Tak sem skus hodit nejaky podrobny popis...hide píše:He he ! Mám po FF 2002 a za 3 minuty není co řešit.![]()
Pro zájemce budu pořádat školení.

to mě povídej a hlavně na straně AKB, to byl celkem porodAhmed píše:A nedelat to poprveNez clovek prijde na to, jak tu priblblou pruzinu oddelat a kterym smerem, tak je to nejhorsi.
Mì by staèilo, kdyby si prozradil jakou máš fintu na sundání toho plastovýho krytu ze svìtla.Mluvim samozøejmì o levým a 2002.Nevim jak to tam máš ty ale mì se to vždycky zarazí pøi vyklápìní o kaslík na baterku.hide píše:He he ! Mám po FF 2002 a za 3 minuty není co øešit.![]()
Pro zájemce budu poøádat školení.
taky jsem ulomil jedno očko a ted to jde vyndavat o mnoho líp a mlžení bych se nebál, drží to a až ulomim to druhé tak vymyslim lepsí způsob uchyceníkukol píše:Hmm tak ja jsem takove štěstí neměl. Praskla mi včera levá přední žárovka. Focus 04 .Dneska při výměně jsem sundal sponu odklopoval deklik, samo že to nešlo, protože vadí baterie, no a já tam něco ulomil. Bylo to takove plastově očko po prave straně , když stojite naproti světlu. Deklik drží dál, tak jsem to zadědal a zkusím to zítra. Po ulomení tam asi vznikla díra. Bude se mlžit světlo? Asi jo co?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host