky mám kusy ledu na obou stranách. Takže dneska prubnu tu pet láhev s teplou vodou. Nejlepší by to bylo dát do garáže,jenže ta je zasypaná sněhem a lopata je uvnitř
Tam to vždycky roztaje.

- John27
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jj, pocitej, ze budes potrebovat tak jednu petku (1,5l) na kolo
Ale urcite lepsi si s tim trosku "vyhrat", nez aby ti pak drelo kolo pri jizde.

Ale urcite lepsi si s tim trosku "vyhrat", nez aby ti pak drelo kolo pri jizde.
https://www.johnsweb.cz
Focus II 5dv, Collection, r.v. 2007, 1.6 16V 74kW, blue ocean, Jablonec n./N.

Focus II 5dv, Collection, r.v. 2007, 1.6 16V 74kW, blue ocean, Jablonec n./N.

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já to nechal přimrznout a dolů to nešlo. Dokonce jsem si narazil palec na noze. Kladivem to šlo krásně. Po každé jízdě už to skopávám čerstvé 

- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Na mna opatrne
ja som to tiez vzdy skopal dole ale koncom metly zozbijal a vzdy zabralo... 

- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jsem na tom stejně. Mám strach, že ulomím blatník.čajda píše:Včera mi to přimrzlo po cestě a prostě jsem to neokopal, dřelo to jak kráva, ted musím počkat do jara nebo si nekde pujčím zbiják
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
-
- Test driver
Starochu dnes na to musím vletět bud s teplou vodou nebo kladivem dře to už nějak moc 

- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Teplou vodou mi to šlo dobře.Nalíval jsem to pomalu na plastový podběh nad ledem a ono to stékalo pomalu za ten led. A pak dobře mířeným kopem s válečným pokřikem to upadlo 

- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:

FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

- Ahmed
- Test driver
Já jsem oholil malý plastový smeták a vždycky to seškrábu tím, u fofo I jsem jednou nemohl ani otočit kola, od té doby to vždycky sundávám
Když to tam je přimrzlé a vjedu do díry, tak opravdu není problém ten podběh promáčknout nebo rozbít. Horší ale je, když to z těch aut začne padat doprostřed cesty a když z tatrovky upadne 3kg kus ledu který má 30cm, tak to ten přední nárazník nebo vana nemusí rozchodit...

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to jde, tak skopavam. Vcera rano jsem vytahnul kladivko. Predni RZ mam pod ledem. V praci parkuji na miste, kde pri tani kape ze strechy voda a dole to pekne namrza. V utery jsem jel s reflektory pod 1cm ledem. Po 25 km jen jeden mel pruzor cca 3cm prumer. Rukam,a jsem opatrne odlamal zbytky, abych na druhy den rano neco videl.
- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Sice je to OT,ale pamatuju si když měl ještě otec 120-cítku,tak tam vždycky zamrlzy dveře,ani klíč nešlo strčit do zámku. A když už náhodou ty dveře otevřel,tak je musel přidržovat cestou z Ostravy a až někde v Opavě šly zabouchnout. Pak už se to řešilo kyblíkem s teplou vodou,polévaly se dveře pod zámkem,vždycky v nich zapraskalo a mohlo se v klidu otevřít a zase zavřít 

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
120 a 105 mely chybne resene zamky - velke plochy plechu tesne vedle sebe. Kdyby v jedne casti byly 3 mensi prolisy, tak by to zamrzlo jen v techto malych mistech a klicem by se to utrlhlo. Ja jsem pred cimou zamky vymontoval, vycistil a namazal vazelinou Ciatim do -40°C. Pred tim, nez jsem to zacal delat, jsem take jel s dvermi ridice otevrenymi a taznym lanem pres madlo privazanymi k leve ruce.