Dovoz Focuse z Německa
-
- Nováček
Re: Dovoz Focuse z Německa
omlouvám se, myšleno samozřejmě AUTOTIPTOP!!!
- spigot
- Test driver
Myslim, ze ked pohladas na tomto fore, tak minimalne u Fokiho narazis len na pozitivne ohlasy (narychlo napr. tu).
- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak Foki, ale já to řeknu narovinu.
Momentálně jsem schopný nabídnout jen to, co Německý dealer ovšem za nižší cenu. Auto bude pěkné, čisté, nebourané, bez vady.
Čistokrevného Němce nikomu nabízet v dnešní době nebudu a vlastně ani nemůžu. Kolem hranic se to hemží tím samým co budu mít na place a pokud bych zajel dál, tak nemůžu dodržet cenu, kterou v čechách očekávají. A už jsem to tady někde psal, že někdy opravdu nevidím mezi Španělem a Němcem rozdíl. Hodně záleží na tom, kdo kupuje autopůjčovnu v jakémkoliv stavu a kdo si vybírá. Já jsem teď kupoval po dlouhé době v půjčovně a nebylo to špatné. Ale to co jsem viděl minule (foto jsem tady přikládal) tak to byla hrůza. Takže jak co a jak kdy.
Momentálně jsem schopný nabídnout jen to, co Německý dealer ovšem za nižší cenu. Auto bude pěkné, čisté, nebourané, bez vady.
Čistokrevného Němce nikomu nabízet v dnešní době nebudu a vlastně ani nemůžu. Kolem hranic se to hemží tím samým co budu mít na place a pokud bych zajel dál, tak nemůžu dodržet cenu, kterou v čechách očekávají. A už jsem to tady někde psal, že někdy opravdu nevidím mezi Španělem a Němcem rozdíl. Hodně záleží na tom, kdo kupuje autopůjčovnu v jakémkoliv stavu a kdo si vybírá. Já jsem teď kupoval po dlouhé době v půjčovně a nebylo to špatné. Ale to co jsem viděl minule (foto jsem tady přikládal) tak to byla hrůza. Takže jak co a jak kdy.
F Focus / Mondeo (co je zrovna po ruce) - moje maličkost
Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce
-
- Nováček
Díval jsem se na stránky Autotiptop. Můžu tě na té adrese kontaktovat mailem?
- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
johnnie píše:Díval jsem se na stránky Autotiptop. Můžu tě na té adrese kontaktovat mailem?

F Focus / Mondeo (co je zrovna po ruce) - moje maličkost
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
KubaU píše:Vloni jsem to podniknul a sepsal k tomu následující elaborát: http://czblog.uchytil.info/2008/12/indi ... hrani.html
Jinak využít služeb slušného dovozce (zde například Foki nebo Autotiptop) je asi obecně o dost jednodušší.
OK. Díky