Gumové těsnění okolo předních světel

Karoserie, světla, lak ...
Moderátor:ZaQik
pelen
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pelen » 16.08.2006 20:12

Tad píše:
pelen píše: To si prece vubec neodporuje. Akorat je vhodne, pred zadanim noveho tematu spustit vyhledavac s vhodnym klicovym slovem a ten uz pomuze kazdeho nasmerovat do spravne skupiny a treba na jiz zalozene tema.
no jo ale to je ono, ti nový to nevědí, nejspíš je to ani nenapadne (pokud jsou to obyčejní uživatelé), a proto tvrdim že by byl dobrej moderátor, kterej by takový věci vyřešil!!!
Mozna by to slo, kdyby pribyla takova jedna univerzalni skupina, kde by zakladali temata, ti, kteri si netroufnou je zalozit nebo se k nejakemu pridat primo. V te skupine by nejaky "dobrovolnik"- moderator radil, kde to ma lepe zaradit a po kontrole, zda to dobre presunul, tak ten puvodni prispevek by smazal.
Je to ale otrocka prace. Kdo se hlasi dobrovolne? :lol:
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Obrázek
Obrázek

Tad
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tad » 16.08.2006 20:22

Já bych to viděl jinak:
1) Někdo založí nový téma.
2) Moderátor zjistí že již někde je a vloží odkaz na téma kde již byl daný problém řešen, to nové téma zamkne pro úpravy a po nějaké době cca 2-3týdny ho smaže.

Nevím jestli sem se do toho nezamotal ale myslím že to až tak blbý neni. :wink:

Ahmed
Test driver
Test driver

Příspěvek od Ahmed » 16.08.2006 20:24

Ja se klidne hlasim, nevadilo by mi to. Jasne, vyhledavac prohleda vsechno, ale nenapises uplne slovo nebo das/nedas hacky carky a uz to nic nenajde, nehlede na to, ze autor mohl v klicovem slove, ktere se v odpovedich vyskytuje jenom parkrat udelat preklep nebo gramatickou chybu, v tom pripade jsi odkazan na rucni hledani, ktere je neuskutecnitelne kvuli tomu, ze jedno tema je na 50ti mistech. Kdyby byl nekdo, kdo by tema mohl zaradit do spravne skupiny, tak by to urcite bylo lepsi.
Jako priklad opet uvedu moje oblibene tema klimatizace, ktere jsem ted zadal do vyhledavani a slovo klima to naslo v 17ti !!! tematech obsahujici nazev klima, nepocitam do toho souvisejici temata, jako jsou problemy mlzeni oken, ventilatoru, topeni, atd., ve kterych se klima taky resi. Minimalne 14 z nich je podle me zalozenych zbytecne.
Olej 18x, jestli se nepletu.
Obrázek
Ford Focus II Combi, Gold Collection 1,6 TDCi, 66kW, 22/08/2007, panther black
Obrázek
Byl: Ford Focus Combi 1,8 TDDi, 2001, panther black

Odpovědět

Zpět na „Karoserie“