Výčepní světlý HUMÁČ vražda českého piva
- tomason
- Test driver
Re: Výčepní světlý HUMÁČ vražda českého piva
Pod to se podepisuji 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- NEEO
- Test driver
- Přílohy
-
- 20802326_4.jpg (17.31 KiB) Zobrazeno 3083 x
- Raada
- Test driver
JJa uz piju uz hooodne dlouho jen Plznicku. Nejlip tocenou v dobry hospode s velkou a pravidelnou vytoci a kde maji tanky. S dobrou partickou kamosu je to skvelej zazitek. Doma v lednici mam par plznicek taky. V Praze jsem byl x krat ve Svijansky hospode na Letny, kde jsem si tu 11ctku daval ze zirafy. Nebyla vubec spatna
.

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak Braník je cestovatelská klasika naší party.Prostě na chatu vždy Braník.V hospodě máme 11st.Kozla a po sportu chodíme na staropramen.Všechno tohle mi bohužel chutná...Kde se vždycky vytrestám je v jedné rychvaldské hospodě na radegastu 10st.Fakt voda,ale může v tom mít prsty i hospodskej.Obvykle mě to po třech pivech už moc nevadí,ale zezačátku je to za trest.... 

- tomason
- Test driver
Radegast se jeden čas taky hodně to čil ve Středočesku a nebylo to špatný pivo a na dovolené sem, ho taky pil a dobrý řikáme mu Radek
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- Kobrlik
- Zkušený
I já se přidávám k fanouškům Svijanského piva
A potvrzuji i NEEOva slova o Votrokovi
Jinak dětenické pivo mě dvakrát nenadchlo... čekal sem od toho více,příjde mi že není tak silné,ale to je asi naschvál aby tam toho hosté co nejvíce vypili 

Ford Focus 1.8 16v Hatchback metal zelená VITRO r.v.duben 2003
Ford Mondeo ST220
Ford Mondeo ST220
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem psal,asi je problém mezi pípou a půllitremtomason píše:Radegast se jeden čas taky hodně to čil ve Středočesku a nebylo to špatný pivo a na dovolené sem, ho taky pil a dobrý řikáme mu Radek

- jirinp
- Nováček
Gambrinus a Staropramen jsou nejvetší hnusy. V roce 2000 se to dalo pit, dobre pifa, na škole jsme v Jihlavě hlavně pili, teda ten G, Starouše měli akorát u místního nádraží, ale taky výbornýho. Dobra vzpomínka na něj, že jsem byl nadšenej, když se dotlačil i k nám na Hanou. Jenže jaký bylo zděšení, co za sračku se z toho stala. Vařený zkdovíčeho a vůbec si nejsem jistej, jesli pijem to samý co pražáci, jako že možná ostravskou várku pro Moravu, pražskou pro Čechy..
To samé G. Plzeň nemá už tu prémiovou kvalitu, za ty prachy nestojí. Taky člověk neví z kama ji pije. Chlapi když tu dělaj bečku, co jsou Plzni nakloněni, tak si zajišťují aby ten sud byl opravdu z Plzně, a ne z Nošovic, Polska, či Slovenska.
Takže co pít - G se vyhejbám jak čert křížu, takže jsem ho už neměl aspoň půl roku točenej. Starouše (Vratislava 11) maj v bejvalim bydlišťu, ale ikdyž je to 11tka, tak stejně je z toho cejttt kukuřičnej humr. Tam kde bydlím chodím na Zubr11, dobrý pivo a vyhrává často v soutěžích, takže to pravda bude, že je dobrý.
Domu beru lahváče Vyškova - ne že by byl zrovna elitní, ale za dobrou cenu 8,50 a ještě z garážového prodeje, takže žadné zápasení s automatem na vracení lahváčů-
To samé G. Plzeň nemá už tu prémiovou kvalitu, za ty prachy nestojí. Taky člověk neví z kama ji pije. Chlapi když tu dělaj bečku, co jsou Plzni nakloněni, tak si zajišťují aby ten sud byl opravdu z Plzně, a ne z Nošovic, Polska, či Slovenska.
Takže co pít - G se vyhejbám jak čert křížu, takže jsem ho už neměl aspoň půl roku točenej. Starouše (Vratislava 11) maj v bejvalim bydlišťu, ale ikdyž je to 11tka, tak stejně je z toho cejttt kukuřičnej humr. Tam kde bydlím chodím na Zubr11, dobrý pivo a vyhrává často v soutěžích, takže to pravda bude, že je dobrý.
Domu beru lahváče Vyškova - ne že by byl zrovna elitní, ale za dobrou cenu 8,50 a ještě z garážového prodeje, takže žadné zápasení s automatem na vracení lahváčů-
FF Combi 1,6, r.v. 1999, tmavěmodrámetlička
Od 6/2013 Auto s pííp ve znaku, jízda plná zázraků - aneb Fluence. Focus prodán tchánovi, takže se o něj stále starám
Od 6/2013 Auto s pííp ve znaku, jízda plná zázraků - aneb Fluence. Focus prodán tchánovi, takže se o něj stále starám
- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Taky ho už bezmála 3 roky stáčej v Polsku a co tam s tim ti šišlouni dělaj to nevimsilverwolf píše:Gambrinus 10 je už dlouho hnus. Je to tím, že chtějí dosáhnout univerzální chuti a tak míchají různé várky spolu a výsledek je nepitelný pivo. Není nad malý pivovary, kde se pivo vaří jak se má a hlavně s láskou.

