subwoofer
-
- Zkušený
Re: subwoofer
Měl jsem SW a zesilovač pouze ve 2 autech ze 4 ale viděl jsem namontovanou hudbu již v X autech a vždy šlo napájení od baterky v silném kabelu na kterém byla silná pojistka... Napojování na zásuvku v autě mi přijde jako pěkná prasárna...
Ex ST220 model 2004
- SANTOS
- Nováček
s toun prasarnou mas pravdu i ked ja som to tak mal ale bol to len maly vykon zosiku
a preco ten vypinac pokial niekedy zabudnes vypnut radio tak budes vediet preco pokial ale nemas ze sa ti vypne po vytiahnuti kluca radio same.
nicomu to neublizi a navise mas istotu
urcite niekedy ocenis ak budes viest rodinu-- svokru---(pozor na to) atd. ked budes moct SW vypnut a pocuvat len repro v aute bez zbytocneho dunenia ktore nieje prijemne pre posadku vzadu
tebe v predu sa to zda ako vyvyzene ale ludia v zadu pocuju hodne basov a skotro ziadene stredy a vysky.da sa SW vypnut aj na radiu ale urcite ocenis ze sa nebudes musiet preklikavat menu radia a jednoducho vypnes spinac
ale to je len moj nazor
a preco ten vypinac pokial niekedy zabudnes vypnut radio tak budes vediet preco pokial ale nemas ze sa ti vypne po vytiahnuti kluca radio same.
nicomu to neublizi a navise mas istotu
urcite niekedy ocenis ak budes viest rodinu-- svokru---(pozor na to) atd. ked budes moct SW vypnut a pocuvat len repro v aute bez zbytocneho dunenia ktore nieje prijemne pre posadku vzadu
tebe v predu sa to zda ako vyvyzene ale ludia v zadu pocuju hodne basov a skotro ziadene stredy a vysky.da sa SW vypnut aj na radiu ale urcite ocenis ze sa nebudes musiet preklikavat menu radia a jednoducho vypnes spinac
ale to je len moj nazor

Ford focus- hatchback 1.6 16V 74 KW Zetec-s 1999 green diabolo
- pbjun
- Test driver
Je fakt ze ja mam taky kabel rem od radia k zesiku preruseny vypinacem - kdyz jezdim sam tak mam sub zaply, ale mlada to treba nesnese tak ho proste vypnu... Ale urcite napajeci kabel musi vest od baterky a ne ze zapalovace...
- Stela
- Test driver
Mam to přesně jak pbjun napajecí musí vždy od baterky vždyt tam teče 40A 

S-Max - 2.0 Duratorq TDCi 140 k, Titánium - 7 míst černá Panther
Na blbnutí a do práce: SMART FORTWO

Na blbnutí a do práce: SMART FORTWO

- SANTOS
- Nováček
aj 80A v pohodeStela píše:Mam to přesně jak pbjun napajecí musí vždy od baterky vždyt tam teče 40A
Ford focus- hatchback 1.6 16V 74 KW Zetec-s 1999 green diabolo
-
- Nováček
okej hovorite ze stale len napriamo od baterky.
ja len dve otazky, priamo na SW je 7,5A poistka, tak preco nepotiahnut elektriku od zapalovaca ktory mam v kufri a nie je na nom nic napojene, ma vlastnnu 15A poistku.
Stela, hovoris ze tam tecie 40A, ved to by mi rovno odsralo poistku, ci sa mylim?
no a ked som videl hlavny privodny kabel co ide do poistnej skrine aky je tenky a napaja all elektriku v aute, tak vidim ze ani vyrobca sa neboji
ja len dve otazky, priamo na SW je 7,5A poistka, tak preco nepotiahnut elektriku od zapalovaca ktory mam v kufri a nie je na nom nic napojene, ma vlastnnu 15A poistku.
Stela, hovoris ze tam tecie 40A, ved to by mi rovno odsralo poistku, ci sa mylim?
no a ked som videl hlavny privodny kabel co ide do poistnej skrine aky je tenky a napaja all elektriku v aute, tak vidim ze ani vyrobca sa neboji
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
tak to ma ten zesilovac cca 50W RMS, to je opravdu "extra vykon" na subwoofer
- pbjun
- Test driver
No ma prikon cca 90W coz teda moc nezahraje... Ja mam na zesaku mam pocit 60A pojistku a tahnu k nemu kabel o prurezu 50mm2 a pojistka v motoru ma 80A. Pokud mas na zesaku jen 7,5A pojistku tak to si ani nedavej tu praci se zapojovanim a tahanim kabelu... Pokud bys to mel nedejboze do kombika tak z sw neuslysis temer nic, o kratkem provedeni nevim, v tom hudbu nemame 
Edit: mam tam pojistku 2x 30A a ne 1x 60A

Edit: mam tam pojistku 2x 30A a ne 1x 60A

- Pejp
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Subwofer
Zdar, rozhoduju se jestli si do svýho FFII přidám SW ... měl bych ho zadara, jinak bych neutrácel. Otázka je kam ho připojit .. tak mně napadá jedině napojit na signál zadních repráků zesík a na zesík SW .. no a nějakej poťák dopředu kterym bych ten kravál moch zklidnit
Tak potřebuju vědět kudy vůbec vedou ty kabely do zadních repráků a kudy dostanu kabely od ovládání hlasitosti až do středního panelu pod rádiem. Beztak to bude tak složitý, že se na to vykašlu
a taky je mi líto dávat tu tubu do kufru když po sklopení sedaček je tam takovej pěknej plácek na nocleh
:D Dík

-
- Nováček
subwoofer
zdravim,
potreboval by som pomoc s mojim aktivnym subwooferom (Magnat), kedze sa mi ho podarilo pri prvej instalacii (chtiac, ci nechtiac) odpalit, takze som ho bol reklamovat u vyrobcu. reklamacia bola riesena formou opravy.
autoradio mam origo fordacke (6000cd) lenze teraz neviem ci bol opraveny, nakolko prud donho ide, ale ked pripojim signalne kable, tak hra velmi, ale naozaj velmi potichu ... akoby nesiel zosik ale len samotny reprak. pritom volume na zosiku na maxime, takisto volume na autoradiu. zapojenie signalu je riesene cez zadne repro.
no a prave tu potrebujem pomoc niekoho, kto by subwoofer zobral, napojil na svoje audio a zistil ci vobec je opraveny. alebo ci ja ho mam len naprd zapojeny.
som z Martina. takisto trasa Zilina - Poprad nie je problem sa zastavit (pivo donesiem
)
thanks dopredu za ochotu
potreboval by som pomoc s mojim aktivnym subwooferom (Magnat), kedze sa mi ho podarilo pri prvej instalacii (chtiac, ci nechtiac) odpalit, takze som ho bol reklamovat u vyrobcu. reklamacia bola riesena formou opravy.
autoradio mam origo fordacke (6000cd) lenze teraz neviem ci bol opraveny, nakolko prud donho ide, ale ked pripojim signalne kable, tak hra velmi, ale naozaj velmi potichu ... akoby nesiel zosik ale len samotny reprak. pritom volume na zosiku na maxime, takisto volume na autoradiu. zapojenie signalu je riesene cez zadne repro.
no a prave tu potrebujem pomoc niekoho, kto by subwoofer zobral, napojil na svoje audio a zistil ci vobec je opraveny. alebo ci ja ho mam len naprd zapojeny.
som z Martina. takisto trasa Zilina - Poprad nie je problem sa zastavit (pivo donesiem

