Sakra Ahmede nezlob mě!Ahmed píše:Myslis, ze by tam ten kryt nedali, kdyby ti jedna zima mela odrovnat pulku auta? Ten bordel se tam tak lehce nedostane, pokud to nehodis do rybnika.

Sakra Ahmede nezlob mě!Ahmed píše:Myslis, ze by tam ten kryt nedali, kdyby ti jedna zima mela odrovnat pulku auta? Ten bordel se tam tak lehce nedostane, pokud to nehodis do rybnika.
martas69 píše:Souhlasím... ty konstruktéři to asi ví lépe než my tady...Ahmed píše:Myslis, ze by tam ten kryt nedali, kdyby ti jedna zima mela odrovnat pulku auta? Ten bordel se tam tak lehce nedostane, pokud to nehodis do rybnika.
elounek píše:Tak jsem ten kryt nechal namontovat koupě s montáží 1740KčKrásnej pohled pod auto!Nic nevidím a to je dobře!
Muže sněžit ,můžou solit je to pěkně schovaný ,akorát bude honičky vyměnit olej a dostat se na filtr!
No normálně jsem přišel k nám do servisu,včera řekl jsem mu co chci kouknul do katalogu na počítači elitu 1450kč bez dph dneska jsem to tam dovezl vyyvalil 1740Kč a bylo to tam!Bery píše:elounek píše:Tak jsem ten kryt nechal namontovat koupě s montáží 1740KčKrásnej pohled pod auto!Nic nevidím a to je dobře!
Muže sněžit ,můžou solit je to pěkně schovaný ,akorát bude honičky vyměnit olej a dostat se na filtr!
Kde si ten kryt koupil??? V ellitu stojí 1900kč a ty to máš i s montáží za 1740Kč!!
Ježíšek přemejšlí že mi ho koupí k vánocům,tak ať mu ulehčím hledání
,pelen píše:Ja si take myslim, ze ho mely. Ja mam jeden roztrhany, ktery jsem podratoval a zatim slouzi, dalsi mam nachystany ve sklepe z Polska. Pri vymene oleje to chce ale klidek a nervy.chmelko píše:nepletiem sa teraz? ale nemali všetky diesely tieto kryty už od výroby?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host