Výměna zadních brzdových kotoučů+destiček
- Rumcajs1
- Test driver
Re: Výměna zadních brzdových kotoučů+destiček
Cena je moc pěkná
Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
- Syslopes
- Nováček
cus, zejtra to jdu taky zkusit tak uvidíme 

Ford Mondeo r.v.2003, Ghia, 2.0 TDCi 96kW Galerie
- tym
- Test driver
Teda to je jebárna totoWizzy008 píše:ballu, je to naopak, vlevo se zatlačují otáčením doleva, napravo doprava... v pátek mi to pepa dělal

Etzold to má blbě, u kombi je to na pravé straně po směru hod. ručiček a ne obráceně.
-
- Zkušený
Me sla jedna strana jakz takz a druha strana tak strasne blbe, ze sem si musel udelat pripravek z takovyho toho univerzalniho klice na bicykl, kterej akorat pasoval do vyrezu pistku. A i tak jsem se nadrel.
Je fakt, ze kombi a nekombi maji smery otaceni nejak pomichany, ale nevim presne jak. Mozna v tom hraje roli i rok vyroby. Je potreba to citlive zkusit, na kterou stranu to jde ochotneji.
Je fakt, ze kombi a nekombi maji smery otaceni nejak pomichany, ale nevim presne jak. Mozna v tom hraje roli i rok vyroby. Je potreba to citlive zkusit, na kterou stranu to jde ochotneji.
je: Ford Mondeo kombi, 2.5 V6, 2004, zlata metaliza
byl: Ford Mondeo kombi, 1.8 SCi, 2004, modra ink metaliza
- marx2000
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zdar, budu muset řešit komplet brzdy na svém Mondym, je to celkem ranec za origo FoMoCo (kolem 10 000 Kč). Nemáte někdo možnost lepší ceny? Doklad nepotřebuji. Děkuji a omlouvám se pokud jsem to napsal někam kam jsem neměl 

Blu Monday 2.2 TDCi kombi 2009
- petrn0
- Nováček
Já nakupuji většinou zde http://eshop.autorozvody.cz.. např. komplet brzdy Brembo kolem 6000Kč
Ford Mondeo MK4 turnier 2.2 tdci 2008, 129kw @151kw, Eibach -30/30mm, AIRTEC intercooler
- tym
- Test driver
Ha tak to jsme měli podobný nápad, já použil klíč na kotouče na flexu, takový ten plochýzeli píše:Me sla jedna strana jakz takz a druha strana tak strasne blbe, ze sem si musel udelat pripravek z takovyho toho univerzalniho klice na bicykl, kterej akorat pasoval do vyrezu pistku. A i tak jsem se nadrel.

-
- Zkušený
@tym:
Jsem k tomu klici prisrouboval metr dlouhou silnou paskovinu, kterou jsem zohybal tak, ze jsem mel dobrou paku a stejne to bylo tak tak. Sikovky by mi asi nestacily. Je to uz asi zraly na rozebrani, ale vubec se mi do toho nechce
Takze az priste.
@marx:
Koupil sem ATE komplet na autodily cardo. Velmi slusne ceny (myslim pod 6k), dodavka bez problemu. Brzdej slusne, nevlnej se, moc neubejvaj. Na minulym aute jsem mel bosch, brzdily luxusne, ale trochu se zvlnily a dost ubejvaly nato, ze to bylo o metrak lehci auto (4I motor).
Jsem k tomu klici prisrouboval metr dlouhou silnou paskovinu, kterou jsem zohybal tak, ze jsem mel dobrou paku a stejne to bylo tak tak. Sikovky by mi asi nestacily. Je to uz asi zraly na rozebrani, ale vubec se mi do toho nechce

@marx:
Koupil sem ATE komplet na autodily cardo. Velmi slusne ceny (myslim pod 6k), dodavka bez problemu. Brzdej slusne, nevlnej se, moc neubejvaj. Na minulym aute jsem mel bosch, brzdily luxusne, ale trochu se zvlnily a dost ubejvaly nato, ze to bylo o metrak lehci auto (4I motor).
- tym
- Test driver
Tak to asi máš nějak zatuhlý, u první strany jsem se s tím jebal dlouho, než jsem přišel na systém, druhá strana, když to přeženu, bylo čtyřikrát pětkrát zatočení a zatlačení a bylo to v pohodě. Ale už to myslím dělat nebudu, to dřív auto prodám
.
Jinak jsem bral na celý auto nějaký zimmermany kotouče a textar/brembo desky a vyšla přední i zadní náprava celkem na pět. Bral jsem z mdily.cz a zatím žádný problém, ale mám to jen pár set km.

