jencek píše:>>Osobně raději budu mít jistotu, že projezdím 60k navíc během několika let, než se bát kdy to klekne a nechá mě to na cestě do práce a budu muset najednou shánět 50k, který prostě jenom tak na ůčtě nemam.
Já nevím, podle mě je to jen strašení v diskuzích. Věřím, že se to stát může, ale určitě většina co si koupila ojetý diesel za 150 tis. neplatila 50 tis. za výměnu motoru. To by pak byly diesely neprodejné.
Chtěl bych se Vás zeptat na názor na konkrétní auto:
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... otogalerie
Jestli znáte ten autobazar, jestli je to korektní standardní nabídka (odpovídá cena, km za tu cenu).
Koupili byste třeba auto, které nemá servisku a uvedený VIN?
jen pro info , kamarad co ma vrakoviste tak nema jediny motor a kdyz priveze diesel tak je do 14dnu pryc , a projdi si tema diesel od 2004 , co jsou za problemy , zrovna ted tady mam jednoho cmaxe , spadava do nouzaku a nikdo nevi co s tim , ten clovek co to koupil je z toho nestastnej , dalsi cmax co se ted nekde prodava , ten clovek do nej za pul roku nasypal cca 70000kc , 2x turbo , egr ventil , striky , regenerace - praskle trubky k turbu , mezitim tycky stabilaku , doplneni aditiva , a to vse na ukor najetých cca 7000km . a je z toho nestastnej , tak mi naposledy rekl ze rovnou jede do bazaru a to se dvakrat vratil ze se mu za jizdy rozsvitila kontrolka mazani , nikdo nevi proc a on do toho neda ani korunu