ale dle ROVa proc menit obe kdyz staci jen jedna ?vykys píše:... tuhle mi taky neprodali jen jednu botu, smejdi
Drobíčko OT - asi před 10 lety jsme na horách potkali handicapované lyžaře, podle toho jak jezdili patrně repre nebo užší výběr a v hospodě z nich mimo jiné vypadlo že dva týpci s jednou nohou o stejné velikosti si takhle kupovali vždy jeden pár dohromady.vykys píše:... tuhle mi taky neprodali jen jednu botu, smejdi
Já osobně bych si brzdové kotouče ,nebo destičky na vrakáči NEKOUPIL !!!!!! A raději si koupím náhradní díl z druhovýroby ,než ,abych kupoval předražené originální díly od překupníků z havarovaných aut ,kde nikdo nemůže garantovat ,že jsou na 100% v pořádku (díly které nabízíte i vy dvafoki píše: a ja jsem nepsal v mem prispevku o nových vecech , proto bych rad slysel tvuj nazor kdyz ti odejde jedna strana desticek a prijedes na vrakoviste a reknes ze by jsi chtel jen dve desticky a prodejce ti nabidne 4 stejne sjete tak budes trvat jen na prodeji dvou ? nebo budes riskovat to ze si jinak sednou na kotouce a budou brzdit jinak nez druha strana ?
r0mik píše:rov: Nehybe se ti prodej tak kopes nozickama?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host