a vo tom to je ale mě to vůbec nevadíWolf2 píše:to víš on si někdo plete ford-focus.cz s CHATemKUTAC píše:A kde zistim, s akym poradovym cislom bol napisany moj prispevok ?
Nie zeby som sa chystal na ten 80.000-ci v poradi...na to tu je urceny "pelen" a "skubi"...najaktivnejsi prispievatelia...
Uz aby boli podskupiny, cim dalej tym viac stracam prehlad v temach a vlaknach. Staci aby sa riesil problem, niekto to jednym prispevkom otoci inym smerom a uz sa to vlecie...sa potom necudujme, ze novacici zakladaju zbytocne tema, ked sa im nechce citat omacky, ktore nesuvisia s temou resp. otazkou.![]()
Jsou tady lidé ,kteří : 80% odpovědí nepíšou k tématu ,15% odpovědí odkazují na rady druhých a 5% možná někdy poradí
![]()
![]()
Tak se pak nediv ,že je tady 80000 odpovědí
80000
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No u nas je to skor tak, ze mame 100 tem ale na nich 10.000 odpovedi, reakcii, smajlikov atd.
Ak bude viac tem na ukor odpovedi, tak sa niekedy snad podari rozobrat FF do detailu a kazdemu to posluzi ako "Jak na to".
Fakt sa tesim na podskupiny, povodne prispevky sa rozdelia do nich a bude to lepsie. Ak ak niekto chce odbocit od temy resp. nazvu prispevku a jeho riesenia, nech zavola dotycneho na ICQ alebo na SZ a tam si mozu posielat eseje, smajlikov atd. kolko chcu.
Je to trapne, ked clovek otvori napr. "Tonovani autoskel", niekto ma folie a aj pekne kolesa, dotycny napise: "Hezky folie a ty kola si kupoval kde ??? "
A uz sa to vezie, par stranok je tak off topic a sme mimo misu...
Trosku s rozumom...naco su tam potom vlakna typu: Pokec, ...aneb co nelze nikam zaradit.
Ak bude viac tem na ukor odpovedi, tak sa niekedy snad podari rozobrat FF do detailu a kazdemu to posluzi ako "Jak na to".
Fakt sa tesim na podskupiny, povodne prispevky sa rozdelia do nich a bude to lepsie. Ak ak niekto chce odbocit od temy resp. nazvu prispevku a jeho riesenia, nech zavola dotycneho na ICQ alebo na SZ a tam si mozu posielat eseje, smajlikov atd. kolko chcu.
Je to trapne, ked clovek otvori napr. "Tonovani autoskel", niekto ma folie a aj pekne kolesa, dotycny napise: "Hezky folie a ty kola si kupoval kde ??? "
Trosku s rozumom...naco su tam potom vlakna typu: Pokec, ...aneb co nelze nikam zaradit.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no já nevím, jak to chcete dělat, ale vždy se říkalo, že chlapi v hospě u piva začnou u bab a přes politiku zkončí v práci a to vše v rámci jednoho posezu.KUTAC píše:No u nas je to skor tak, ze mame 100 tem ale na nich 10.000 odpovedi, reakcii, smajlikov atd.

P.S. a jestli tady opravdu někoho vytáčím a myslí si, že honím příspěvky, stačí říct a budu jen tichý pozorovatel . howgh

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
to skubi:nikto ta nevini z poctu prispevkov, ved je demokracia 
Ja len dufam, ze o rok to tu nebude vyzerat ako nejaky mix a uz sa v tom nevyzname, o novacikoch nehovoriac...ja viem, ze je tazko tomu zabranit, ale niektore prispevky fakt nenajdu svoj "domcek" kam patria a pritom na nich vela uzivatelov reaguje a nie je v tom prehlad.
Ja sa s tym budem musiet zmierit a zacat pouzivat vyhladavanie, pretoze doteraz som presne vedel, kde mam co hladat podla tém.
A ta lenivost novacikov ma uz velmi znervoznuje. Neprecita forum, ale hned sa chce zapojit do dikusie tak hned po registracii pise dotazy do inych vlakien ako su urcene pre jeho dotaz.

Ja len dufam, ze o rok to tu nebude vyzerat ako nejaky mix a uz sa v tom nevyzname, o novacikoch nehovoriac...ja viem, ze je tazko tomu zabranit, ale niektore prispevky fakt nenajdu svoj "domcek" kam patria a pritom na nich vela uzivatelov reaguje a nie je v tom prehlad.
Ja sa s tym budem musiet zmierit a zacat pouzivat vyhladavanie, pretoze doteraz som presne vedel, kde mam co hladat podla tém.
A ta lenivost novacikov ma uz velmi znervoznuje. Neprecita forum, ale hned sa chce zapojit do dikusie tak hned po registracii pise dotazy do inych vlakien ako su urcene pre jeho dotaz.
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
to Kutac: tebe bych nechtěl za admina ani náhodou
kdyby tady byly jenom odpovědi k tématu, tak to fórum nebude tak úspěšný jak je nyní. kdyby se tady pořád jenom odpovídalo k problémům, tak bych sem šel až bych nějakej problém měl, ale takhle už se těšim co zas komu Skubi napsal, co prožil novýho Bruno atd. a lezu sem i 10x denně
Prostě takhle je to BEST.
to Skubi: a ty piš jak ti klávesnice narostla

