Noční můra
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Noční můra
No jistě žecajda píše:Moje noční můraFilcka tahá fofíka
![]()
Stejně doufám, že ten fofík tlačíl tu filcku![]()

Feldy mají vepředu nekvalitní oka, takže by se to s lanem celé utrhlo.

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
když mě teď v sobotu cestou z Brna na dálnici ve 130km/h předjela Filcka, tak jsem se jen pousmál a nechol ho. Já plyn lechtal a on to tlačil i očima, že se u toho div nepo*ral závodník jeden
pak se na mě dotahoval oprýskaný Favouš a to už jsem raději zvolnil, aby mě mohl bezpečně předjet aniž by ohrozil i ostatní, hlavně jsem nechtěl, aby ohrozil vrtulník nad námi, kdyby se mu náhodou otevřely dveře a on se vznesl

pak se na mě dotahoval oprýskaný Favouš a to už jsem raději zvolnil, aby mě mohl bezpečně předjet aniž by ohrozil i ostatní, hlavně jsem nechtěl, aby ohrozil vrtulník nad námi, kdyby se mu náhodou otevřely dveře a on se vznesl

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

-
- Test driver
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jen to nepodceňuj. Já když měl fanouše tak jsem s ním lítal po dálnicích 160 ouplně bez problémuSkubi píše:když mě teď v sobotu cestou z Brna na dálnici ve 130km/h předjela Filcka, tak jsem se jen pousmál a nechol ho. Já plyn lechtal a on to tlačil i očima, že se u toho div nepo*ral závodník jeden![]()
pak se na mě dotahoval oprýskaný Favouš a to už jsem raději zvolnil, aby mě mohl bezpečně předjet aniž by ohrozil i ostatní, hlavně jsem nechtěl, aby ohrozil vrtulník nad námi, kdyby se mu náhodou otevřely dveře a on se vznesl![]()
![]()

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jó ja taky a větší adrenalin jsem nezažilsilverwolf píše:Jen to nepodceňuj. Já když měl fanouše tak jsem s ním lítal po dálnicích 160 ouplně bez problémuSkubi píše:když mě teď v sobotu cestou z Brna na dálnici ve 130km/h předjela Filcka, tak jsem se jen pousmál a nechol ho. Já plyn lechtal a on to tlačil i očima, že se u toho div nepo*ral závodník jeden![]()
pak se na mě dotahoval oprýskaný Favouš a to už jsem raději zvolnil, aby mě mohl bezpečně předjet aniž by ohrozil i ostatní, hlavně jsem nechtěl, aby ohrozil vrtulník nad námi, kdyby se mu náhodou otevřely dveře a on se vznesl![]()
![]()

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
na takych pozor, to su najnebezpecnejsi vodici !!!Skubi píše:když mě teď v sobotu cestou z Brna na dálnici ve 130km/h předjela Filcka, tak jsem se jen pousmál a nechol ho. Já plyn lechtal a on to tlačil i očima, že se u toho div nepo*ral závodník jeden![]()
![]()

my sme raz sli na skoda 100 asi 120 a bol to vacsi adrenalin jak vo focuse 200 !!!

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to su volove a co taka krabicova avia ?? sak tu muselo rovno hodit do jarku...chmelko píše:skubi, ked si mi pripomenul vrtulnik...cesto do nemecka, policajny vrtulnik normalne stal vo vzduchu nad dialnicou snad 50m nad zemou, ked som videl ako zameta s autami pod nimi tak som sa zasmial, ale ked som bol práve pod ním tak mi už do smiechu tiež nebolo

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- omik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
hmm. ja som sa v nedelu nahanal s vw gti 4generacie na takom malom horskom prechode pri UH (v okoli je hrad buchlovice alebo nejako podobne sa to vola)... Taky typicky vytuneny golf, nalepky TURBO, znak GTI, spoiler, kolesa sirky suda a kopec vselijakych "vychytavok".Skubi píše:když mě teď v sobotu cestou z Brna na dálnici ve 130km/h předjela Filcka, tak jsem se jen pousmál a nechol ho. Já plyn lechtal a on to tlačil i očima, že se u toho div nepo*ral závodník jeden![]()
![]()
V jednej zakrute to chudak chalan dostal az do nedotacaveho smyku a ja s fofom som ho v uplnom klude ako po kolajniciach podbehol z vnutornej strany zakruty (su tam dva pruhy pre smer hore)

Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit
- omik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
hmm. ja som sa v nedelu nahanal s vw gti 4generacie na takom malom horskom prechode pri UH (v okoli je hrad buchlovice alebo nejako podobne sa to vola)... Taky typicky vytuneny golf, nalepky TURBO, znak GTI, spoiler, kolesa sirky suda a kopec vselijakych "vychytavok".Skubi píše:když mě teď v sobotu cestou z Brna na dálnici ve 130km/h předjela Filcka, tak jsem se jen pousmál a nechol ho. Já plyn lechtal a on to tlačil i očima, že se u toho div nepo*ral závodník jeden![]()
![]()
V jednej zakrute to chudak chalan dostal az do nedotacaveho smyku a ja s fofom som ho v uplnom klude ako po kolajniciach podbehol z vnutornej strany zakruty (su tam dva pruhy pre smer hore)

Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black