Noční můra

Moderátor:Quickie
chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 11.07.2007 08:00

ono seriovka je aj RS :wink:

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 11.07.2007 09:08

Z tý fotky je jasný že FOFO tu Filcku tlačí, protože to nejni lano, ale tyč :!:
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 11.07.2007 09:10

Taky se takhle dá dělat průchod minovým polem :D , kdo jede do Chorvatska třeba přes Bosnu tak je to dobrej návod :lol: :lol:
Obrázek

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: Noční můra

Příspěvek od Dany » 11.07.2007 09:11

cajda píše:Moje noční můra :roll: Filcka tahá fofíka :?
Stejně doufám, že ten fofík tlačíl tu filcku :D

Obrázek
No jistě že :!: Je úplně jasné, že má před sebou tyč a tlačí jej. :wink:
Feldy mají vepředu nekvalitní oka, takže by se to s lanem celé utrhlo. :lol:
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99 Silver
Obrázek

mansart
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od mansart » 11.07.2007 09:23

Je supr jak se tady ozývají nápady jen pro to aby filcka byla tlačená :lol: :lol:
FF combi, 1,8 TDDi (66Kw); 2000
Obrázek

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 11.07.2007 11:16

když mě teď v sobotu cestou z Brna na dálnici ve 130km/h předjela Filcka, tak jsem se jen pousmál a nechol ho. Já plyn lechtal a on to tlačil i očima, že se u toho div nepo*ral závodník jeden :wink:
pak se na mě dotahoval oprýskaný Favouš a to už jsem raději zvolnil, aby mě mohl bezpečně předjet aniž by ohrozil i ostatní, hlavně jsem nechtěl, aby ohrozil vrtulník nad námi, kdyby se mu náhodou otevřely dveře a on se vznesl :lol: :lol: :lol:
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 11.07.2007 11:23

skubi, ked si mi pripomenul vrtulnik...cesto do nemecka, policajny vrtulnik normalne stal vo vzduchu nad dialnicou snad 50m nad zemou, ked som videl ako zameta s autami pod nimi tak som sa zasmial, ale ked som bol práve pod ním tak mi už do smiechu tiež nebolo :lol:

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 11.07.2007 11:23

Skubi píše:když mě teď v sobotu cestou z Brna na dálnici ve 130km/h předjela Filcka, tak jsem se jen pousmál a nechol ho. Já plyn lechtal a on to tlačil i očima, že se u toho div nepo*ral závodník jeden :wink:
pak se na mě dotahoval oprýskaný Favouš a to už jsem raději zvolnil, aby mě mohl bezpečně předjet aniž by ohrozil i ostatní, hlavně jsem nechtěl, aby ohrozil vrtulník nad námi, kdyby se mu náhodou otevřely dveře a on se vznesl :lol: :lol: :lol:
Jen to nepodceňuj. Já když měl fanouše tak jsem s ním lítal po dálnicích 160 ouplně bez problému :wink:
Obrázek

Skubi
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skubi » 11.07.2007 11:26

silverwolf píše:
Skubi píše:když mě teď v sobotu cestou z Brna na dálnici ve 130km/h předjela Filcka, tak jsem se jen pousmál a nechol ho. Já plyn lechtal a on to tlačil i očima, že se u toho div nepo*ral závodník jeden :wink:
Jen to nepodceňuj. Já když měl fanouše tak jsem s ním lítal po dálnicích 160 ouplně bez problému :wink:
jó ja taky a větší adrenalin jsem nezažil :wink: , ale v tu sobotu to bys musel vidět, jak si chtěl dokázat, že na mě prostě má 8)
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car
Obrázek
Obrázek
Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 11.07.2007 11:27

na takych pozor, to su najnebezpecnejsi vodici !!! :twisted:
my sme raz sli na skoda 100 asi 120 a bol to vacsi adrenalin jak vo focuse 200 !!! :lol:

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 11.07.2007 11:30

chmelko píše:skubi, ked si mi pripomenul vrtulnik...cesto do nemecka, policajny vrtulnik normalne stal vo vzduchu nad dialnicou snad 50m nad zemou, ked som videl ako zameta s autami pod nimi tak som sa zasmial, ale ked som bol práve pod ním tak mi už do smiechu tiež nebolo :lol:
to su volove a co taka krabicova avia ?? sak tu muselo rovno hodit do jarku... 8O :lol:

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 11.07.2007 11:37

fakt nechapem, ale taky hukot som snad este nezažil..možno sa len bavili :lol:

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 11.07.2007 11:40

chmelko píše:fakt nechapem, ale taky hukot som snad este nezažil..možno sa len bavili :lol:
a hadzali stavky ze koho prevratia a koho len rozkyvu... :? :lol:

omik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od omik » 11.07.2007 14:34

hmm. ja som sa v nedelu nahanal s vw gti 4generacie na takom malom horskom prechode pri UH (v okoli je hrad buchlovice alebo nejako podobne sa to vola)... Taky typicky vytuneny golf, nalepky TURBO, znak GTI, spoiler, kolesa sirky suda a kopec vselijakych "vychytavok".

V jednej zakrute to chudak chalan dostal az do nedotacaveho smyku a ja s fofom som ho v uplnom klude ako po kolajniciach podbehol z vnutornej strany zakruty (su tam dva pruhy pre smer hore) :)). Cumel na mna dost vyplasene :). A to si myslim, ze fofo nebol ani zdaleka na svojom maxime. A o chvilu nato ma na nejakej rovinke predbehla Mazda 6MPS :))). Na toho som sa uz nechytal, predsa len 110koni nestaci...
Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit 

omik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od omik » 11.07.2007 14:35

hmm. ja som sa v nedelu nahanal s vw gti 4generacie na takom malom horskom prechode pri UH (v okoli je hrad buchlovice alebo nejako podobne sa to vola)... Taky typicky vytuneny golf, nalepky TURBO, znak GTI, spoiler, kolesa sirky suda a kopec vselijakych "vychytavok".

V jednej zakrute to chudak chalan dostal az do nedotacaveho smyku a ja s fofom som ho v uplnom klude ako po kolajniciach podbehol z vnutornej strany zakruty (su tam dva pruhy pre smer hore) :)). Cumel na mna dost vyplasene :). A to si myslim, ze fofo nebol ani zdaleka na svojom maxime. A o chvilu nato ma na nejakej rovinke predbehla Mazda 6MPS :))). Na toho som sa uz nechytal, predsa len 110koni nestaci...
Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit 

Odpovědět

Zpět na „.. aneb co nelze nikam zařadit“