Jinak jsem bral na celý auto nějaký zimmermany kotouče a textar/brembo desky a vyšla přední i zadní náprava celkem na pět. Bral jsem z mdily.cz a zatím žádný problém, ale mám to jen pár set km.
- marx2000
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
@zeli
Díky, tenhle shop už mi doporučoval Cimi. Nedělají FoMoCo, ty sháním. Jinak super, Most, mé rodné město
Díky, tenhle shop už mi doporučoval Cimi. Nedělají FoMoCo, ty sháním. Jinak super, Most, mé rodné město

-
- Zkušený
Jo zatuhly to mam hodne, i predni pistky sly hodne spatne zatlacit. Nadobku brzdovky jsem mel samoze otevrenou
Ale kola to nepribrzduje, myslim, casem musim zkontrolovat, jestli se to rovnomerne sjizdi.
FoMoCo se bude mimo Forda shanet dost spatne ne? V beznych eshopech to mit asi nebudou a jestli ano, tak se da dost pochybovat o tom, ze tu nalepku tam nalepili opravnene. Stejne je to jenom obchodni znacka, vyrobce muze byt kdokoli. Vsadil bych na nejakou osvedcenou znacku, usetris penize a brzdit to bude v pohode. Nejaky levny smejdy nebrat, to co jsem sundal naposled z auta bylo div, ze to vubec nejak brzdilo. Oblozeni z desek bylo odchliple, na krajich se odlamovalo, pri brzdeni bylo znat, ze to chce delsi drahu pedalu a vetsi tlak nez se premohla ta skvira v destickach.

Ale kola to nepribrzduje, myslim, casem musim zkontrolovat, jestli se to rovnomerne sjizdi.
FoMoCo se bude mimo Forda shanet dost spatne ne? V beznych eshopech to mit asi nebudou a jestli ano, tak se da dost pochybovat o tom, ze tu nalepku tam nalepili opravnene. Stejne je to jenom obchodni znacka, vyrobce muze byt kdokoli. Vsadil bych na nejakou osvedcenou znacku, usetris penize a brzdit to bude v pohode. Nejaky levny smejdy nebrat, to co jsem sundal naposled z auta bylo div, ze to vubec nejak brzdilo. Oblozeni z desek bylo odchliple, na krajich se odlamovalo, pri brzdeni bylo znat, ze to chce delsi drahu pedalu a vetsi tlak nez se premohla ta skvira v destickach.
- marx2000
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Já měl na mysli toto:
http://www.originaldilyford.cz/1146-ori ... -mk4-.html
a
http://www.originaldilyford.cz/mondeo-m ... -2007.html
Nějak levněji, a třeba bez DPH
http://www.originaldilyford.cz/1146-ori ... -mk4-.html
a
http://www.originaldilyford.cz/mondeo-m ... -2007.html
Nějak levněji, a třeba bez DPH

- tomik...
- Zkušený
Tak jestli to je zatuhli jak prase, tak bych asi nejdriv udelal repas trmenu a az pak menil kotouce a desky, ne? Hlavne tam narvat kvalitu, ale ze nefunguje trmen uz neresit
paane jo 

Je: Mondeo Kombi 2.0TDCi 96kW Ghia X, 18" Zetec S - leštěné, Bi-Xenon, DECAT, EGR off - no a myslim že úúplně fuuull výbava 
Bylo:FOCUS ST 2,5T
Bylo: Mondeo 2,0 TDDI102kW/360N.m. DeCat, 18" Zetec S, Recaro, xenony, weitec -30/30

Bylo:FOCUS ST 2,5T
Bylo: Mondeo 2,0 TDDI102kW/360N.m. DeCat, 18" Zetec S, Recaro, xenony, weitec -30/30
- djdekl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Trmeny jako novy umim za slusnou cenu... vice sz
- tomik...
- Zkušený