Jinak točim a piju Staropramen. Nealko je nejlepší Birel a celkově Radegast je good. Co mi nesmí do tlamy je Budvar.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- vitut
- Člen klubu
- Kontaktovat uživatele:
Ja ty europatoky nemuzu vystat. Svou pivni prislusnost jsem uz sdelil drive ve sve galerii ... Piju od nich vsechno, dokonce mi chutna i cerne specialni, i kdyz jinak moc cerne nemusim. Vyborne je nealko (Bernard s cistou hlavou ...), maji ho svetly a polotmavy. Posledni vystrelek je pivni napoj Svestka, coz je nealko s prichuti svestky.
S-Max, 2.0 TDCi, 103 kW, 2009, modrá Blazer
FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

FoFo1 combi, 2.0 16V, 127 kW, 2003, modrá Imperial
C-Max mk1, 1.8 16V, 88 kW, 2004
byl: FoFo1 combi, 1.8 TDCi, 85 kW, 2002, šedá

-
- Junior
Vitut, Bernard je opravdu vynikající pivo. Ale stejně nejvíc si chválí moje přitelkyně tý nealko švestky. Když jdeme na nějakou akci nebo jídlo, tak se po něm pořád ptá
Já osobně jsem ho už taky ochutnal a musím uznat, že to není špatný. Ženským to musí opravdu chutnat...

Honda for now but FOCUS IN MY HEART FOREVER!!!
SOLD Focus MK1, 2.0 16V Zetec, 130 bhp, K&N Air Filter, Brembo brakes, Eibach springs
NOW Honda Civic 6G
SOLD Focus MK1, 2.0 16V Zetec, 130 bhp, K&N Air Filter, Brembo brakes, Eibach springs
NOW Honda Civic 6G
- tomason
- Test driver
Tak to musim pokoupit TY švestky 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- Raada
- Test driver
Je pravda, ze Prazdroj staci G v Polsku a i v jinych zemich, ale to, co pijeme na vetsine uzemi CR je 100% z Plzne ci V. Popovic. Zamysli se kolik by byly naklady na dopravu, kdyby se to sem vozilo z PolskaJozkablack píše:Taky ho už bezmála 3 roky stáčej v Polsku a co tam s tim ti šišlouni dělaj to nevim. Gambrinus 10° je strašnej patok.

Presne na tohle jsem se ho ptal a takhle mi odpovedel. Tahle informace je jedna z nejcastejsich fam, co koluji mezi pivni verejnosti... Pokud nekdo neveri, tak to asi neni problem ziskat pisemne.
- BoraBora
- Nováček
Neni to tak davno co Gecko byla moje nejoblibenejsi 10ka. Ale asi rok a pul zpatky mi uplne prestalo chutnat. Takze kdyz lahvovou 10ku, tak ted piju hlavne Starouse.
- tomason
- Test driver
Tak teda nevim co v tom je ,ale s pivem to nemá moc společnýho kyselina zoufalost přirovnávám to k pivu DEEP z Lidlu hnus 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI