plně souhlasímpepson píše:Pokud bude dobře vypadat a bude povedená tak 200,- je OK za SK, ale vlastne i za CZK

plně souhlasímpepson píše:Pokud bude dobře vypadat a bude povedená tak 200,- je OK za SK, ale vlastne i za CZK
no to vypadá zajímavě, tak nějak jsem si to představovalkulisek111 píše:zdravicko
tak nechal jsme se inspirovat a nechal jsme si udelat toto......
máš pravdu, já to právě viděl v té červené barvě a taky jsem si toho všimnul náhodoukakamil píše:No vypadá to skvěle, ale myslím že pokud by to bylo v červené barvě tak to bude mít dvojí efekt. Jednak vypadá zajímavěji to že se nápis znatelně projeví až po rozsvícení a jednak by to nemuselo být tak nápadné před poldama, teda pokud když ti vzádu kontroluje SPZ tak nebudeš stát na brzdě. No a na STK by to mohlo taky projít bez povšimnutí, ještě se mi nestalo aby mi kontrolovali jestli mi svítí brzdovky.
V normalnim svetle jsou LEDky obycejne a do napisu by se mohly dat intenzivne svitici. Ty by pak nahradily mensi pocet diod.kulisek111 píše:tak v cervene by taky nebyl problem si to nechat odelat ale chtel jsem aby to slo zas k barve aouticka a cerna je cernamno s poldama doufam problem nebude ucel to splni videt to je a s STK by nemel byt taky problem kdyz ma clovek znamost....mozna horsi by to bylo pri dopravni nehode kdy by to do me nekdo soupnul tak by to mohlo byt k neprospechu proto rychle strhnout a je to vyrizeno
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti