Matky na originál elektrony Ford
- puik
- Nováček
Mám je
Na ty moje originál alu Ford mi v pneuservisu řekli, že na ně jdou jen originál matky, že kdyby to nebyly originály, tak by tam nějaké matky šly. Nechci ale riskovat, ře mi někde upadne kolo, tak raději koupím originály, i když by se to určitě dalo vyřešit nějakou náhražkou. Dnes jsem matky konečně sehnal na vrakovišti Ford. V jednom měli kus za 100,- Kč a v druhém za 800,- Kč všech 16 a pošlou je na dobírku, takže je to super
Takže k nim dokoupím sadu bezpečnostních originál matek za 1.200,- Kč a za 2.000,- Kč mám komplet a ušetřím tak oproti matkám z prodejny Ford 2.000,- Kč.[/b]

- Mrzout
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, když jsme auto kupovali tak na něm byly plecháče...........při pořízení nových zimních pneu a následném přezutí jsem koukal.............mechanik mě řekl, že tam mám místo normálních matek matky na elektrony a dal mě tam nějaké ze škodovky co pasovaly......... takže mám v garáži v krabičce 16 kousků. Auto je dovoz z Německa a ten bazar kde jsme ho koupili prodává taktéž obuté alukola takže si myslím že buď oni nebo v Německu z něj sundaly plecháče, šmejdi
O alukolech zatím neuvažujeme, koupili jsme hezké puklice a jsme spokojený.

O alukolech zatím neuvažujeme, koupili jsme hezké puklice a jsme spokojený.
Ford Focus 1.8i 16V 115PS 11/98 světle zelená metla.........
))

- Mrzout
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
puik píše:A kdyby mi nevyšly ty slíbené matky, byly by ty tvoje co máš navíc případně na prodej a za kolik?
[/i] Ahoj,
asi tě nepotěším ale u nás doma se stal snad zázrak !!!!!!!!!!!!!!! Hodil jsem řeč s prašivkou (ženou) ,že když tak ty matky prodám jelikož jsou nám k ničemu a ejhle - prašivka obrátila a začala se zajímat kolik by alukola stála, kde bych je případně koupil a že zimní by v tom případě zůstaly na plecháčích a mohli by jsme si přezouvat sami........člověče já koukal jak tele na nové vrata čili budu kout želízko dokud je žhavé jen nevím co udělám s novými letňáky

Ford Focus 1.8i 16V 115PS 11/98 světle zelená metla.........
))

-
- Test driver
Mrzout píše:Ahoj,
asi tě nepotěším ale u nás doma se stal snad zázrak !!!!!!!!!!!!!!! Hodil jsem řeč s prašivkou (ženou) ,že když tak ty matky prodám jelikož jsou nám k ničemu a ejhle - prašivka obrátila a začala se zajímat kolik by alukola stála, kde bych je případně koupil a že zimní by v tom případě zůstaly na plecháčích a mohli by jsme si přezouvat sami........člověče já koukal jak tele na nové vrata čili budu kout želízko dokud je žhavé jen nevím co udělám s novými letňáky

Tak to mě ROZSEKALO !!!
- romosch
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Mrzout
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- herizn
- Pokročilý
- mladik
- Nováček
- Alfi