Skoda Vision D

Moderátor:phofy
FUGAS
Test driver
Test driver

Re: Skoda Vision D

Příspěvek od FUGAS » 09.03.2011 13:01

Cowley: Myslím že si to vystihnul přesně, ale za sebe říkám, že je to škoda, mě se ten koncept moc líbí. Ale co si budeme povídat, takhle atraktivní auto by tatíček Volkswagen stejně škodovce do výroby nikdy nepustil :cry:
bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe

Anndy
Test driver
Test driver

Příspěvek od Anndy » 09.03.2011 14:12

Staci dat neprimeranu cenu a hned je po atraktivnosti :D
Focus II kombi, facelift, r.v. 2008, 1.8 92kw Duratec, Titanium X Galéria
Obrázek

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 09.03.2011 14:16

Cowley má pravdu, ale zase si nemyslím, že se to výrazněji zaoblí. Tvrdím, že Škoda začne prosazovat rovné linie a nechá kudrlinky kudrlinkama. :roll:

Audi je ve své podstatě taky pořád stejné, mění se jen detaily. Výraz má pořád stejný, jednoduché linky, žádné kulatiny, ať už jde o světla, prolisy v karoserii apod., a pořád se to lidem líbí. :palec_nahoru:

Stejná byla Octa před FL. Taková nudná šeď zdálo by se, ale navzdory tomu, kolik jich jezdí u nás v Česku, se mi Octa před FL v kombíku neokoukala a stále má lidem co říct ( jako jediná ze škodáren se mi líbí )

Anndy
Test driver
Test driver

Příspěvek od Anndy » 09.03.2011 14:21

No, netreaba zabudat, ze jednoduche tvary aj zlacnuju celu vyrobu :D

Mne sa napr. octavia po FL zacala pacit viac, ako ta pred. Sam sa divim tomu a neviem preco. Paci sa mi cim dalej, tym viac.
Obrázek

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 09.03.2011 14:32

Anndy píše:No, netreaba zabudat, ze jednoduche tvary aj zlacnuju celu vyrobu :D

Mne sa napr. octavia po FL zacala pacit viac, ako ta pred. Sam sa divim tomu a neviem preco. Paci sa mi cim dalej, tym viac.
Netvrdím, že ta po FL není pěkná, taky se mi líbí, ale jen v určitých barevných kombinacích kastle. Když je kastle celolak, bez těch černých plastových dílů, tak získává jistou dávku šmrncu navíc. Ale takové ty obyč šmudle, co si někdo koupí jen aby měl Octu, tak moc ne.

Ale to už je věc, že se každému líbí něco jiného, že :?:

Anndy
Test driver
Test driver

Příspěvek od Anndy » 09.03.2011 15:10

Jasne, kazdeho vec.
Ale to s tym celo-lakom si trafil po hlavicke klinec :D S ciernymi kluckami, v metle a cieernymi zrkadlami vyzera hrozne (teda len aby bola octa) :D

Ale aj tak je to najkrajsia skodovka (spolu s yettim). Octa je pekna v tej bledo-modrej a verzii scout - krasne auto.
Obrázek

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 09.03.2011 17:17

No tak těch nových Scoutů od Octy po FL zatím moc nejezdí, ale viděl jsem už bílého a ten je mňamka. V tomto případě mi už vůbec nevadí ty přední kukadla, prostě je to akurátní :wink:

FUGAS
Test driver
Test driver

Příspěvek od FUGAS » 09.03.2011 20:18

Taky jsem si na facelift asi rok nemohl zvyknout, ale časem jsem mu přišel na chuť a dneska se mi líbí víc než původní verze. Jinak FL scouty potkávám snad každý den a je pravda, že (nejen) v té bílé je to fakt krásný auto :palec_nahoru: Jinak ale pro mě je nejhezčí současné auto od škodovky superb combi :gott:

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 09.03.2011 21:16

FUGAS píše:Taky jsem si na facelift asi rok nemohl zvyknout, ale časem jsem mu přišel na chuť a dneska se mi líbí víc než původní verze. Jinak FL scouty potkávám snad každý den a je pravda, že (nejen) v té bílé je to fakt krásný auto :palec_nahoru: Jinak ale pro mě je nejhezčí současné auto od škodovky superb combi :gott:
Zezadoboku se mi líbí taky, ale ten předek je hnus. A když jedu za superbem v autě, tak se musím smát, co je to za vychrtlou hubenou, vysokou kozu. Nechápu jak mohl někdo něco takového udělat. Navíc já se okamžitě po usednutí udeřil do mého už tak zkoušeného kolene a bylo vymalováno :irre:

Tohle auto by mělo brázdit dálnice, ale díky úzkému interiéru bych si ho asi nekoupil. Je fakt, že i u "sedanoliftbacku" vymysleli češi to důmyslné otevírání kufru, tak před tím klobouk dolů nebo rovnou poklona až na kolena :gott:

FUGAS
Test driver
Test driver

Příspěvek od FUGAS » 10.03.2011 11:26

Tak samozřejmě je to otázka individuálního vkusu, ale když vidím na parkingu obě verze octávky vedle sebe, tak ta před FL mi přijde taková zastaralá a nemoderní.
Co se týče superbu, tak ten "sedan" se mi ani trochu nelíbí, ten zadek je divnej, podle mě design ustoupil tomu vynálezu s otevíráním dveří. Mě se líbí kombi, to je naopak velmi povedené, s tím že je oproti konkurenci úzký máš pravdu, ovšem to by mě trápilo až v případě, že bych chtěl jezdit často v pěti lidech...

Anndy
Test driver
Test driver

Příspěvek od Anndy » 10.03.2011 11:51

FUGAS píše:Tak samozřejmě je to otázka individuálního vkusu, ale když vidím na parkingu obě verze octávky vedle sebe, tak ta před FL mi přijde taková zastaralá a nemoderní.
Tento isty pocit mam aj ja. A pritom pri uvedeni FL som si myslel, ze je to humus.

U superba sa mi nepaci ten nepomer vonkajsich rozmerov, a tiez, ze zdialky to nejde rozoznat od octavie (po fl). A ani zboku to nie je vyhra moc - proste dhla kabina a vsetko ostatne take ine - divne.
zato yetti sa podaril.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Pokec“