a ten šikula je kdo ??????Boban píše:hele záleží kam pojedeš nejlepší by byl nějaký šikula jako máme mi tady na vysočině

a ten šikula je kdo ??????Boban píše:hele záleží kam pojedeš nejlepší by byl nějaký šikula jako máme mi tady na vysočině

Tipuju to tak na práci na jedno odpoledne asi.
 Tipuju to tak na práci na jedno odpoledne asi. Takže sklápění je teď kolečkem jako u halogenů. Ty krokový motorky vím, že na kolečko rozchodili kluci s octáviema II, ale i fíků to asi nejde jen tak.
 Takže sklápění je teď kolečkem jako u halogenů. Ty krokový motorky vím, že na kolečko rozchodili kluci s octáviema II, ale i fíků to asi nejde jen tak.

jsem dost nasranej!! takze otocena parabola..da se s tim neco delat?nebo premyslim o tom ze bych ty bi-xenony dal do svetel angel eyes pokud to teda jde?diky za rady
 jsem dost nasranej!! takze otocena parabola..da se s tim neco delat?nebo premyslim o tom ze bych ty bi-xenony dal do svetel angel eyes pokud to teda jde?diky za rady

d-i-e-s-e-l píše:ale je tu jeden problem ten hajzl co mi to poslal mi neco zatajil ze to je dovoz anglie

eh eh a byly levny co eh eh
 eh eh a byly levny co eh eh   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host