Vrzání/hybani sedadla FF2
- victor
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vrzganie sedacky na FF II
kurna, vcera som vyhodil tu hnusnu vrzgajucu kozenku na radiacej pake, reku bude klud ... hovno
dnes mi celou cestou do prace vrzgala sedacka (mam najazdene 1820 km
), akonahle pridam plyn, jemne ma pritlaci do sedaciek (ja viem ze mam 1.6
) a vzdy to zavrzga fakt ako nejaky stary gauc, si pripadam ako na ako nejakej starej sunke zo '70 rokov, este ste to nikto nevyriesili? Kois ma caka za dlho ... velmi dlho

- lomo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
victor aky mas presne model ? ambiente/sport/ghia/titanium ? z toho co viem, to vrzganie je len na sport sedackach (mozno este titanium, ktore maju akurat iny potah)
- victor
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
uz som update-ol popis auta, nemam ani jedno z toho, mam takeho bastarda sampinona, ale uistujem ta ze sport sedacky nemam 

- lomo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
ale champion je len slovensky nazov.. mas mas take tie hlbsie sportove sedacky alebo take obycajne ploche ? a mas stredovu opierku alebo nie ? (ak uz mas faceliftovany, tak ju mas asi aj tak v kazdom)
-
- Test driver
viktor nema ani sporove sedacky,ani opierku a ani FL FOCUS 

- victor
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
ked to takto podas tak mam chut sa toho auta zbavit
aspon, ze ma volant 

- victor
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
je to taky zbastardeny ambiente, trend, ghia a titanium dokopy ... sedacky mam ploche obycajne.lomo píše:ale champion je len slovensky nazov.. mas mas take tie hlbsie sportove sedacky alebo take obycajne ploche ? a mas stredovu opierku alebo nie ? (ak uz mas faceliftovany, tak ju mas asi aj tak v kazdom)
-
- Test driver
mal si si priplatit,alebo pockat

- lomo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
no tak to je sranda, lebo zatial vsetkym co som cital a vrzgalo im to mali sport verziu.
mne to este obcas vrzga obcas nie, v zasade kaslem na to, viac mi vrzgaju tesnenia okolo dveri a to aj presne rovnako na fieste, nielen na fikuse... nastriekanie silikonom nepomaha
mne to este obcas vrzga obcas nie, v zasade kaslem na to, viac mi vrzgaju tesnenia okolo dveri a to aj presne rovnako na fieste, nielen na fikuse... nastriekanie silikonom nepomaha

- victor
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
mam dojem, ze na fofovi vrzga vsetko co moze, ale sedacky ... to je uz na mna silna kava, na 8 rocnom lanose mi nic nevrzgalo
pozrem sa na to ked bude cas, dnes som to zazil prvy krat a prsalo takze na nejake zistovanie nebol cas, mozno cez weekend ...
pozrem sa na to ked bude cas, dnes som to zazil prvy krat a prsalo takze na nejake zistovanie nebol cas, mozno cez weekend ...
-
- Test driver
viktor..vyrasta z teba KH2

- killerhammer
- Test driver
kua chlapi

ja mam v prdeli ze mi setko vnutri drnci
fofo ma uspokojuje inak
ked budem xciet nieco na pohodlie, kupim si nejakeho lacneho francuza na lizing na vzduchovom podvozku
to victor: ked vyriesis ten problem so sedackami plz daj info ako si to opravil do "drnciaceho threadu" sem aby vedeli aj ostatni co maju robit, dik
veci ktore ti urcite budu drncat skor ci neskor su:
- piate zadne dvere
- upinace pasov

ja mam v prdeli ze mi setko vnutri drnci

fofo ma uspokojuje inak

ked budem xciet nieco na pohodlie, kupim si nejakeho lacneho francuza na lizing na vzduchovom podvozku

to victor: ked vyriesis ten problem so sedackami plz daj info ako si to opravil do "drnciaceho threadu" sem aby vedeli aj ostatni co maju robit, dik

veci ktore ti urcite budu drncat skor ci neskor su:
- piate zadne dvere
- upinace pasov
- victor
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
zirafak: co je KH2
killerhammer: dam vediet, ale prepokladam, ze ked to nepojde hlavou, pojde to kladivom ...
na piate dvere a pasy som uz pripraveny, ale zatial je klud

killerhammer: dam vediet, ale prepokladam, ze ked to nepojde hlavou, pojde to kladivom ...
na piate dvere a pasy som uz pripraveny, ale zatial je klud

- lomo
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
pani, aspon u mna to vyzera, ze to vrzga dolu od tej ruzice ci ako nazvat ten system nastavovania sklonu operadla. mate na to odvahu to rozoberat v zaruke ?
inac ked sme pri tych sedackach by ma zaujimalo ci a ako mozem vytepovat sedacky so vstavanymi airbagmi
inac ked sme pri tych sedackach by ma zaujimalo ci a ako mozem vytepovat sedacky so vstavanymi airbagmi