thanks dopredu za ochotu
-
- Test driver
Nema niekto konkretnu skusenost,alebo aspon nevie poradit,pre ktore typy radii od Fordu je urceny tento maly,spratny subwooferik zo zosilovacom?
Je ponukany ako original Ford prisluenstvo pod cislom 1 479 493.
Popis.
Subwoofer TS-WX11A pod sedadlo
Aktivny subwoofer malych rozmerov. Vhodny aj na montaz pod sedadlo do vacsiny automobilov. Vynikajuci kompromis pre auta s nedostatkom priesoru. TS-WX11A - 150 W max., priemer reproduktora 12,8 x 20,8 cm,
priemer reproduktora 12,8 x 20,8 cm, 150 W max.,
Vlastnosti * Zabudovan?lňovač s tranzistormi MOSFET s vykonom 150 W *
Ovalny�hlinikovy basovy kuzel �s rozmermi 12,8 x 20,8 cm *
Utesnene vyhotovenie *
Tepelne odolna - 4 vrstvova dvojita kmitacia cievka *
�Vstupy typu RCA (Cinch)/vstupy s reproduktorovou�urovnou *
�Kablom pripajny dialkovy ovladac (6 m):
�Nastavenie vstupnej urovne / prepinac fazy�* Zabudovany nastavitelny dolno priepustny filter (50 – 125 Hz, –12 dB/okt.) *
Chladič z tlakovo odlievaneho hlinika
*�Sucastou je sustava na montaz na strop.
�Nominalny vystupny vykon: 50 W * 54 – 200 Hz, 101 dB (vo vozidle)
* Rozmery: 280 x 200 x 80 mm (Š x V x H)
Možnost uloženia pod sedadlo
Je ponukany ako original Ford prisluenstvo pod cislom 1 479 493.
Popis.
Subwoofer TS-WX11A pod sedadlo
Aktivny subwoofer malych rozmerov. Vhodny aj na montaz pod sedadlo do vacsiny automobilov. Vynikajuci kompromis pre auta s nedostatkom priesoru. TS-WX11A - 150 W max., priemer reproduktora 12,8 x 20,8 cm,
priemer reproduktora 12,8 x 20,8 cm, 150 W max.,
Vlastnosti * Zabudovan?lňovač s tranzistormi MOSFET s vykonom 150 W *
Ovalny�hlinikovy basovy kuzel �s rozmermi 12,8 x 20,8 cm *
Utesnene vyhotovenie *
Tepelne odolna - 4 vrstvova dvojita kmitacia cievka *
�Vstupy typu RCA (Cinch)/vstupy s reproduktorovou�urovnou *
�Kablom pripajny dialkovy ovladac (6 m):
�Nastavenie vstupnej urovne / prepinac fazy�* Zabudovany nastavitelny dolno priepustny filter (50 – 125 Hz, –12 dB/okt.) *
Chladič z tlakovo odlievaneho hlinika
*�Sucastou je sustava na montaz na strop.
�Nominalny vystupny vykon: 50 W * 54 – 200 Hz, 101 dB (vo vozidle)
* Rozmery: 280 x 200 x 80 mm (Š x V x H)
Možnost uloženia pod sedadlo
- Anduril
- Test driver
Tohle pripojis imho na jakekoliv radio, protoze to ma reproduktorovy vstup. Neco takoveho jsem mel jako origo ve Fiatu. Signal byl bran z vystupu na zadni reproduktory. Takze bude stacit napichnout to prave treba na zadni repro + napajeni.
-
- Test driver
Skor,ako pripajanie na zadne repro,ma zaujimalo,ked sa to uz teda ponuka ako original prislusenstvo,ci to nieje na nejaky typ Ford radia mozne pripojit priamo cez konektor na zadnej strane.
- canndale
- Zkušený
cez takyto medzikus to mam riesene v Mazde, pretoze original radio nema vystupjatmz píše:tak na povodny zamer pasiv + zosik som sa vysr*l a kupil aktivny sub Magnat activ reflex 300A.
tak podme teraz na zapojenie
bolo by mozne ho zapojit tak aby mi sli aj oba zadne repraky?
na jednom fore som sa docital zeby sa to dalo vyriesit aj takymto niecim:
http://www.aht.sk/index.php?menu=proddetails&id=534

tak to slo na predne repraky, ktore samozrejme hraju tiez spolu so SW
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
- Švarcínhu
- Nováček
Ahoj prosim vás chtěl bych se vás zeptat, chtěl bych zapojit subwoofer a zesilovač akorát jsem nenašel díru na kabebel od baterky do vnitř (kokpitu vozidla) abych ho mohl natáhnpout do kufru k subwoofru... děkuju za dopověď