o po vyřízení technické kontroly, evidenčky a pojištění jsem to vše dal na DI a za 14 dní si mám dojít pro techničák a značky..vážně mazec celkem dlouho a já sam. nemohu teď 14 dní jezdit..no snad to na Bohdalci stihnou dřívemartinus píše:Potřeboval bych ještě poradit, jak postupovat při koupi vozidla. Nemyslím prohlídku ale papírově. Já mu dám prachy, podepíšeme smlouvy a co pak. On to musí nejdřív odhlásit a já pak ve svym kraji přihlásit nebo jak? Nebo stačí, když to pak jen přihlásim. Please help.
postup při koupi vozidla
- roberto
- Junior
Re: postup při koupi vozidla
-
- Test driver
- Damon
- Test driver
Já když jsem si nechával dovézt auto z D tak v pondělí přivezli a ve čtvrtek jsem si ho vezl domů s číslama,povinným ručením a napsaným na manželku.Ani nevím kolik co stálo ale bylo to bez starostí nebyli jsme na jedinným úřadu.Prostě vše zařídili a nám dali klíčky od auta.Musím říci že mi to vyhovovalo. 

Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Ahmed
- Test driver
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
a někdy i STK a pak se v některých bazarech člověk nestačí divitAhmed píše:To je nejlepsi a nejprijemnesi. Protoze ti, co vozi auta, to maji vetsinou pod palcem, jak potrebne veci, tak uredniky.

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- martas69
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak to doufám, že to udělaj na počkání... dneska jsem tam byl a vyfakovali mě, že už to nestihnou... oni totiž pracují jen do 15:30... zítra zavřeno, tak mi nezbude nic jiného, než tam jít v pondělí... A za týden chci jet na dovču, tak doufám, že to udělají hnedka..Radek 1.8 16V píše:Proč 14 dní![]()
![]()
Normálně to dělaj hned - na Bohdalci určitě.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
protoze to je schvaleni technicke zpusobilosti ,Radek 1.8 16V píše:Proč 14 dní![]()
![]()
Normálně to dělaj hned - na Bohdalci určitě.
to martas ty uz ji mas schvalenou protoze mas cisty TP . a jdes jen pro znacky
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- martas69
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ono ted j to slozitejsi , da se udelat evidencka s prohlidkou pred schvalenim a ta je levnejsi , dostane se cisti TP a pak ten clovek musi udelat schvalovaci technickou a evidencku . ale kdyz se udela normalni dovozova technicka tak by to melo byt pro toho , co to koupi jednodussi . jen evidencku a pro znacky . a taky zalezi na kryji na lidech a pod . v treboni mesic , budejce 14 dni , tabor do 1-2 dnu .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- cooper
- Nováček
Rád bych se zeptal, 1) jestli když chci koupit Focuse ze SRN tak je možné dotázat se u autorizovaného servisu Ford u nás a podle čísla VIN si nechat zjistit info o autu? například servisní prohlídky, problémy s autem v době záruky a po ní, atd?? nevím jestli to jde a jestli je Ford napojený na evropskou databázi. Případně kolik to stojí a jakým způsobem se to dá provést-telefonicky , osobně...
2) záruka 12 let na prorezivění se dá uplatnit u nás u servisu Ford i u takto koupeného auta ze zahraničí v době těch 12 let a nebo ne??
3) kolik asi tak stojí kompletní prohlídka auta včetně diagnostiky pokud jí dělají s výpisem všech závad a věcí co by bylo již potřeba vyměnit? Před samotným složením peněz bych si to chtěl raději nechat prohlédnout. Díky
2) záruka 12 let na prorezivění se dá uplatnit u nás u servisu Ford i u takto koupeného auta ze zahraničí v době těch 12 let a nebo ne??
3) kolik asi tak stojí kompletní prohlídka auta včetně diagnostiky pokud jí dělají s výpisem všech závad a věcí co by bylo již potřeba vyměnit? Před samotným složením peněz bych si to chtěl raději nechat prohlédnout. Díky
bez fordu focus....
- hape
- Junior
ad1 Podle mne nejde dle VIN získat informace o servisních prohlídkách, závadách a tak, jde však dle něj zjistit informace o výbavě auta atd. Nemusíš to navíc ani dělat u Forda ale stačí si tady ve fóru najít odkaz na stránky kde je VIN dekoder a ten ti ty základní věci vypíšecooper píše:Rád bych se zeptal, 1) jestli když chci koupit Focuse ze SRN tak je možné dotázat se u autorizovaného servisu Ford u nás a podle čísla VIN si nechat zjistit info o autu? například servisní prohlídky, problémy s autem v době záruky a po ní, atd?? nevím jestli to jde a jestli je Ford napojený na evropskou databázi. Případně kolik to stojí a jakým způsobem se to dá provést-telefonicky , osobně...

ad2) Záruka se dá u nás uplatňovat ikdyž je auto dovezené, ale většina szačkových Fordů s tím dělá problémy, někteří chtějí vyplněnou servisku, na kontrolu laku, pak s tím dlouho otálejí, a nakonec se taky většinou stane, že to centrála neuzná

ad3) Před koupí si můžeš nechad u Forda auto prohlídnout, podívají se na možné závady, ale spíš jen tak rychle (zase záleží od servisu), řeknou jestli auto nebylo bouraný a co už by chtělo vyměnit. Mě to vyšlo v Ostravě na cca 540 Kč. celková diagnostika už je složitější,většinou je na ní dost velká čekací doba a stojí tuším 2000,-Kč, ale třeba mě někdo opraví
Přeju úspěšnou koupi !!!