tak se nehadejte, jinak souhlasim s tomasonem, ze by to tu chtelo spis osobni zkusenosti, nez "muj kamarad rikal" protoze on ten kamarad se to taky dozvedel od kamarada, kterej se to taky dozvedel od kamarada, kterej to precetl kdesi na foru, kde to napsal neci jinej kamarad... A pak ti najednou nekdo vypravi pribeh, kterej se uuuplne nahodou stal i kamarradovi tvyho kamarada......
Jinak moje dosavadni zkusenosti - kdyz sem mel predtim benzinovyho seata, tak sem jezdil na pumpu podle ceny (teda ne do JZD), ke konci nejcasteji k ONU u Podebrad, necitil sem zadny rozdil ani ve spotrebe ani v tahu.
Ted s Fofikem vic sleduju kde co beru, nejdriv sem bral pouze u Shellu, pak sem po tom co se tu stale resila kvalita presel k Benzine, kde mi klesla spotreba, ktera mi je sice vcelku fuk, ale povazuju to ze to motoru vic svedci.
Jedinej trosku pocit sem mel z Benziny u Jaromere u hlavního tahu od Hradce, kde mě přišlo že motor trošku zhrubl, ale nevím jestli to nebylo nějaké subjektivní rozpoložení.
U Shellu v Hradci sem bral onehda asi dvakrat nekde kolem ledna tohodle roku a žádnej problém nebyl...
A jeste jedna vec, myslim ze takoveto vlakna by mely byt v nejakym univerzalnejsim chlivku nez treba konkretne u Mondea nebo Focuse....