Tak ahojte chlapci...vopred velmi pekne dakujem za pomoc ktora sa fakt zisla..
Tak ked som podla vasich rad isiel pozerat na tie pyromatrony a kukam jak puk ani som ich tam nemal
Zapojili sme to na soferovu sedacku a blikanie zmizlo
hned sme to nahodili aj na spolujazdovcu potahali kabliky na vyhrievanie a pozapajali pripevnili...startnem a opat blik blik 6x a to je spolujazdcove sedadlo
pozerali sme jak puci...na konektore od sedacky sme mali naviac jeden fialovy konektor ale na konektore od auta z tej polohy nesli ziadne kabliky...
tak sme patrali co to fialove cudo je..prisli sme na to ze na boku plastu sedacky je mala krabivka..do nej siel jeden kablik zo sedadla a krabicka sa rozvetvovala do kazdeho jedneho konektora..
snazil som sa zavolat brehowiczovi alebo v martymu len bohuzial nemali cisla..napokon Rumcajs poradil ze to je cidlo zatazenia...ale to som mal aj ja..len uplne inak konektory...
tak som sa rozhodol operadlo odmontovat a vyskusaz so svojim starym spodkom a kontrolka nesvietila..takze sedak som prehodil kozu z novej sedacky na moju novu a vsetko slo jak ma
rozdiel bol v tom ze v kozenej sedacke bolo tiez cidlo ale z neho siel kablik do tej krabicky(foto pripojim neskor)a rozvetvoval sa dalej...ja som mal cidlo a to slo do takeho plosaku este v sedacke a z neho cierny kabel...najvacsi konektor..takze uz to funguje a dakujem za to hlavne vam
este som chcel napriamo vyskusat vyhrev sedacky na zapalovac ale vypalilo mi vzdy 15A poistku tak som dal 20 a zatial drzi...
chcel by som sa este opytat...mne ide stava do zapalovaca vzdy(aj pri vypnutom motore)da sa spravit aby tam sla stava iba pri nastartovanom motore?pozeral som poistky a nad poistkou zapalovaca mam jedno volne miesto ale na krabicke to je stale zapalovac...staci prehodit poistku o jednu polohu vysie??