At uz ma, nebo nema, je to dobra volba? Resp. nemuze to byt problem, kdyz u nas se bezne prodava ta silnejsi varianta? Procitam zdejsi forum horem-dolem, ale stale nejak nemam ty zakladni odpovediTDCi píše:Nie som si istý ale 74 KW TDCi asi nemá turbo s variabilnou geometriou lopatiek.![]()
Diky, dneska jsem dal posledni zkusebni jizdu, 20km po dalnici a rychlostni lilmit padl nez zkoncil napojovaci pruh. Auto jelo jako drak, od 170km se malinko chvela predni kapota a zpetna zrcatka, tah byl slabsi. Auto uz dost hucelo kvuli vetru. Nic spatneho, brzdeni opet v pohode.pelen píše:Hlavne, ze jsi se rozhodl. Preji ti, abys to zaradil mezi sva dobra rozhodnuti.
Smlouvu mi dali precist, jsou to 2 A4, psane celkem rozume, ale couhaji z toho vety:KAPLIS píše:Z osobních zkušeností radím: "nepodceňuj kupní smlouvu a ošetři si skryté vady". Já jsem byl s auta taky nadšený, ale už jsem vystřízlivěl. Neříkam, že to muže být tvůj případ, ale sichr ist sichr. Hodně štěstí...
hloupost.....Stava píše:Smlouvu mi dali precist, jsou to 2 A4, psane celkem rozume, ale couhaji z toho vety:KAPLIS píše:Z osobních zkušeností radím: "nepodceňuj kupní smlouvu a ošetři si skryté vady". Já jsem byl s auta taky nadšený, ale už jsem vystřízlivěl. Neříkam, že to muže být tvůj případ, ale sichr ist sichr. Hodně štěstí...
...podrobne seznamen se stavem vozidla...
...stav odpovida veku a neni si vedom skrytych vad...
Tudiz, kdyz dojde na lamani chleba, "vykrouti" se asi ze vseho, na druhou stranu kupuju u nich prave proto, ze pusobi solidne a maji slusne reference.
Risk je to kazdopadne, to je to nejhorsi
Stava
MobyDick píše:To já jsem měl nákup vozu docela jednoduchý. Už půl roku jsem přemýšlel o koupi nového vozu,ford byl na prvním mistě pak ještě 3 značky. Jednou v úterý při cestě domů z práce jsem ho zahlídl v bazaru, ve středu jsem se na něj jel podívat, ve čtvrtek jsem ho trošku projel a hned jsem se do něj zamiloval večer jsem prodal můj starý vůz (už chudinka nežije protože ho nový majitel za měsíc omotal kolem stromu) no a v pátek jsem si ho koupil, ani jsem moc nepřemýšlel prostě jsem ho chtěl,tak se mě sned odvděčí a nebudou sním problémy.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti