Video v DENSO navigaci Mondeo,Focus,C-Max
-
- Pokročilý
Re: Video v Mondeu
Samozřejmě,ale nevím jaký,koukal jsem na netu ale nenašel jsem žádný cenově přijatelný,pokud by jsi nějaký našel dej vědět,samozřejmě musí být napájen 12v,myslel jsem maximálně do dvou tisíc.Jo a jinak kucíííí a holkííííí,tahle vychytávka jde udělat i do Fočusů,tead pokud v nich máte DENSO navigaci a VISTEON monitor.Převážně se to montovalo do vozů Mondeo,Focus C-MAX a S-MAXů
-
- Zkušený
Hned jak jsem to tady četl tak jsem se díval po přenosných DVD přehrávačích do auta a bazarový do 1500,- se dá sehnat.
Jak tu bude návod tak asi zkusím sehnat klidně nejaký s rozbitým LCD, protože by se stejně vozil jenom v kufru
Jak tu bude návod tak asi zkusím sehnat klidně nejaký s rozbitým LCD, protože by se stejně vozil jenom v kufru

Ex ST220 model 2004
-
- Pokročilý
Maxime,pošli mi odkaz na nějaký,já našel samé za tři a více tisíc
Samozřejmě v kaslíku spolujezdce a nebo v kaslíku co máš upřostřed auta pod loketní opěrkou.Ale to bych moc nedoporučoval,jelikož mám špatné skušenosti se stojatými mechanikami,skáče a zasekává se obraz.
Samozřejmě v kaslíku spolujezdce a nebo v kaslíku co máš upřostřed auta pod loketní opěrkou.Ale to bych moc nedoporučoval,jelikož mám špatné skušenosti se stojatými mechanikami,skáče a zasekává se obraz.
Naposledy upravil(a) Uřvanej dne 16.04.2009 19:51, celkem upraveno 1 x.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To by snad bylo lepší v přihrádce u spolujezdce,ne?
-
- Zkušený
http://www.zbozi.cz/?sId=sjiII8dEo73Y&q ... expanded=0
To by se vidělo podle typu a velikosti. Některé přehrávače mají u sebe infraport na kabelu, aby jsi to mohl ovládal z interiéru a přehrávač mít třeba v kufru.
To by se vidělo podle typu a velikosti. Některé přehrávače mají u sebe infraport na kabelu, aby jsi to mohl ovládal z interiéru a přehrávač mít třeba v kufru.
Ex ST220 model 2004
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To už mě pak přijde lepší si snad za trojku koupit fakt pěknej přenosnej i s dvb-t příjmem...Ale je to zase cajk na palubce a kabeláž...Počkám Uřvanej na Tebe jak to vykoumáš!
Držím palce!!!!

-
- Zkušený
Na palubku bych to nikdy nedával. Buď kufr, nebo kastlík a to tam můžeš dát cokoliv.
TV je o ničem (aspoň analog), protože jsem ji měl v minulém autě a signál slabota...
TV je o ničem (aspoň analog), protože jsem ji měl v minulém autě a signál slabota...
Ex ST220 model 2004
- jama
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no ahoj, tak ja sa priklanam k tomu co nasiel maximus ale urval by som z toho to lcd
aj tak to stoji za tych 700kč
... alebo potom tak ako to maximus povedal zohnat prenosne dvd s pokazenym LCD, ktory odoperujeme
.... a ako umiestnenie sa mi najviac paci kastlik pred spolujazdcom ...
myslim ze ked to urvanej doladi tak si u neho spravime vikendovy sraz kde to budeme spolocne montovat do vsetkych aut

myslim ze ked to urvanej doladi tak si u neho spravime vikendovy sraz kde to budeme spolocne montovat do vsetkych aut

FORD Mondeo KOMBI, 2.0 TDCi , 96Kw, 6-ti kvalt, GHIA X, 2005

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
To by nebyl špatněj nápad....
Nakoupíme pívo atd.
Pokud by byl v přihrádce u spolujezdce,tak by byla rychlá výměna dvd a i kabeláž by se nemusela tahat dozadu....

Pokud by byl v přihrádce u spolujezdce,tak by byla rychlá výměna dvd a i kabeláž by se nemusela tahat dozadu....
-
- Pokročilý
Kucíí,tak sraz není problem,ba naopak,GINES přiveze pípu a soudek rovnou od zdroje,teda PRAZDROJE,no a co se týče té mechaniky,tak nevěšte hlavu,zítra se jdu po nějaké poohlédnout,koukal jsem že mechanika s DVB-Téčkem je levnější než samotná,no uvidíme a hned poreferuji. 

-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
Čaudí kucííí,tak dnes jsem zase malinko pokročil,vytáhl jsem si sinchovou přípravu,vykuchal jsem konektory vepředu,jelikož si myslím že je to pro nás všechny rozumější,než vše tahat do kufru a zpět.Zítra si jedu pro DVD mechaniku,zatím to bude chodit na mechanické přepínání,ve čtvrtek by mi měl přijít přepínač,tak jsem zvědav a hned jak to zapojím tak poreferuji,pokud by jste chtěl být někdo rychlejší,můžu začít radit.

-
- Zkušený
-
- Pokročilý
Klucíííí,je to strašně jednoduché,
Naposledy upravil(a) Uřvanej dne 09.05.2010 06:59, celkem upraveno 1 x.
-
- Zkušený