Rozsvícení kontrolek při jízdě
- pbjun
- Test driver
Re: Rozsvícení kontrolek při jízdě
Napodobne... A ty ani nekontrolujes ani olej a vodu??? To pak fakt hned do garaze nechat roztat a pak to zavez do servisu...
- DavePr
- Nováček
Omg s tou kapalinou to samozřejmě zvládnu
Já ale mluvil obecně, proč svítí ABS a ten ESP...

- pbjun
- Test driver
Mas nekde bordel na cidlech nebo rozpojeny konektor nebo v prdeli cidlo => jed do servisu na diagnostiku protoze tam Ti reknou ktere cidlo zlobi...
- DavePr
- Nováček
Dobře, díky všem 
Vyřešeno: Na diagnostice se zjistilo, že je na jednom kole špatné ABS čidlo + doplněná kapalina brzd
Je to ok, díky všem ještě jednou 
EDIT: Heh tak toho bylo víc no... kabely prej v pr*e*i od čidla + ještě nějakej filtr v motoru či co... prej to má bejt žlutý a jaký to bylo? Takový do černa

Vyřešeno: Na diagnostice se zjistilo, že je na jednom kole špatné ABS čidlo + doplněná kapalina brzd

EDIT: Heh tak toho bylo víc no... kabely prej v pr*e*i od čidla + ještě nějakej filtr v motoru či co... prej to má bejt žlutý a jaký to bylo? Takový do černa

- Marwi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
mám takový problém. Včera se mi rozsvítila kontrolka dobíjení. Dnes jsem nastartoval, svítila stále a po pár minutách jízdy do toho začalo blika ABS a ruční brzda. Navíc začaly lítat ručičky všech budíků. Vždycky na pár vteřin a pak se to vrátilo do normálu. Auto normálně jede i brzdí, volnoběh drží taky.
Nevíte co by tam mohlo být za problém? Může to způsobovat slabá baterka? Každopádně ve čtvrtek jedu do servisu a uvidí se.
Díky za odpovědi
mám takový problém. Včera se mi rozsvítila kontrolka dobíjení. Dnes jsem nastartoval, svítila stále a po pár minutách jízdy do toho začalo blika ABS a ruční brzda. Navíc začaly lítat ručičky všech budíků. Vždycky na pár vteřin a pak se to vrátilo do normálu. Auto normálně jede i brzdí, volnoběh drží taky.
Nevíte co by tam mohlo být za problém? Může to způsobovat slabá baterka? Každopádně ve čtvrtek jedu do servisu a uvidí se.
Díky za odpovědi
Focus 1.4 16V,2001, hatchback
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
pokud to nedobiji tak altik .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- DavePr
- Nováček
No hele, já už bych se v tom našeeem ničemu nedivil... Ta elektronika jde do haj*lu... 

- Marwi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tákže auto je ze servisu doma. Dělal mi toho víc. Kotouče a destičky na zadek. Pryč je i cukání v nízkých otáčkách - palivový filtr.
Ale hlavně ten novej altík...prvních cca 30 km paráda, ale druhej den mi opět začalo problikávat dobíjení,nezávisle na otáčkách. Když to proměřoval v servisu tak proud to prej proud dávalo v pohodě. Zkusím tam dnes hodit baterku z jinýho auta a zkontroluju kabely k altíku. Jinak tam pojedu znova.
Ale hlavně ten novej altík...prvních cca 30 km paráda, ale druhej den mi opět začalo problikávat dobíjení,nezávisle na otáčkách. Když to proměřoval v servisu tak proud to prej proud dávalo v pohodě. Zkusím tam dnes hodit baterku z jinýho auta a zkontroluju kabely k altíku. Jinak tam pojedu znova.
- DavePr
- Nováček
- Marwi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
chtělo to jenom novou kostru a už nesvítíí:)
- DavePr
- Nováček
Hmm, no vidíš
Ale popravdě, jediný, co se mi na našem focusu líbí jsou kola, ještě to chce nalakovat brzdy...