Třinec
-
- Nováček
- bofi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Třinec
Tam jsou skoro všichni mistři světa, myslí si, že jak jsou v pravém pruhu tak před ně už nikdo nesmípostak píše:... a nedávno mi celkem nešikovně zakřižoval cestu u myší díry, když jsem se připojoval s levého pruhu do pravého. Troubil na mě, ne že jsem z fora, ale jako že jsem hovado, co mu tam jedu. Moc jsem to nepochopil. Mimojiné má taky podložky

Byl - Focus Kombi 2001, 1.8 TDdi, Byla - Fiesta 1,25 16V 55kW, 1998
Opel Zafira 1.6 74kW + LPG
Opel Zafira 1.6 74kW + LPG
- miki21
- Test driver
Na druhé straně se mi stalo,že kamión se prohnal kolem a pak mně div nerozmazal o zeď v podjezdu...je to o lidech.(sory za OT)
Já ho několikrát problikal a žádná reakce-asi to na podložkách koupil a neví o tom,jenže od koho z klubu?
Já ho několikrát problikal a žádná reakce-asi to na podložkách koupil a neví o tom,jenže od koho z klubu?
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- postak
- Test driver
Každopádně je to kokot, promiňte mi to
A pokud to čte, ať se ozve
Jedu na dovolenou, ale až se vrátím, koncem srpna bychom něco mohli dát, takové úplně mini

Jedu na dovolenou, ale až se vrátím, koncem srpna bychom něco mohli dát, takové úplně mini
-
- Test driver
Už sem to navrhoval dávno,ale ko..ti z werku nejsme ničeho schopni bo furt není čas 

- postak
- Test driver
Hele, něco dáme, to je jistá. S mikim to už řešíme dlouho, spolu jsme si taky nějaké SZ už psali, tak není možná, abychom něco nevymysleli.
-
- Test driver
Miki draku dík za pozdrav
,tak já jezdím po celé republice a nic a pak mám borce za humny
teda glajzem

- miki21
- Test driver
Jdu si takhle do kantýny a koukám,pěkný kočár
Kouknu na podložky a už jsem hledal po kapsách propisku a papír 

-
- Test driver
Tak to byla fakt náhoda jak cyp,větší část roku jezdím do roboty poctivě kolem.Ale jestli si tež dečok tak v zimě bys taky určitě natrefil,šak si mohl od plic hvíznout a jak bych to slyšel tak bych sletěl co je to za čorku 

- postak
- Test driver
- miki21
- Test driver
A já jo a už dvakrát
Jel jsem z práce a předjížděl(podjížděl) jsem ho před jižní bránou na kole.Myslel jsem,že klepnu na střechu,ale byla tma a taky bych mohl dostat přes tlamu 

-
- Test driver
Ty vole s tím klepaním počkej až tě poznám,na to sem jak pes a víš jak,vystartuju jak pibul pod krkém a pak budu litovat
Ono přes leto fakt moc na Třinec nejezdím jen tak na nákup,ale pak když se na kole nedá tak furt
A možna žes mně i pošťaku viděl ,ale nepoznal takých mondej tu jezdi mraky

Ono přes leto fakt moc na Třinec nejezdím jen tak na nákup,ale pak když se na kole nedá tak furt

- postak
- Test driver
No máš podložky, tak to bych tě snad poznal. Viděl jsem ve tvé galerce poslední fotku u Lipna.
Chystám se tam teď v sobotu a po cestě se stavuju za fokim. Už se nemůžu dočkat
Chystám se tam teď v sobotu a po cestě se stavuju za fokim. Už se nemůžu dočkat

-
- Test driver
Tak to ti přeju aby ti vyšlo počasi jak mně,tu u nás furt lilo a tam bylo nadherné azuro.
A bacha je tam fakt krásně a je to silně návykové,když sem se vrátil tak sem byl z toho smradu a špíny dost špatný,fakt však uvidíš.No a taky bacha na to jak tě bude tahat navigace ,rozhodně si zadej jako pruchozi bod J.Hradec ať tě to netahá vesnicemi naokolo,jel sem tam pár krát zasebou tak vím o čem je řeč
.Jinak mužu doporučit vyjet na Vítkuv kámen-nejvýš položená tvrz je to v obci Svatý Tomáš a navíc se tam dá jet přes přehradu trajektem a to je pro děcka taky něco.
A bacha je tam fakt krásně a je to silně návykové,když sem se vrátil tak sem byl z toho smradu a špíny dost špatný,fakt však uvidíš.No a taky bacha na to jak tě bude tahat navigace ,rozhodně si zadej jako pruchozi bod J.Hradec ať tě to netahá vesnicemi naokolo,jel sem tam pár krát zasebou tak vím o čem je řeč

- postak
- Test driver
Brehowicz díky za rady, Vítkův kámen mám v merku, trajekt taky a cestu přes Jindřichův Hradec víceméně taky. Navigaci jsem to už zadal, cestu kontroloval, neměl by být problém. Na D1 sjedu směr Pelhřimov, přes Jindřichův Hradec, Lišov (foki)
České Budějovice atd. Ubytování budem v Horní Plané-Pernek.
Největší problém je ten, že je středa a nemám auto
Je v servisu, tak doufám, že to hoši zmáknou, jinak budu zlý 

Největší problém je ten, že je středa a nemám auto