Bobe urcite to robis spravne. Ja ho menim pre istotu pri kazdejBobTDCi píše:Hmmm s palivákom nie sú žarty - ja mením každú druhú výmenu oleja - čo ale v mojom prípade nepresiahne 25000km(olej mením po cca 12000km).
![]()
![]()

Bobe urcite to robis spravne. Ja ho menim pre istotu pri kazdejBobTDCi píše:Hmmm s palivákom nie sú žarty - ja mením každú druhú výmenu oleja - čo ale v mojom prípade nepresiahne 25000km(olej mením po cca 12000km).
![]()
![]()
Neviem koľko stojí tvoj palivák - na octávku 1.9Sdi čo mal švagor stál okolo 200sk tuším - no do 500sk by som menil pri každej aj ja - ale toto už je naozaj dosť veľký balíček..."chrontoši smrllavý nepomollení"/S.Štepka RND/.richisan píše:Bobe urcite to robis spravne. Ja ho menim pre istotu pri kazdejBobTDCi píše:Hmmm s palivákom nie sú žarty - ja mením každú druhú výmenu oleja - čo ale v mojom prípade nepresiahne 25000km(olej mením po cca 12000km).
![]()
![]()
Mozno si niektori pomyslia, ze som magor, ale sicher je sicher (a skocila z 11.poschodia
)
Stoji cca 40€, pouzivam original Delphi HDF 924 ale na oplatku na auto taha jak dabelBobTDCi píše: Neviem koľko stojí tvoj palivák - na octávku 1.9Sdi čo mal švagor stál okolo 200sk tuším - no do 500sk by som menil pri každej aj ja - ale toto už je naozaj dosť veľký balíček..."chrontoši smrllavý nepomollení"/S.Štepka RND/.![]()
![]()
![]()
Hmmm..tiež nie najmenej - ale ten náš je ešte slušne(alebo "ne"?) drahý... aľebo ako my u nás na Detve hovoríme: - "The indecent price!"richisan píše:Stoji cca 40€, pouzivam original Delphi HDF 924 ale na oplatku na auto taha jak dabelBobTDCi píše: Neviem koľko stojí tvoj palivák - na octávku 1.9Sdi čo mal švagor stál okolo 200sk tuším - no do 500sk by som menil pri každej aj ja - ale toto už je naozaj dosť veľký balíček..."chrontoši smrllavý nepomollení"/S.Štepka RND/.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"No čák!"richisan píše:Pekne hovoríte
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host