Tohle znáte? Jak se ujede v ČR 155km za 51 minut
- MK
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No už jsem takových "hrdinů" viděl rozsekaných dost - a že to dopadlo v lepším případě trvalýma následkama a zničeným zbytkem života!!! Nic už nevrátí tu chybičku ve 200 km/h, když třeba cukne volantem trochu rychleji, než by měl. Holt takhle jezdit v normálním provozu by měl být trestný čin se sazbou několika let natvrdo, řidičák sebrat nadoživotí a za trest ho nechat sbírat mrtvoly u dopravních nehod... 

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
všichni tady řešíte nějakého idiota ( ještě jsem to video neviděl ), ale že loni( nebo předloni, teď nevím) řidiči oficiální vládní kolony cestou z Prahy na Mošnov v mlze ( a neměli důvod nikam pospíchat)vytlačili řidiče z cesty a nic se nedělo, tak to nikoho neirituje?
a co ten nejmenovaný hokejista, který se chlubil, cestu Praha - Plzeň zvládnul za ( a teď se nechci plést ) 15 min?
a co ten nejmenovaný hokejista, který se chlubil, cestu Praha - Plzeň zvládnul za ( a teď se nechci plést ) 15 min?

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- MK
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- MobyDick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený
Kdybych ho dojel. Vytahl bych ho z okynka, at by byl sebevetsi
uz sem videl hodne zla na silnicich, a takovyhle cXXaci tam nepatri! A ti kreteni, co ho velebí a vynaší do nebes jsou taky zralí na krchov. ps napocital jsem mu par chyb, spatne predjizdeni, divne a brzke zarazovani, spatna volba pruhu na dalnici. Idiot. A jestli ma pevne nervy? spis ma uplne vymXdanou hlavu. Ted to podle nej zacnou zkouset jiny blbci....

-
- Pokročilý
Další takovej kokot, ale měl sakra štěstí:
http://www.youtube.com/watch?v=QfKsPqvw ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=QfKsPqvw ... ed&search=
FF1 kombi 1.6 - r.2002 310 tis km a stále to jezdí
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
- Damon
- Test driver
Nemám slov,z Mirošovic do Benešova je hezká řádka pomníčků a řekl bych že asi většinou ty co za to nemohli.Ta 70km kolem benešova a pak před Meznem je kvůli lidem a hlavně dětem které tam chodí na autobus.
Ani jsem to nedokoukal.Neříkám že občas nejedu rychleji teda mimo obec ale tohle je na kriminál.
By ho měli vzít hasiči nebo policajti k nějaké nehodě aby to tam šel sezbírat.Bych ho pak chtěl vidět jak se bude tvářit.
Ani jsem to nedokoukal.Neříkám že občas nejedu rychleji teda mimo obec ale tohle je na kriminál.

By ho měli vzít hasiči nebo policajti k nějaké nehodě aby to tam šel sezbírat.Bych ho pak chtěl vidět jak se bude tvářit.
Je: Ford Kuga 2,5T 200hp 2009 & Kawasaki Z1000SX
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
Byl: Ford C-max 1,8 16V 2004
.....Ford Focus combi 1,8 16V 1999
- lupo66
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Těch 150 kilometrů by ho měli kopat do kou.í, dobytka jednoho 

Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 2/2000 - Hatchback - Silver 63 - 0 Rh+

Galeriehttps://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a

Galeriehttps://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a

- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Já k tomuto idiotovi řadím i ty "vládní" idioty a ostatní dobytky, co jezdí jak prasata na cestách, úplně bezohledně k ostatním řidičům a nehledí vpravo, vlevo. No a když to pak někde naboří, nic se jim nestane, ostatní jsou zranění a oni náhodou neujedou, tak se ohánějí svými právy a právníkama, dostanou většinou podmínku a jdou vesele "závodit" dál. Hnus, co se děje na našich cestách!!!Skubi píše:všichni tady řešíte nějakého idiota ( ještě jsem to video neviděl ), ale že loni( nebo předloni, teď nevím) řidiči oficiální vládní kolony cestou z Prahy na Mošnov v mlze ( a neměli důvod nikam pospíchat)vytlačili řidiče z cesty a nic se nedělo, tak to nikoho neirituje?

-
- Test driver
To SKUBI: Všichni tady řešíme idiota kterého tu dali na videu. Kdyby tu byl zas...ý politik a jeho kolona řešila by se ona nebo ten vymaštěný hokejista a jim podobní. Prostě to tu bylo tak se to řeší
Všechny bych je nakopal do koulí jestli nějaké mají
To Mobydick: Taky mám rád rychlou jízdu, ale "bezpečnejší". Taky jsem jel vocamcaď pocamcaď po dálnici s vyšší než povolenou rychlostí, ale bylo to v 6h ráno kdy byl provoz 15aut na 50kilometrech.
A ktomu motorkáří i k ostatním. Jsou to blázní a podle mě si ublíží nejčastěji sami sobě.
PS: VC MotoGP Španělska byla skvělááá, škoda, že to Vale nevyhrál

To Mobydick: Taky mám rád rychlou jízdu, ale "bezpečnejší". Taky jsem jel vocamcaď pocamcaď po dálnici s vyšší než povolenou rychlostí, ale bylo to v 6h ráno kdy byl provoz 15aut na 50kilometrech.
A ktomu motorkáří i k ostatním. Jsou to blázní a podle mě si ublíží nejčastěji sami sobě.
PS: VC MotoGP Španělska byla skvělááá, škoda, že to Vale nevyhrál

- MK
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: