moja rec !!madbugie píše:jirbor no ked ti ide o zvuk, tak ja osobne by som nebral nič iné ako 4 valcového 2 litrového boxera od subarua máš taký sound, že nejaké vysavačoidné evo alebo 5 valcové "volvo" sa môžu strčiť...

moja rec !!madbugie píše:jirbor no ked ti ide o zvuk, tak ja osobne by som nebral nič iné ako 4 valcového 2 litrového boxera od subarua máš taký sound, že nejaké vysavačoidné evo alebo 5 valcové "volvo" sa môžu strčiť...
moja recJirbor píše:Sem psal, že když sem vybíral ST chlapi, já sem státní zaměstnanecVyběr byl hothatch a mezi hothatchi to absolutně vyhrálo ST i tím zvukem.Subaru bych neuživil
cenově je jinde
a taky sem měl možnost s 05 WRX verzi a spotřeba 15l i s potuněné STI 06 a tam umřela nádrž 100oktanů po 212km, takže já radši najedu těch 25t km ročně s ST
A takový Moongoose nebo Milltek od motoru na ST popř. RS bez catu je nádherný já sem skromný
Úplne súhlasím s Ne_RAYOM a Jirborom.ST naplnilo moje očakávania nad mieru,také veci že je ten 5-válec tažší na predok ako to tu niekto spomenul,to sa odpúšťa takému skvelému Hothatchu,pretože odmenou su tie bomby z výfuku a celkový charakter motora.Scooby je strašná pecka,ten boxer vrčí ako besný pes ale je to iná liga,strašné náklady už len pri benzíne,nehovorím servis a pneuNe_RAY píše:moja recJirbor píše:Sem psal, že když sem vybíral ST chlapi, já sem státní zaměstnanecVyběr byl hothatch a mezi hothatchi to absolutně vyhrálo ST i tím zvukem.Subaru bych neuživil
cenově je jinde
a taky sem měl možnost s 05 WRX verzi a spotřeba 15l i s potuněné STI 06 a tam umřela nádrž 100oktanů po 212km, takže já radši najedu těch 25t km ročně s ST
A takový Moongoose nebo Milltek od motoru na ST popř. RS bez catu je nádherný já sem skromný
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host