Take si myslim, ze nejbezpecnejsi misto je vzadu za ridicem, protoze on ridi auto intuitivne tak, aby se jeho strana moc nenabourala.76 píše:Tak zatím jste mi moc neporadiliAle alespon jsem Vám rozpoutal hezkou debatu o "airbagách"
Docela mě zaujalo, že nejbezpečnější místo pro prcka je pravé zadní sedadlo. To je jako fakt? Já jí vozím vzadu vlevo
![]()
Ještě prosbička-kde přesně najdu ty rady při nakupování? Někde jsem to viděl, ale teď to zas nemůžu najítMyslím takové ty konkrétní, kam a jak kouknout.
Díky moc
M
Prosím, poraďte
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Damon
- Test driver

Projeď si sekci prodej-nákup tam to bude.76 píše:Tak zatím jste mi moc neporadiliAle alespon jsem Vám rozpoutal hezkou debatu o "airbagách"
Docela mě zaujalo, že nejbezpečnější místo pro prcka je pravé zadní sedadlo. To je jako fakt? Já jí vozím vzadu vlevo
![]()
Ještě prosbička-kde přesně najdu ty rady při nakupování? Někde jsem to viděl, ale teď to zas nemůžu najítMyslím takové ty konkrétní, kam a jak kouknout.
Díky moc
M
Třeba tohle:
http://ford-focus.cz/modules.php?name=F ... b5e42bde18
Jinak taky vozím prcka za sebou protože na druhé straně je ta druhá
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
jakožto bývalý a zároveň příležitostný učitel autoškoly tvrdím ( a ne jenom já ) , že pro dítě v sedačce je nejbezpečnější místo za řidičem ). Nechci slyšet názory o více dětech a td, protože každý z nás si musí ujasnit priority a podle toho se zachovat. tato téze totiž platí a teď nevím jestli bohužel, nebo bohudík a je podpořena výzkumy. Ale i lajk se může zamyslet kde a jak strhne vozidlo při případné hrozící kolizi a až teprve pak bude brát v potaz ostatní členy osádky. nechci tady mazat čerta na zeď, ale třeba se to rozvine v diskuzi, která nám může někdy pomoci.Damon píše: Jinak taky vozím prcka za sebou protože na druhé straně je ta druhá
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

-
Stenly
- Pokročilý

A co takhle vzadu UPROSTŘED??
Každopádně vzadu, jestli vlevo či vpravo bych až zas tak neřešil, spíše bych se přikláněl k pravé straně - tam zpravidla nehrozí střet s protijedoucím autem(pokud strhneš řízení, může tě vzít na bok). Já mám dvě holky a vozím obě vzadu.
Každopádně vzadu, jestli vlevo či vpravo bych až zas tak neřešil, spíše bych se přikláněl k pravé straně - tam zpravidla nehrozí střet s protijedoucím autem(pokud strhneš řízení, může tě vzít na bok). Já mám dvě holky a vozím obě vzadu.
Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- Ahmed
- Test driver

-
Stenly
- Pokročilý

Pak jedině vyměnit FoFo za BVP-čko, nebo raději za tankAhmed píše:Neco ti proleti celnim sklem a ten uprostred je k.o. Soused od znameho kdysi hodil pres strechu toho novejsiho Wartase, zena s deckama sedela vzadu a to ji zachranilo zivot. Misto sedadla spolujezdce byla strecha.
Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Na sousedova (sousedni chalupa) Fiata spadl pri smrsti pred nekolika lety na Horni Becve poradny smrk. Mel stesti, ze byl s autem v male dolince, tak ho jen horni tretina lehce svihla. On dostal po hlave zeleznym vnitrnim zrcatkem, ani si to nepamatoval a kdyby mel spolujezdce, tak ten by to neprezil. Ja jsem mu pak motorovkou vyrezaval z koruny smrku auto, abychom zvedli kapotu a odpojili baterku. Auto bylo na odpis.Ahmed píše:Neco ti proleti celnim sklem a ten uprostred je k.o. Soused od znameho kdysi hodil pres strechu toho novejsiho Wartase, zena s deckama sedela vzadu a to ji zachranilo zivot. Misto sedadla spolujezdce byla strecha.
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Jsi asi mensi postavy. Ja jsem jen jednou sedel na miste ridice, sedatko plastove jako v saline (tramvajce), hlava bez helmy pokrcena a naknap po strop. Kdyby to se mnou cuklo za jizdy, tak mam mozna zlomeny vaz.romanm píše:Řidil jsem rok a pul T-55AM2,zažitek na cely životPak jedině vyměnit FoFo za BVP-čko, nebo raději za tankFOFO je proti tomu kočárek pro holčičky
![]()
![]()
Znacku te hromady oceli si nepamatuji.
- Zakus
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
jj tank a BVP, v tom bych se na našich cestách nikdy nebál, ale tchán by musel být arabský šejk a cisterna s naftou neustále za mnou
jinak jsem jezdil jak v T-55 AM2, tak i v T-72 a BVP, ale už to bude 15 let. ale musím říct, že ten plechový kajak mi učaroval nejvíc
jinak jsem jezdil jak v T-55 AM2, tak i v T-72 a BVP, ale už to bude 15 let. ale musím říct, že ten plechový kajak mi učaroval nejvíc
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- Damon
- Test driver

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- 76
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: