Fotky klidne nejake casem vytvorim, ale ted uz je auto u mechanika, ktery provede tu diagnostiku (jestli tam neco odhali dalsiho) a cidlo uz je objednane, tak mi ho na zkousku vymeni..Jinak jeste dnesni poznatek : Ujel jsem k servisu nejakych 5km, teplota vody na budiku uz zahrato, ale je mi jasny, ze olej se tak rychle neprohreje, tak cekam, jestli zase zacne problikavat a vubec nic..Tak zatahnu rucku a zkousim se jakoby rozjet, abych jeste snizil otacky motoru (to uz vcera svitilo uplne) k nejakym 600 otacek a zase nic, ani neblikla..Mimochodem u meho prvniho mondea 1.8 taky nic, to by driv chcipnul nez by se rozsvitila. Takze problem odhaduji i na nejspis prilis ridky olej (vcera uz to bylo dost ohrate - stali jsme na miste a zkouseli nastavit ten volnobeh klapkou a to to problikavalo), dnes za hustsiho neprohrateho oleje nic..Jaky mi panove doporucite olej? Do 1.8 leju Havoline energy 5W-30 (lil ho i predchozi majitel, tak v tom pokracuju) Mam ho tam dat taky??? Jinak diky moc za reakce!