kdyby tady byly jenom odpovědi k tématu, tak to fórum nebude tak úspěšný jak je nyní. kdyby se tady pořád jenom odpovídalo k problémům, tak bych sem šel až bych nějakej problém měl, ale takhle už se těšim co zas komu Skubi napsal, co prožil novýho Bruno atd. a lezu sem i 10x denně
to Skubi: a ty piš jak ti klávesnice narostla

to Tad: praveze keby som mal byt adminom, tak len presuvam prispevky a menim nazvy tem...adminovanie nie je len o tom, aby se "prudil" dotycny, ze to ma zle atd. jak to maju vo zvyku focus.org
Ale na adminovanie treba vela casu z osobneho vollna a asi nikto z nas by to nechcel robit.
Uz tu nebudem nic pisat, pretoze hned budem na nejakom zraze vyzerat ako saboter fora resp. cierna ovca.
To je tak, ked chce clovek pomoct, ma napad a ostatni sa k tomu stavaju negativne. Pre mna za mna piste aj desiatky smajlikov ale chce to poriadok...
A co sa tyka toho, ze sa riesi problem, zmeni sa tema a ubera sa to uplne inym smerom. Si predstav, ze pride novacik, da vyhladavat a potom mu najde jeho temu. Zacne citat a po dvoch-troch strankach uz je to cisto od veci, tak zalozi nove vlakno...ako potom chceme upozornovat novacikov, ked sami to citaju a su tam voloviny len nie riesenie resp. napady, podnety...
Ale na adminovanie treba vela casu z osobneho vollna a asi nikto z nas by to nechcel robit.
Uz tu nebudem nic pisat, pretoze hned budem na nejakom zraze vyzerat ako saboter fora resp. cierna ovca.
To je tak, ked chce clovek pomoct, ma napad a ostatni sa k tomu stavaju negativne. Pre mna za mna piste aj desiatky smajlikov ale chce to poriadok...
A co sa tyka toho, ze sa riesi problem, zmeni sa tema a ubera sa to uplne inym smerom. Si predstav, ze pride novacik, da vyhladavat a potom mu najde jeho temu. Zacne citat a po dvoch-troch strankach uz je to cisto od veci, tak zalozi nove vlakno...ako potom chceme upozornovat novacikov, ked sami to citaju a su tam voloviny len nie riesenie resp. napady, podnety...
no nevím nevím co tě na tom imponuje ,když tady k tématu někdo buď píše od věci ,nebo posílá smajlíky. Pak se ani nediv nováčkům ,že zakládají nové témata a tak ,protože kdo má číst třeba 20 stránkové téma ,kde jedna stránka popisuje věc co se jí týká a dalších 19 stránek jsou kraviny a nic neříkající texty. Znám spoustu lidí co sem chodilo a četlo příspěvky každej den a teďka už jsou tak otrávení ,že sem chodí 1x do týdne a jsou otrávení číst něčí bláboly. Fórum je pro všechny a ne jen pro pár vyvolených. Nikomu nezazlívám ,že do odpovědi napíše sem tam nějakou kravinku ,nebo smajlíka,ale nesmí to být pořád .Na to je jedno krásné přísloví o tom ,že ..... MLČETI JE ZLATO .... Jsou tady lidé kteří opravdu honí kredity a místo odpovědí k danému problému píšou hovadiny ,ať si to každý přebere jak kdo chce. A co bych určitě jako první zrušil jsou u nicku počty příspěvků od daného uživatele. Skončilo by honění kreditů.Tad píše:to Kutac: tebe bych nechtěl za admina ani náhodou![]()
to Skubi: a ty piš jak ti klávesnice narostla![]()

- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
to wolf2: tak to bysme to tady mohli mít jako na konkurenčnim .org fóru to by jste chtěli aby když někdo napíše nějakou hlášku tak to admin zamkne?? to by byla bomba
a vůbec to neni o nějakých jednotlivcích, někdo něco nadhodí, ale že se potom na tu hlášku chytne x dalších lidí tak to už nevidíte.
a jinak zrovna tohle téma je 80000 příspěvků a řešíme tady to co už se řešilo tak před 2. měsíci a úplně někde jinde
a vůbec to neni o nějakých jednotlivcích, někdo něco nadhodí, ale že se potom na tu hlášku chytne x dalších lidí tak to už nevidíte.
a jinak zrovna tohle téma je 80000 příspěvků a řešíme tady to co už se řešilo tak před 2. měsíci a úplně někde jinde
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Tad
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to Jasio: Mne odpisal Damon uz davnejsie, ze chysta rozdelenie temat na podskupiny. Kvoli tomu som mu posielal svoj navrh resp. predstavu rozdelenia poskupin a zaroven fotogalerie clenov, kde by som privital podobu nemeckych for t.j. aby v podpise resp. popise clena boli strucne info o exterieri, interieri, kolesach, doplnkoch atd. aby sa ostatni cim viac dozvedeli z profilu clena. Ja osobne si fotogaleriu predstavujem rozdelenu podla karoserii + Color Groups. A takisto par fotiek, nie fotit FF za kazdeho pocasia. Bude najlepsie potom vybrat napr. 8 fotiek (naj podla majitela) a dat to do fotoprofilu.
Kazdopadne som plny ocakavania, ako to bude vyzerat.
Kazdopadne som plny ocakavania, ako to bude vyzerat.